Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Mądra sunia i jej maluszki wiedziały kiedy mają przyjść na świat. Zwłaszcza że cała ekipa była po :drinking: :drinking: :drinking:

Asia nikt tam nie był po :drinking: :wink: Cos Ci się zdawało, bo to byla impreza bezalkoholowa, a my jestesmy porządni i nie pijemy :D

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki wielkie :****

nom.. wiec na poczatku to sie poprawia, bo pochrzanilam all z wrazenia jak pisalam smsa. ;pp bialy jest piesek a czarna sunia.. ;)) maluchy sa perzecudowne i przekochane, mama czuje sie dobrze tyko jej goraca strasznie. niedlugo powinny byc fotki jakies, bo dzis wpadlam w amok i skonczylam film ;pp :))

Posted

Gratulacje dla psiej mamy :BIG:

A tak swoją drogą to świetnie, że jest tak ciepło. Maluchy powinny mieć w gnieździe temperaturę około 30 stopni przez pierwsze dwa tygodnie życia!

Trzeba tylko pamiętać o dostępie do świeżej wody (dla suni).

Najsłodsze będą dzidziusie kiedy otworzą oczka i wypełzną na zewnątrz :D a nastąpi to za 10-14 dni. Wtedy trzeba je zacząć dokarmiać!

Życzę wielu miłych doświadczeń :thumbs:

Posted

wiem wiem ;))

ale dzieki za rady ;)

ja juz sie nie moge doczekac jak otworza oczka i jak zaczna slyszec.. znaczy i tak dfo nich gadam.. ;pp przekochane sa ;))

Posted

dzieki Aga :) przekaze Akice :))))

kluski juz sa takie duze.. i grubasne.. ;)) fajne sie robia.. kulaja sie po calej budzie, kwicza, dzis sie nawet usmialam bo rudy mialczal tak jakby wyl ;pp przekomiczne sa :)))

Posted

zdiecia powysylam ale nie wiem kiedy... nie mam zapietego scanera, a fotki ktore mam to tylko kilka narazie i ciulatej jakosci, robione w budzie bez lampy.

maluchow jest 4 - juz maja imiona:

bialy - carbonarra

rudy - chicko

ruda - canoe

czarna - cranbury

maja juz otwarte oczke - wszystkie sa niebieskie :))))

dra sie jak tatus, zwiedzaja juz nawet kojec, nie tylko bude. niedlugo zaczna jesc kaszki [dzis sprubuje im dac troszke, zobaczymy - pierwszy 'normalny' posilek zycia...

juz czasem udaje im sie stawiac pierwsze 'prawdziwe' kroki, nie pelzajac na brzuszkach... z dnia na dzien sa juz coraz bardziej kontaktowe :))))

nom.. jdnym slowem ja dalej jestem zakochana i wogole.. ;))PPP

Posted

no dzis jak tam pojade to pewnie beda jeszcze wieksze... a za tydzien, dwa wejde do kojca i mnie bedzie witac puchate merdajace ogonkami male stadko.. : ))))

fajnie jakbym miala jakas kamerke albo cyfrowke zeby mozna filmiki porobic.. moze jeszcze sie cos wymysli :))))

Posted

no ba :))

wspomnienia to bede miala takie ze cos. juz mam zreszta,.. :))

a jakbym miala to all nagrywac.. to by mi miejsca zabraklo na kasety albo plytki, kasy i wogole, a i tak to by nie bylo to samo... : ))))

Posted

wlasnie :)))

trzymaj sie w miescie.. nie usmaz sie na tym upale...

nbie wiem czy bede wieczorkiem bo moze pojade do konikow i pieskow i juz zostane tam.. jeszcze zobaczymy.. jak zostane to za Was all wypije :PP

Posted

no.. znow sie musze pochwalic :PP

moje dzieci [:PPP] dzis juz zjadly kaszke :)))))) znaczy sunie jeszcze tak nie bardzo chcialy, ale psiaki wpieprzaly rowno :)))

ale mamusia i tak zjadla prawie all.. bo maluchy tylko po troszeczke. ;)))

Posted

czy Wy tu nie czytacie nic ?? :PP paskudy jedne no.. ja sie tu ciesze, lece Wam napisac ze zjadly, i nikt mi nie odpisuje.. wredoty Wy :PPP ale i tak bede do Was pisac i mozecie se nawet nie czytac :PP