Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gem napisał(a):
Co tam u Tosi? :)

Ponawiam pytanie :roll:

Przed chwilą zleciłem przelanie 100 zł na hotelik dla Tosi. Jutro pieniądze powinny już być na koncie.

• 1 month later...
Posted

w skrócie mówiąc TOSIA ma super DOMEK !!!!
a dokładniej, jeszcze przebywa u mnie ale Państwo regularnie ją odwiedzają, przywożą samakołyki i zabawki, Tosia jest niezwykle uradowana ich wizytami:multi: Jeszcze miesiąc i Tosia zamieszka w domu z ogrodem, bedzie podrózowała z Państwem i tak jak u mnie, bedzie pomagać przy koniach;)

gdzie jest Tosia??;)

jeżyk- prezent

Posted

Ja jeszcze dziś przeleję 100 zł. Sorry za opóźnienie, ale nie wiedzieliśmy, kto ma płacić za Tosię - nowa pani czy my.

Na resztę zaległości także jesteśmy przygotowani, ale ze względu na konieczność przesłania faktur potrwa to kilka dni.

Mosii, dzięki za zdjęcia :) Tosia jest śliczna, widać, że bardzo dobrze się nią opiekujesz :)

Posted

Odnosnie Tosi wyregulujemy zaległosci...niestety fiona nie dogadała się jak należy i źle zrozumiała :oops:
Chcielismy dojechać do Was w niedziee ale za późno dostałam info, ze nowa rodzinka Tosi jedzie...może nastepnym razem

Posted

Mosii, przed chwilą przelałem 100 zł. Jutro powinnaś mieć je na koncie :)

Przyjechać przyjedziemy na pewno. Mamy także przygotowaną karmę dla Tosi.

• 1 month later...
Posted

Tosia pojechała dzisiaj do nowego domku :loveu:
Czekamy aż Mosii wstawi zdjęcia z dzisiaj.
Ogólnie tosia była zachwycona nowa rodzinka. Jak tylko ludzie dojechali Tosia nie odstepowała ich na krok.
Na razie dostałam juz pierwszego smska, ze tosia jest bardzo grzeczna i nowa pani napisała jeszcze, że w zyciu takiego psa nie widziała kchanego :loveu:
Jak tylko będa zdjęcia to sie pochwalimy. Na razie Tosia mieszka w bloku ale niebawem przeniesie sie do domku z ogrodem.

Bardzo dziekuje Mosii, za opieke nad naszą Tosieńką. Dziekuje też za tyle cierpliowsci w stosunku do wolontariuszy z Kielc :oops:

Posted

Bardzo dziekuje Mosii, za opieke nad naszą Tosieńką. Dziekuje też za tyle cierpliowsci w stosunku do wolontariuszy z Kielc

Dołączam się do podziękowań dla Moniki :loveu:

Tosiu, bądź szczęśliwa w nowym domku :)

• 1 month later...
Posted

pięknie że jej się udało

my mamy podobnego pieska na utrzymaniu w hoteliku, z tym że pieska, nie suczkę, ma źle zrośniętą łapkę, jest bardzo energiczny, szuka domku najlepiej z ogrodem
jest bardzo podobny widzę do Tosi
Proszę o pomoc, jeżeli słyszałyście coś o jakimś domku dla takich piesków
jego źle zrośnięta lapka w niczym mu nie przeszkadza

• 1 month later...