Od-Nowa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 z bazarku który założyłam na Klare wyszło tylko 10 zł i to dzięki Rudzi-Biance bo jako jedyna zalicytowała Quote
mosii Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Tosia biegająca, wczorańsze fotki tu szaleje z piłką ulubiony supeł Quote
Fiona.22 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 He he w takim miejscu jak u mosii, kazdemu psu w ten sposób pyzior się śmieje ;) Quote
Od-Nowa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 jak ona sobie pięknie radzi z tą łapą :loveu: zuch dziewczyna! Quote
Rudzia-Bianca Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Pieniądze za bazarek zgodnie z umową z OdNówką przeslę bezpośrednio na konto Klary w poniedziałek rano . Jak dobrze zobaczyć Klarunię z uśmiechniętym pysiem :loveu: Quote
Eruane Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Super zdjęcia. :loveu: Fotograf przedni! :loveu: Co do łapki, to nie zauważyłam, żeby ona przeszkadzała suni w poruszaniu się. Jest szybka, zwinna. Quote
mosii Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Tosia jest bardzo wesoła, uwielbia biegac, aportowac, niestety w moje stado nie weszła, jest dominujaca, pełna temperamentu sunią. Jutro chce z nia jechac do weta, łapa bardzo mi sie nie podoba, fakt rana sie zgoiła, do bandazowania dodałam piskianie czerwonym antybiotykiem, ale łapa jest wyraznie niezdrowa, tak jakby kość była zmiazdzona, mysle ze wymagana jest operacja, oczyszczenie tego, załozenie saczków lub opatrunkow zelowych(mam jeszcze po Tesli) w związku z tym mam pytanie jak wyobrazacie sobie rozliczenia, na moje konto nie wpłynęła nawet złotówka za hotel, nie mam za co pojechac z sunia do weta. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 mosii napisał(a):Tosia jest bardzo wesoła, uwielbia biegac, aportowac, niestety w moje stado nie weszła, jest dominujaca, pełna temperamentu sunią. Jutro chce z nia jechac do weta, łapa bardzo mi sie nie podoba, fakt rana sie zgoiła, do bandazowania dodałam piskianie czerwonym antybiotykiem, ale łapa jest wyraznie niezdrowa, tak jakby kość była zmiazdzona, mysle ze wymagana jest operacja, oczyszczenie tego, załozenie saczków lub opatrunkow zelowych(mam jeszcze po Tesli) w związku z tym mam pytanie jak wyobrazacie sobie rozliczenia, na moje konto nie wpłynęła nawet złotówka za hotel, nie mam za co pojechac z sunia do weta. Mosii jeśli konto podane w pierwszym poście jest Twoje , to 29 października zrobiłam przelew 125 zł z bazarku dla Klary , jutro już powinno być zaksięgowane. Prosze daj znać czy przelew doszedł . Nie wiem czy Fiona i Gem Ci mówili lub czytałaś wątek , ale Klara ma mieć na tą łapkę zabieg w Warszawie . Quote
Fiona.22 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Mosii nie mogę się z tobą skontaktować, telefon ciągle nie działa :( Napisze w takim razie PW odnośnie weterynarza i hotelikowania. Ewusek czy wysłałaś już opis leczenia ?? Quote
Ewusek Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 w piatek po poludniu wrzucilam do skrzynki Quote
Gem Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Przed chwilą poszedł przelew na 100 zł. Wcześniej nie mogłem - konto było puste :shake: Prawdopodobnie w piątek przywieziemy karmę. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Wpłaciłam 10 zł za bazarek od OdNówki , bezpośrednio na konto Klary . Quote
mosii Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 wpłynęły pieniązki na Tosie 125 zł od Rudzia-Bianca:loveu: 100 zł od Gem:loveu: dziękujemy:multi: w związku z tym Tosia ma hotelik opłacony do 15.11 Byłam dzis z Tosią u weta, nózka goi sie bardzo ładnie, nie ma martwicy, staw nie jest wywichniety, jest przykurcz i zanik mięsni ale to pikuś:multi: Pan doktor potraktował nas gratis:multi: Quote
Gem Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 mosii napisał(a): w związku z tym Tosia ma hotelik opłacony do 15.11 Byłam dzis z Tosią u weta, nózka goi sie bardzo ładnie, nie ma martwicy, staw nie jest wywichniety, jest przykurcz i zanik mięsni ale to pikuś:multi: Pan doktor potraktował nas gratis:multi: Same dobre wiadomości :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 A co wet mówił o konieczności przeprowadzenia zabiegu ? I ewentualnie kiedy ? Ewusek jak dług w lecznicy ? Quote
Ewusek Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 dług jest. Rozmawialam z Fiona, wezme fakturke na AFN i wysle do Fiony. W srode za tydzien bede miala fakture. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ewusek napisał(a):dług jest. Rozmawialam z Fiona, wezme fakturke na AFN i wysle do Fiony. W srode za tydzien bede miala fakture. No to ok :) Quote
Ewusek Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 na moje konto przyszly nast wplaty: 10 zl - kajkur, 70 zl - ważka, 20 zł - Magda J. 30 zl - ważka, 100 zl - Julita Sz. 20 zl - kate136, 20 - taddeus (Krysia G.) Razem 270 zl - dlug w lecznicy - 214 - pozostanie u mnie na koncie 56 zl Quote
Fiona.22 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Dostałam dzisiaj karty informacyjne z kliniki gdzie była leczona Tosia (Klara). Niestety karty sa bez zadnych pieczątek ani bez podpisu weta. W opisie zwierzecia w rubryce rasa jest wpisane jamnik !! Wiek 3 lata i 9 mies...!! Mam nadzieję, ze karty nie zostały pomylone :shake: Z opisu leczenia wynika, ze sunia miała robione prześwietlenia łapy. 30.09 były robione 2 zdjęcia RTg, których nie dostałam !! Quote
Ewusek Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 hejka ! to jest tylko wydruk z komputera, wszystko sie zgadza. Jest napisane, ze to jest Klara, jamnik tam chyba dostal sie jak nie zostala wybrana zadna rasa, a wiek okresloby w przyblizeniu. To jest taki "dziwny program", ze nia mawet border collie... Jezeli chcesz pieczatki, to moge poprosic o ponowny wydruk i podpisanie sie... drukowalam te karty wieczorem w sobote jak na dyzurze byla dermatolog, nie sadzilam, ze pieczatki beda potrebne, bo wtedy bym ja poprosila, zeby sie podpisala. Kazdy z wetow w lecznicy ma swoj kod i jego nazwisko pojawia sie w karcie informacyjnej. Zdjec rtg nie mam, nie wiedzialam, ze sa... jezeli zostaly w lecznicy to je odbiore i wysle do Ciebie, chyba, ze sa u Toscani w domu, to wtedy ona je do ciebie wysle. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 A czemu tu taka cisza ??? Co z Klarą? Wszyscy o niej zapomnieli :shake: Quote
Gem Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Rudzia-Bianca']A czemu tu taka cisza ??? Co z Klarą? Wszyscy o niej zapomnieli :shake:[/quote] Odwiedziliśmy Tosię u Mosii w piątek. Sunia czuje się dobrze, łapka się pięknie goi. Poznała nas i przywitała radośnie i żywiołowo :) :loveu: A poza tym zawieźliśmy sporo karmy. Quote
Recommended Posts