Niewiasta_21 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Pieniązki na Stokrotka mozna wpłacac na konto Fundacji: [SIZE=4]Fundacja "POMAGAJMY RAZEM - ZWIERZĘTA W POTRZEBIE" Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993 ul. Chłędowskiego 1/8 93-239 z dopiskiem: "nick z dogo" na Stokrotkę Bardzo dziekujemy!!!!! Quote
hanka456 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 To była propozycja wiązana, ktoś chciał załatwic domek dla Stokrotki u Pani, która straciła psa ale Pani ma 70 lat i sama zdecydowała, ze jest zbyt wiekowa na szczeniaczka. ta osoba powiedziała, że będzie się dalej starać. Jest ze szczecina, to trochę daleko ale gdyby znalazła dobry domek.... Quote
szajbus Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Czyli dalej czekamy. Dziewczyny błagam jeździcie do niej, zróbcie jej nowe foty. Dobrze wiecie, jak w ogłoszeniach działa na ludzi dobra fotka. Quote
Niewiasta_21 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Jestem u Stokrotki prawie codziennie. Niestety miałam ostatnio problemy z aparatem,dlatego niemam fotek. Ale walcze z tym zeby były. Quote
szajbus Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Stokrotka się przypomina prosząc o domek Quote
Niewiasta_21 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Dzis zapłaciłam 180 zł za Stokrotke. Mamy jeszcze do zapłącenia prawie 300 zł :-( Kał czysty,niema robaków,usg wykazało jedynie powiększoną wątrobe. Brzuch nadal okrągły i niepokojący :-( Ma zmieniony antybiotyk,dobrą karme,trzeba czekac. Porobiłam dzis zdięcia,ale niestety jak na złosc nie moge ich wstawic :angryy: Quote
Niewiasta_21 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Jam jest Stokrocia: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Niewiasta_21 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> łapeczki juz zaczynaja sie prostowac :-) Quote
NaamahsChild Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ale biedactwo.. a jaki brzucholek wielki:-( Potrzebujecie nadal dt? We Wrocławiu moja koleżanka z roku mogłaby go jej dać, ale jeśli mała wymaga leczenia, potrzebne wsparcie finansowe.. Quote
ciapuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 czy możesz coś więcej napisać o domku dla stokrotki Quote
NaamahsChild Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Studiujemy weterynarię, i ona i ja. Ja mam za sobą czteroletnią praktykę lecznicową - więc mogę małego kłuć i podleczać. Mieszka 5 minut ode mnie, blisko Rynku (to akurat pewnie nie ma znaczenia, ale wolę podać), w mieszkaniu razem z koleżanką, które mają na własność (ta jej koleżanka dostała od kogoś z rodziny, już nie pamiętam kogo, w każdym razie niedawno mi o tym mówiły). Brała już ode mnie na tymczas kociaki z kocim katarem, pięknie wyleczyła i znalazła im ds-y. Powiedzcie mi z waszej strony, co jest konkretnie z tym cudeńkiem. Quote
ciapuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Maluszek jest w lecznicy gdzie ma robione wszelkie badania.Na tą chwile wiemy że ma złą morfologie i rozdęty brzuszek,podejrzewamy jakieś robale ale z kału nic nie wyszło więc szukamy dalej.Mimo słabych wyników sunia jest bardzo żywa i ma apetyt.Z dnia na dzień coraz bardziej tęskni za kontaktem z człowiekiem,dlatego trzeba ją jak najszybciej zabrać i otoczyć miłością. Quote
NaamahsChild Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Kumpela może mu dać dt od niedzieli wieczora, ewentualnie ja mogę wcześniej, także od zaraz. Potrzebuję tylko diagnozy (wyników, ewentualnie usg czy rtg) i zaleceń co do leczenia. Potem najwyżej weźmiemy ją na kliniki wrocławskie. Quote
Kamila_s Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 NaamahsChild napisał(a):Kumpela może mu dać dt od niedzieli wieczora, ewentualnie ja mogę wcześniej, także od zaraz. Potrzebuję tylko diagnozy (wyników, ewentualnie usg czy rtg) i zaleceń co do leczenia. Potem najwyżej weźmiemy ją na kliniki wrocławskie. hej dziewczny od Stokrotki,co myslicie o tym tymczasie we Wroclawiu?????:loveu::loveu: Quote
ciapuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Spokojnie :evil_lol: pomysł jest dobry i już zaczynamy się nad nim zastanawiać,Niewiasta własnie pojechała do Stokrotki i jak przyjedzie to zastanowimy się jak to zorganizować Quote
NaamahsChild Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Tak, zastanówcie się na spokojnie - dopiero dzisiaj trafiłam na wątek maluszki.. Ucałujcie ode mnie Stokrocię! Quote
Niewiasta_21 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Stokrotka ucałowana :-) Ona jest swietna. Damy jutro odpowiedź co do Dt we Wrocławiu. Quote
NaamahsChild Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ok, będę czekać na wiadomość, dziewczyna już poalarmowana - powiedziała, że nie ma problemu. Jeśli dużym mankamentem nie jest dla was fakt, że będzie, nolens volens, musiała zostawać na kilka godzin sama - studia - to na prawdę miałaby wspaniały, ciepły i bezpieczny dt. Ja nie mogę w tej chwili osobiście wziąć szczeniaka, bo mam swoją sunię, której zaczęła się cieczka (i atakuje swoje koleżanki, także szczeniaki), a na dt dzisiaj przyjeżdża mi rottka, ale obiecuję, że ze swojej strony pilnowałabym Stokroci jak tylko się da! Quote
szajbus Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Propozycja godna rozważenia. Ten brzuszek faktycznie jest bardzo rozdęty. Sunia jest cały czas leczona i nadal ma anemie i wielki brzusio. Dziewczyny, nie gniewajcie sie, ale nie wiem czy nie czas na zmianę lekarza. Quote
ewatonieja Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 hania na pewno opowie jeszcze o jednym telefonie z Warszawy :cool3: Quote
Recommended Posts