Witokret Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 POMOCY! PILNIE SZUKAMY DT LUB DS! Nie mozemy malej u nas trzymac dluzej, bo zle sie to moze dla niej skonczyc. Nasze psy nie toleruja szczeniakow :( Sytuacja robi sie naprawde nieciekawa :( HELP! Te malenka znalazlysmy pod supermarketem MarcPol przy Trakcie Lubelskim w Wawrze. Biegala bidusia miedzy ludzmi i na nasze pytania uslyszalysmy tylko: aaa ona juz od jakiegos czasu sie tu kreci, pewnie ktos o niej zapomnial, ale moze po nia wroci :shake: Nie myslac wiele zabralysmy ja pod pache do samochodu i wlasnie spi w garazu. Sunieczka ma czerwona indianska materialowa obrozke - zaszyta tak, ze nie mozna jej regulowac. Jest dobrze odkarmiona i bez "kompleksow" :) Jak czegos chce, to szczeka i piszczy. Wlasnie niedawno przeprowadzilysmy krotki kurs wychowania - skutki uboczne to podrapana sciana w garazu i zirytowani sasiedzi, ale efekt byl tego wart - sunia spi jak zabita. Niestety nasze suki nie toleruja innych psow i mala nie moze u nas dlugo zostac :shake: Quote
Witokret Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 o proszę jaka jestem śliczna :loveu: i do tego zabawowa jak nie wiem co :razz: ale dobra kosteczka... o jakie mam zębiska :cool3: a jakie ostre... jak dorwę, to rozszarpię :lol: Quote
jayo Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Cudna :-) Przeszukalyscie net za ogloszeniami? Moze jednak sie komus zgubila? I dobrze byloby wrzucic Korze, jesli nie ma jak podjechac na Paluch zostawic ogloszenia. Quote
Witokret Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Wlasnie przeszukujemy, ale na razie nic :shake: Zaraz podjedziemy pod ten sklep, gdzie sie platala i zostawimy ogloszenia. Na zaginionych juz jest, wiec Kora ja na pewno zauwazy. Mala jest sliczna i do tego z tych .. bystrych :cool3:. Niestety nasze psy planuja morderstwo i musimy mala gdzies szybko upchnac, bo zwariujemy :shake: Quote
jayo Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Witokret napisał(a):Wlasnie przeszukujemy, ale na razie nic :shake: Zaraz podjedziemy pod ten sklep, gdzie sie platala i zostawimy ogloszenia. Na zaginionych juz jest, wiec Kora ja na pewno zauwazy. Mala jest sliczna i do tego z tych .. bystrych :cool3:. Niestety nasze psy planuja morderstwo i musimy mala gdzies szybko upchnac, bo zwariujemy :shake: nie zwariujecie - to kwestia treningu :-) Quote
Witokret Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Porozwieszałyśmy ogłoszenia w okolicy, gdzie znalazłyśmy sunię, byłysmy z nią w pobliskiej lecznicy (tam też zostawiłyśmy ogłoszenie) żeby sprawdzić, czy przypadkiem nie ma chipa, ale skąd... Wrzucimy ją dzisiaj na allegro i PILNIE szukamy dla niej przynajmniej domku tymczasowego - my niestety ciągle w rozjazdach nie damy rady jej wszędzie zabierać (o ile do tego czasu nasze paskudy jej nie zeżrą). Najgorsze dla niej jest to, że siedzi bidunia sama zamknięta w garażu, a ona strasznie lgnie do człowieka :shake: Będziemy również bardzo wdzięczne za pomoc w ogłaszaniu malucha. Jak się wyśpi porobimy jej jeszcze jakieś zdjęcia. Quote
gemsi Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Moze wy juz nie opuszczajcie domu, i koniecznie, zmiencie miejsce zakupow ;), wychodzac z domu zamykac oczy, wyuczyc sie drogi na pamiec, oczy otwierac dopiero w sklepie ... Quote
Witokret Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 ...a jak coś między półki wlizie ??? ;) Te wszystkie srajdki wiedzą po prostu komu pod nogi wyłazić :cool3: Quote
JustynaM. Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 jesli checie to moge porobic malej ogloszenia w necie? Quote
