mosii Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Tosia ma zapłacony hotelik do 6. 12 wpłaty Gem- 100zł Afn- 100zł dziękujemy :Rose: Quote
ewelinka_m Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 boże jaka ona jest cudna :loveu::loveu: a jak łapka? Quote
Gem Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ewelinka_m napisał(a):boże jaka ona jest cudna :loveu::loveu: a jak łapka? Tosia cudna, a łapka... Ona chyba na niej normalnie staje??? Quote
kika22 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Piekna duza sunia czeka na domek:loveu: Quote
ewelinka_m Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 mosii czy mogłabyś w miarę możliwości Ty lub ktoś inny napisać króciutko o charakterku Tosi, taki nie długi tekst do ogłoszeń powrzucałabym ją na parę stron jutro ;) Quote
Gem Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 100 zł na styczeń przelane :) Tosia w górę, po domek! Quote
Ewusek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ale ONA piekna !!!! czy ma allegro ? moze ja wystawie ? Quote
eliza_sk Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Tosia na allegro na śląsk, małopolskę i mazowieckie: TOSA INU mix-piękna MŁODA sunia-POKOCHA od zaraz (544675455) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Ewusek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 super, ale chyba jest blad: "najprawdopodobniej mieszaniec boksera z owczarkiem" Buziaczki dla Tosi :loveu: Kilka dni temu dzwonil do mnie dr Bissenik i dopytywal sie jak łapka Tosi.... powiedzialam mu to co jest na forum... Mosi, czy Tosia juz w pelni korzysta z lapki ? Quote
Fiona.22 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Elizo dziekuje za allegro dla Tosi :loveu: Ja zrobiłam wczoraj ogłoszenia na kilkudziesięciu stronach, dzisiaj wieczorem dokończe. Może w koncu znajdzie się domek dla suni ;) Quote
eliza_sk Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ewusek napisał(a):super, ale chyba jest blad: "najprawdopodobniej mieszaniec boksera z owczarkiem" Buziaczki dla Tosi :loveu: Kilka dni temu dzwonil do mnie dr Bissenik i dopytywal sie jak łapka Tosi.... powiedzialam mu to co jest na forum... Mosi, czy Tosia juz w pelni korzysta z lapki ? Ewusku, ciocia Fiona dała mi taki tekst do ogłoszeń, więc nie wiem. Quote
Fiona.22 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Tosia ma nowe ogłoszenia. Jak na razie telefonów brak :( www.alegratka.pl www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcje.org www.4lapy.pl www.ogloszenia.szukanie.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.karusek.com.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.ogloszenia.adverts.pl www.polskastrefa.eu www.zwierzaki.org www.zwierzeta.low.pl www.czworonogi.eu www.drobny.com.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.dwukropek.pl www.adin.pl www.owi.pl www.e-ogloszenia.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.ogloszenia-drobne.com.pl www.drobne.pl www.cafeanimal.pl www.ojej.pl www.pineska.pl www.animalia.pl www.wegetarianie.pl www.gielda.bai.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.autogielda.pl www.ogloszenia.yellowpages.pl www.rozglos.net www.anonseogloszenia.pl www.najpewniej.pl www.mammisia.pl www.vendito.pl www.e-zwierzak.pl www.poszukiwane.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.olx.pl www.tablica.com www.pchlitarg.info.pl www.neeon.pl www.adopcje.org.pl www.schronisko24.pl Quote
mosii Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 informuje ze Tosia ma hotelik opłacony do dnia 5 lutego :multi: :Rose: wpłaty AFN 230 zł AFN 290 zł dziekujemy:loveu: Quote
Gem Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='mosii']informuje ze Tosia ma hotelik opłacony do dnia 5 lutego :multi: :Rose: wpłaty AFN 230 zł AFN 290 zł dziekujemy:loveu: A moja wpłata dotarła? Na początku lutego przelałem 150 zł :) Mosii, kiedy można do Was zajrzeć? Mamy trochę prezentów dla Tosi :) Quote
mosii Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 tak tak pieniazki dotarły i z moich obliczen wynika, ze Tosieńka hotelik ma opłacony do 20 lutego ;) zapraszam do Tosi i do mnie pod koniec tyg :evil_lol: Quote
Gem Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Moniko, będziemy u Ciebie i u Tosi jutro, między 11 a 12 :) Quote
Fiona.22 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Zimowa Tosiulka :) Tosiulka wygląda przepięknie, ma piekne zimowe futro, przytyła troche ;) i teraz wygląda idealnie. W piatek planujemy sterylkę :) Quote
Gem Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Tosia wygląda ślicznie i dokazuje jak szczeniak :) Quote
kika22 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Tosia jest śliczna, oby tylko domek szybko sie znalazł:loveu: A fotki urocze:evil_lol: Zmieniła sie sunka, wypiekniała, zmęzniała, ale oczy pozostałe te same:lol: Quote
kika22 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Zapraszam na bazarek :loveu: Płytki z muza,maszynka do wlosów i inne cuda -na kieleckie kociakido 7.III. Cos dla psa,kota,gryzonia i inne na kieleckie kociaki-7.III. Przepraszam za offa:eviltong: Quote
eliza_sk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Przepraszam za offa :oops: Bardzo serdecznie proszę wszystkich o głosowanie na Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa w marcowej ankiecie Dogo, która ma wyłonić na kogo głosujemy na Krakvecie. Pierwszy raz bierzemy udział w głosowaniu, pokrótce powiem, że działamy tu fizycznie w trzy osoby, mając pod swoja opieką 30 psów, dodatkowo opór urzędniczej materii, żadnych dotacji oraz ogólną niechęć dla naszych działań ze strony mieszkańców: http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-ankieta-wybieramy-kandydata-dogo-na-marzec-132967/ Z góry dziękujemy za każdy głosik. Quote
Fiona.22 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Tosiulka dzisiaj prezyjeżdża do kielc :) O 18 ma sterylke umówiona a w sobote wraca do mosii. Dziekuje Gemowi, ze znów wsiądzie w samochód i przywiezie Tosiulke a w sobote odwiezie :loveu: Quote
Recommended Posts