Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w Katowicach mozna kupic mlode od Pani Radomskiej z Eskimoskiego Domka

bedzie miala szczeniaki po EXPLORER BEAR Hydrargium i CASSANDRZE de Ciukci sa warte zainteresowania :)

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u mnie na stronie w miotach sa aktualne mioty w Eskimoskim Domku nie ma tych zapowiedzianych :)

a co do Sivudelka

t owyscigowe tylko i wyłącznie

Posted

Tajraga mowilem Ci przeciez ze na muchowcu ( w tym domku) nie ma hodowli a te 3 psy ktore widzialas i wozki to naleza do mojego klubu a co do Kozika no to mieszka w Zorach moge podac ewentualnie adres i telefon

Posted

Moja April jest po Kassandrze, urodziła się w Poranku Kojota Mariola Płusa jest chodowczynią tel. 605539656 To na przeciwko Makro w Sosnowcu. Secemin jest w Kieleckim to troche dalej :D

Posted

Wiem ze sie moge narazic ale co tam (raz sie zyje) :D no ale powiedzmy ze KOBIETY maja racje w kazdym badz razie to wy tak mowicie :P ...nadal szukam adresu i tel do Kozika ale gdzies go zgubilem

:(...moze ktos inny ma?

Posted

Wojciech Kozik, Żory, ul. Wolnośći 37 (mogę wytłumaczyć jak dojechać),

telefon domowy 435-91-78 (kier. 0-32),

komórka 0-601-998-501 (nie wiem czy aktualna, bo to różnie bywa). :wink:

Posted

Tajraga nie potrafię odpowiedzieć na pytanie. :oops:

Ja na Muchowiec jeździłem gdzieś od 10.2002 do 12.2002 (później już bardziej gościnnie), a potem przeniosłem się w lasy między Tychami, Murckami i Wesołą. :wink:

Teraz od końca kwietnia nie biegam z moimi psami.

Posted

hehe.. ;))

no wiec po kolei..

dwa lata temu kupilam Axelka, zaczelam trenowac, dowiedzialam sie ze sa do oddania 4 pieski i chcialam wziac suczke, ale dogadalam sie z ich wlascicielem ze bede sobie z nimitrenowac i zajmnowac sie nimi to mi je zostawi. tak jest w sumie do dzis - psy mieszkaja w kojcach na terenie wlasciciela hodowli. pozniej dostalam pieska z mikolowa, [poprzednim wlascicielom uciekal i wyl, u mnie zaczal biegac i sie uspokoil.. to wlasnie jest Yoki [PRESTON Sedzinska Gorka]- reproduktor o ktorym wspomnial metros. w zimie dostalam jeszcze jednego pieska - Svena [OLAF Kwiaty Sniegu].. tym sposobem wychodza 3 moje plus 4 nie moje.

HILLA i AKIKA to dwie rozne suczki, Hilla nie mieszka w kojcu, jest po wypadku i mieszka w katowicach. ja nie mam swojej hodowli, piszac ze mam hodowle niedaleko katowic mialam na mysli hodowle Tomka Sierocinskiego, czyli wlasciciela tych 4. papiery hodowli sa pisane na niego, tak jak papiery tych 4 psow.

uff.. mam nadzieje ze dobrze all napisalam.

tajraga: biegamy w tworogu malym i okolicach, tam trzymam psy. jezdzimy tez na treningi do woszczyc czasem..

metros:

w naszej hodowli szczeniaki maja przydomek 'dzikie serca'

a te wszystkie ktore teraz mamy to tak:

ADAFIR Dzikie Serca

BOSS Dzikie serca

KOKA grom jowisza

AKIKA [nie wiem jak, bo nie mialam w rekach jej papierow...]

i moje:

AXEL bialy platek

PRESTON Sedzinska gorka

i OLAF kwiaty sniegu...

mam nadzieje ze all jest juz jasne.. ;pp rozpisalam sie.. ;)))

Posted

moje to tak chyba pol na pol.. znaczy pol czeskich pol amerykanskich.. ;pp i pol takich polskich 'pol-na-pol'... ;pp

nie no.. yokus jest grugaaasny i szeroki, a sven jest chuuudy bardzo [jego tatus jest z czech] i teraz jeszcze sie leni to juz wogole wyglada jak szkapa.. ;pp

koka jest tez paker straszny.. jest szeroka jak szafa i wogole nie biega.. niedlugo bede musiala jej kojec poszerzyc.. ;pp