Witokret Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Tak tak, bardzo prosimy o ogloszenia! BARDZO PROSIMY O POMOC!!! Mała nie moze u nas zostac. Nasz Szaki znowu wymaga leczenia, a my nie mozemy sie ruszyc z domu dopoki Latka jest u nas! Kazdy dzien zwloki, to dla tego psa tragedia!!! Nie wiemy co robic :-( Do tego mala musi u nas byc zamknieta lub caly czas na smyczy, bo nasza Sami zrobi jej krzywde. Skonczy sie tym, ze zdrowy szczeniak wyjdzie od nas z problemami psychicznymi. U nas nie moze sie bawic, biegac wlasciwie nic nie moze :-( Czy jest w Warszawie jakis DT dla takiego malucha????????? My finansujemy karme i szczepienia oczywiscie. Quote
Witokret Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Dogomaniacy, naprawde nikt nie moze wziac malej na tymczas? Quote
oliega Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 prawdziwa pięknotka:oops: a w dodatku taka zaradna prawda? Nie ma jak udane zakupy:lol: Żeby ten domek szybciutko... Quote
Witokret Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Latka jest swietnym psiakiem i teraz musi sie uczyc wspolzycia z innymi psami i ludzmi, u nas tego nie bedzie miala :( PILNIE SZUKAMY DT LUB DS DLA MALEJ!!! Quote
Marcik Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Witokret jak ona się w domu zachowuje? Zrobiliście jej juz ogłoszenia? Mogę zrobić Allegro i kilka innych. Quote
Witokret Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Neris napisał(a):A pytałyście może Aury? Nie nie - nie znamy jej więc nbie wpadłyśmy na to - zaraz pisze pw. Dziękujemy bardzo Quote
Witokret Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Marcik napisał(a):Witokret jak ona się w domu zachowuje? Zrobiliście jej juz ogłoszenia? Mogę zrobić Allegro i kilka innych. W domu - to typowy szczeniak - wariuje, rozrabia i trzeba ją jeszcze wszystkiego nauczyć ;) Ale jest bardzo pojętna i szybko łapie. Allegro już jej zrobiłyśmy - dziękujemy bardzo :lol: Za inne ogłoszenia będziemy bardzo wdzięczne :lol: Quote
Marcik Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Pytam bo jeśli nic jej nie znajdziecie to kilka dni mogę pomóc. Mogę prosic linka do Allegro? Skopiuję tekst i powrzucam w inne miejsca. Quote
Witokret Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Marcik']Pytam bo jeśli nic jej nie znajdziecie to kilka dni mogę pomóc. Mogę prosic linka do Allegro? Skopiuję tekst i powrzucam w inne miejsca. Matko byłoby cudownie :lol: Strasznie szkoda nam tego maleństwa - zamiast socjalizować się i i przekonywać, że życie szczeniora jest piękne - ona ciągle obrywa od naszych "dzikusów"... i uczy się samych najgorszych rzeczy (to siroty po przejściach więc wszystkiego się boją) :shake: A tu jest link do allegro - tekst i zdjęcia - do dyspozycji :lol: http://www.allegro.pl/item448348571_latka_wyrzucony_szczeniaczek_suczka.html Quote
pumcia02 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 taki szczurkos szybko powinien domek znalezc Quote
Marcik Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Dorobiłam ogłoszenia na kupiepsa i Gumtree. Quote
Witokret Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Marcik kochana jesteś :loveu: No to żeby nie zapeszać - za godzinkę jedziemy z Łacią - odezwał się pan, któremu sunia zwiała z posesji :mad: Ganiała z dzieciakami, a znajoma przyszła, otworzyła furtkę itp... :angryy: Oj poużywamy sobie :diabloti: Quote
auraa Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Dopiero weszłam na dogo. Rozumiem że sunia wróciła do domu:lol:. To chyba najlepsze co się mogło wydarzyć. Czekam na wieści. Quote
gemsi Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Pewnie Witokrety prowadza wykład o znakowaniu psów :), nie prędko skończą pewnie... Quote
Recommended Posts