eliza_sk Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Dostałam maila ws. Tosi: Treść wiadomości: Witam. Gdzie można zobaczyć tego pieska i czy można w sobotę.Pozdrawiam. adres: ewelina@devcom.com.pl Quote
Gem Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Gem napisał(a):Co tam u Tosi? :) Ponawiam pytanie :roll: Przed chwilą zleciłem przelanie 100 zł na hotelik dla Tosi. Jutro pieniądze powinny już być na koncie. Quote
mosii Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 w skrócie mówiąc TOSIA ma super DOMEK !!!! a dokładniej, jeszcze przebywa u mnie ale Państwo regularnie ją odwiedzają, przywożą samakołyki i zabawki, Tosia jest niezwykle uradowana ich wizytami:multi: Jeszcze miesiąc i Tosia zamieszka w domu z ogrodem, bedzie podrózowała z Państwem i tak jak u mnie, bedzie pomagać przy koniach;) gdzie jest Tosia??;) jeżyk- prezent Quote
mosii Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 po spacerku bardzo zmęczona:lol: EDIT: Tosia ma hotelik opłacony do 12 kwietnia;) po wpłacie od Gema z dnia 6.04 - 100zł Quote
Gem Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ja jeszcze dziś przeleję 100 zł. Sorry za opóźnienie, ale nie wiedzieliśmy, kto ma płacić za Tosię - nowa pani czy my. Na resztę zaległości także jesteśmy przygotowani, ale ze względu na konieczność przesłania faktur potrwa to kilka dni. Mosii, dzięki za zdjęcia :) Tosia jest śliczna, widać, że bardzo dobrze się nią opiekujesz :) Quote
Fiona.22 Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Odnosnie Tosi wyregulujemy zaległosci...niestety fiona nie dogadała się jak należy i źle zrozumiała :oops: Chcielismy dojechać do Was w niedziee ale za późno dostałam info, ze nowa rodzinka Tosi jedzie...może nastepnym razem Quote
Gem Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Mosii, przed chwilą przelałem 100 zł. Jutro powinnaś mieć je na koncie :) Przyjechać przyjedziemy na pewno. Mamy także przygotowaną karmę dla Tosi. Quote
kika22 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Jak ja sie ciesze, ze Tosia ma szanse na domek:loveu: Prosze wymiziac Tosie ode mnie;) Zapraszam na bazarek dla Starachowickich psiakow:loveu: Wszystko i nic na psiaki ze Starachowic -pomoz nam pomagac, do 25-05-09 Quote
Nicol Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Bardzo sie ciesze że Tosia będzie miała taki super domek!!! :loveu::loveu: Quote
Fiona.22 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Tosia pojechała dzisiaj do nowego domku :loveu: Czekamy aż Mosii wstawi zdjęcia z dzisiaj. Ogólnie tosia była zachwycona nowa rodzinka. Jak tylko ludzie dojechali Tosia nie odstepowała ich na krok. Na razie dostałam juz pierwszego smska, ze tosia jest bardzo grzeczna i nowa pani napisała jeszcze, że w zyciu takiego psa nie widziała kchanego :loveu: Jak tylko będa zdjęcia to sie pochwalimy. Na razie Tosia mieszka w bloku ale niebawem przeniesie sie do domku z ogrodem. Bardzo dziekuje Mosii, za opieke nad naszą Tosieńką. Dziekuje też za tyle cierpliowsci w stosunku do wolontariuszy z Kielc :oops: Quote
Gem Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Bardzo dziekuje Mosii, za opieke nad naszą Tosieńką. Dziekuje też za tyle cierpliowsci w stosunku do wolontariuszy z Kielc Dołączam się do podziękowań dla Moniki :loveu: Tosiu, bądź szczęśliwa w nowym domku :) Quote
ewelinka_m Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 :multi::multi::multi:strasznie się cieszę z tego domku :multi::multi: Tosieńka tyle czekała a jak się doczekała to takiego wspaniałego :loveu: Quote
Ewusek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 ale sie ciesze :-) Toska tyle sie wycierpiala w swooim zyciu, tyle sie naczekala, ze juz wszystko powinno byc dobrze :-) ONA na to zasluguje :-) Quote
Fiona.22 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Troszkę Tosi Poczatek jeszcze u mosii a dalej juz w nowym domku :loveu: Quote
xmartix Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 pięknie że jej się udało my mamy podobnego pieska na utrzymaniu w hoteliku, z tym że pieska, nie suczkę, ma źle zrośniętą łapkę, jest bardzo energiczny, szuka domku najlepiej z ogrodem jest bardzo podobny widzę do Tosi Proszę o pomoc, jeżeli słyszałyście coś o jakimś domku dla takich piesków jego źle zrośnięta lapka w niczym mu nie przeszkadza Quote
Dacote Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 xmartix Psiak ma swój wątek na dogo? Ogłosić psinę na molosach? Quote
xmartix Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ogłoś jak możesz, bo chłopak dalej siedzi w hotelu http://www.dogomania.pl/forum/f1155/tragedia-pies-cudo-ze-zle-zrosnieta-lapka-brakuje-na-hotel-143428/ Quote
Recommended Posts