Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

POMOCY! PILNIE SZUKAMY DT LUB DS!
Nie mozemy malej u nas trzymac dluzej, bo zle sie to moze dla niej skonczyc. Nasze psy nie toleruja szczeniakow :( Sytuacja robi sie naprawde nieciekawa :(
HELP!

Te malenka znalazlysmy pod supermarketem MarcPol przy Trakcie Lubelskim w Wawrze. Biegala bidusia miedzy ludzmi i na nasze pytania uslyszalysmy tylko: aaa ona juz od jakiegos czasu sie tu kreci, pewnie ktos o niej zapomnial, ale moze po nia wroci :shake:
Nie myslac wiele zabralysmy ja pod pache do samochodu i wlasnie spi w garazu.
Sunieczka ma czerwona indianska materialowa obrozke - zaszyta tak, ze nie mozna jej regulowac. Jest dobrze odkarmiona i bez "kompleksow" :)
Jak czegos chce, to szczeka i piszczy. Wlasnie niedawno przeprowadzilysmy krotki kurs wychowania - skutki uboczne to podrapana sciana w garazu i zirytowani sasiedzi, ale efekt byl tego wart - sunia spi jak zabita.
Niestety nasze suki nie toleruja innych psow i mala nie moze u nas dlugo zostac :shake:

Posted

o proszę jaka jestem śliczna :loveu:

i do tego zabawowa jak nie wiem co :razz:

ale dobra kosteczka...

o jakie mam zębiska :cool3:

a jakie ostre...

jak dorwę, to rozszarpię :lol:

Posted

Cudna :-)

Przeszukalyscie net za ogloszeniami? Moze jednak sie komus zgubila?
I dobrze byloby wrzucic Korze, jesli nie ma jak podjechac na Paluch zostawic ogloszenia.

Posted

Wlasnie przeszukujemy, ale na razie nic :shake:
Zaraz podjedziemy pod ten sklep, gdzie sie platala i zostawimy ogloszenia.
Na zaginionych juz jest, wiec Kora ja na pewno zauwazy.

Mala jest sliczna i do tego z tych .. bystrych :cool3:.
Niestety nasze psy planuja morderstwo i musimy mala gdzies szybko upchnac, bo zwariujemy :shake:

Posted

Witokret napisał(a):
Wlasnie przeszukujemy, ale na razie nic :shake:
Zaraz podjedziemy pod ten sklep, gdzie sie platala i zostawimy ogloszenia.
Na zaginionych juz jest, wiec Kora ja na pewno zauwazy.

Mala jest sliczna i do tego z tych .. bystrych :cool3:.
Niestety nasze psy planuja morderstwo i musimy mala gdzies szybko upchnac, bo zwariujemy :shake:

nie zwariujecie - to kwestia treningu :-)

Posted

Porozwieszałyśmy ogłoszenia w okolicy, gdzie znalazłyśmy sunię, byłysmy z nią w pobliskiej lecznicy (tam też zostawiłyśmy ogłoszenie) żeby sprawdzić, czy przypadkiem nie ma chipa, ale skąd...

Wrzucimy ją dzisiaj na allegro i PILNIE szukamy dla niej przynajmniej domku tymczasowego - my niestety ciągle w rozjazdach nie damy rady jej wszędzie zabierać (o ile do tego czasu nasze paskudy jej nie zeżrą). Najgorsze dla niej jest to, że siedzi bidunia sama zamknięta w garażu, a ona strasznie lgnie do człowieka :shake:

Będziemy również bardzo wdzięczne za pomoc w ogłaszaniu malucha.
Jak się wyśpi porobimy jej jeszcze jakieś zdjęcia.

Posted

Moze wy juz nie opuszczajcie domu, i koniecznie, zmiencie miejsce zakupow ;), wychodzac z domu zamykac oczy, wyuczyc sie drogi na pamiec, oczy otwierac dopiero w sklepie ...

Posted

Tak tak, bardzo prosimy o ogloszenia!

BARDZO PROSIMY O POMOC!!!
Mała nie moze u nas zostac. Nasz Szaki znowu wymaga leczenia, a my nie mozemy sie ruszyc z domu dopoki Latka jest u nas! Kazdy dzien zwloki, to dla tego psa tragedia!!! Nie wiemy co robic :-(
Do tego mala musi u nas byc zamknieta lub caly czas na smyczy, bo nasza Sami zrobi jej krzywde. Skonczy sie tym, ze zdrowy szczeniak wyjdzie od nas z problemami psychicznymi. U nas nie moze sie bawic, biegac wlasciwie nic nie moze :-(

Czy jest w Warszawie jakis DT dla takiego malucha?????????
My finansujemy karme i szczepienia oczywiscie.

Posted

Marcik napisał(a):
Witokret jak ona się w domu zachowuje?

Zrobiliście jej juz ogłoszenia? Mogę zrobić Allegro i kilka innych.

W domu - to typowy szczeniak - wariuje, rozrabia i trzeba ją jeszcze wszystkiego nauczyć ;) Ale jest bardzo pojętna i szybko łapie.
Allegro już jej zrobiłyśmy - dziękujemy bardzo :lol: Za inne ogłoszenia będziemy bardzo wdzięczne :lol:

Posted

[quote name='Marcik']Pytam bo jeśli nic jej nie znajdziecie to kilka dni mogę pomóc.

Mogę prosic linka do Allegro? Skopiuję tekst i powrzucam w inne miejsca.

Matko byłoby cudownie :lol: Strasznie szkoda nam tego maleństwa - zamiast socjalizować się i i przekonywać, że życie szczeniora jest piękne - ona ciągle obrywa od naszych "dzikusów"... i uczy się samych najgorszych rzeczy (to siroty po przejściach więc wszystkiego się boją) :shake:

A tu jest link do allegro - tekst i zdjęcia - do dyspozycji :lol:
http://www.allegro.pl/item448348571_latka_wyrzucony_szczeniaczek_suczka.html

Posted

Marcik kochana jesteś :loveu:

No to żeby nie zapeszać - za godzinkę jedziemy z Łacią - odezwał się pan, któremu sunia zwiała z posesji :mad: Ganiała z dzieciakami, a znajoma przyszła, otworzyła furtkę itp... :angryy:

Oj poużywamy sobie :diabloti: