Agnieszka_ Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 Mądra sunia i jej maluszki wiedziały kiedy mają przyjść na świat. Zwłaszcza że cała ekipa była po :drinking: :drinking: :drinking: Asia nikt tam nie był po :drinking: :wink: Cos Ci się zdawało, bo to byla impreza bezalkoholowa, a my jestesmy porządni i nie pijemy :D Quote
wiosna Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 dzieki wielkie :**** nom.. wiec na poczatku to sie poprawia, bo pochrzanilam all z wrazenia jak pisalam smsa. ;pp bialy jest piesek a czarna sunia.. ;)) maluchy sa perzecudowne i przekochane, mama czuje sie dobrze tyko jej goraca strasznie. niedlugo powinny byc fotki jakies, bo dzis wpadlam w amok i skonczylam film ;pp :)) Quote
Rav Posted July 22, 2003 Posted July 22, 2003 Wiosna to tak jak Ci mowilem farbki, papier i maluj :D Quote
SH Posted July 22, 2003 Posted July 22, 2003 Gratulacje dla psiej mamy :BIG: A tak swoją drogą to świetnie, że jest tak ciepło. Maluchy powinny mieć w gnieździe temperaturę około 30 stopni przez pierwsze dwa tygodnie życia! Trzeba tylko pamiętać o dostępie do świeżej wody (dla suni). Najsłodsze będą dzidziusie kiedy otworzą oczka i wypełzną na zewnątrz :D a nastąpi to za 10-14 dni. Wtedy trzeba je zacząć dokarmiać! Życzę wielu miłych doświadczeń :thumbs: Quote
wiosna Posted July 22, 2003 Posted July 22, 2003 wiem wiem ;)) ale dzieki za rady ;) ja juz sie nie moge doczekac jak otworza oczka i jak zaczna slyszec.. znaczy i tak dfo nich gadam.. ;pp przekochane sa ;)) Quote
wiosna Posted July 27, 2003 Posted July 27, 2003 dzieki Aga :) przekaze Akice :)))) kluski juz sa takie duze.. i grubasne.. ;)) fajne sie robia.. kulaja sie po calej budzie, kwicza, dzis sie nawet usmialam bo rudy mialczal tak jakby wyl ;pp przekomiczne sa :))) Quote
wiosna Posted August 4, 2003 Posted August 4, 2003 zdiecia powysylam ale nie wiem kiedy... nie mam zapietego scanera, a fotki ktore mam to tylko kilka narazie i ciulatej jakosci, robione w budzie bez lampy. maluchow jest 4 - juz maja imiona: bialy - carbonarra rudy - chicko ruda - canoe czarna - cranbury maja juz otwarte oczke - wszystkie sa niebieskie :)))) dra sie jak tatus, zwiedzaja juz nawet kojec, nie tylko bude. niedlugo zaczna jesc kaszki [dzis sprubuje im dac troszke, zobaczymy - pierwszy 'normalny' posilek zycia... juz czasem udaje im sie stawiac pierwsze 'prawdziwe' kroki, nie pelzajac na brzuszkach... z dnia na dzien sa juz coraz bardziej kontaktowe :)))) nom.. jdnym slowem ja dalej jestem zakochana i wogole.. ;))PPP Quote
wiosna Posted August 4, 2003 Posted August 4, 2003 no dzis jak tam pojade to pewnie beda jeszcze wieksze... a za tydzien, dwa wejde do kojca i mnie bedzie witac puchate merdajace ogonkami male stadko.. : )))) fajnie jakbym miala jakas kamerke albo cyfrowke zeby mozna filmiki porobic.. moze jeszcze sie cos wymysli :)))) Quote
wiosna Posted August 4, 2003 Posted August 4, 2003 no ba :)) wspomnienia to bede miala takie ze cos. juz mam zreszta,.. :)) a jakbym miala to all nagrywac.. to by mi miejsca zabraklo na kasety albo plytki, kasy i wogole, a i tak to by nie bylo to samo... : )))) Quote
wiosna Posted August 4, 2003 Posted August 4, 2003 wlasnie :))) trzymaj sie w miescie.. nie usmaz sie na tym upale... nbie wiem czy bede wieczorkiem bo moze pojade do konikow i pieskow i juz zostane tam.. jeszcze zobaczymy.. jak zostane to za Was all wypije :PP Quote
wiosna Posted August 4, 2003 Posted August 4, 2003 nom :)) tylko szkoda ze je mam tak daleko od homa.. ;)) ale juz niedlugo mam nadzieje bedzie lepiej :)))) Quote
wiosna Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 no.. znow sie musze pochwalic :PP moje dzieci [:PPP] dzis juz zjadly kaszke :)))))) znaczy sunie jeszcze tak nie bardzo chcialy, ale psiaki wpieprzaly rowno :))) ale mamusia i tak zjadla prawie all.. bo maluchy tylko po troszeczke. ;))) Quote
wiosna Posted August 6, 2003 Posted August 6, 2003 czy Wy tu nie czytacie nic ?? :PP paskudy jedne no.. ja sie tu ciesze, lece Wam napisac ze zjadly, i nikt mi nie odpisuje.. wredoty Wy :PPP ale i tak bede do Was pisac i mozecie se nawet nie czytac :PP Quote
wiosna Posted August 8, 2003 Posted August 8, 2003 tu Rav :D nie olewamy Cie wcale :P i nie marudz Quote
Agnieszka_ Posted August 8, 2003 Posted August 8, 2003 Wiosna ja cały czas czytam wieści o Twoich szczeniaczkach :D Quote
Recommended Posts