Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z transportem do Warszawy nie byłoby problemu.Tylko czy sąsiadka jest przygotowana na żywiołowego szczeniaka i wydatki związane z jego sierścią?
Pekińczyk nie wymaga takiego nakładu sił i środków.
Ale na razie czekamy na wizytę u wiolka25,jak wypadnie pozytywnie,to Tupi pojedzie do Gliwic.

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
Z transportem do Warszawy nie byłoby problemu.Tylko czy sąsiadka jest przygotowana na żywiołowego szczeniaka i wydatki związane z jego sierścią?
Pekińczyk nie wymaga takiego nakładu sił i środków.
Ale na razie czekamy na wizytę u wiolka25,jak wypadnie pozytywnie,to Tupi pojedzie do Gliwic.

Sąsiadka chciała kupić pekińczyka z allegro :roll: Moja mama wybiła jej na razie pomysł z głowy. W grę oczywiście wchodzą inne 9małe) rasy, nie tylko pekiny.

Trzymam kciuki za wizyte i oby się ktoś z Gliwic znalazł

Posted

Charly to ty też mieszkasz w Elblągu? Nie wiedziałam ;).

Poker oczywiście, że zgodzę się na wizytę, zwłaszcza, że teraz mam troszkę więcej czasu [małż właśnie odszedł z starej pracy i będzie przez jakiś tydzień w domu] :). Jeśli to możliwe to chciałabym pójść na wizytę z psem - jednak wolę sprawdzić jak dzieci będą się zachowywały [bo niestety znam dzieci znęcające się nad zwierzętami i jestem przewrażliwiona na tym punkcie].

Posted

kasiu_r Tosia znalazła ostatnio jorkowatego pieska w Łomiankach. Tylko on trochę "zgryźliwy" był. Zapytaj jej.

No i trochę prywaty: pisałam do Ciebie PW w sprawie kolczyków z bazarku Inki.

Posted

gorzej z jedzeniem,ale to chyba jeszcze stres.
Ogólnie jest bardzo ufny i przyjazny do ludzi.Kota goni,ale nie agresywnie.Chce gwałcić Pokera,a jak ten się broni,to szczeka na niego doniośle albo piszczy jak szczeniak.
Jest bardzo słodkim psem.

Posted

Wizyta przedadopcyjna odbędzie się jutro albo pojutrze [muszę się z moim małżem dogadać] :). Jak Kamil łaskawie wróci do domu to będę mogła dokładniej powiedzieć. O tak szybką wizytę byłam poproszona, bo Wiola w czwartek ma wolny dzień i mogłaby pojechać po psiaczka do Wrocławia :)

Posted

witam!!poker ustalilam z mezem ze wczwartek zrobie sobie dzien wolny i kupimy wyprawke dla malucha a po południu pojedziemy do wrocławia.mam tylko prosbe czy mogła bys wyjechac po za obrzeza miasta .nie znamy wroclawia i nie chcielibysmy błądzic .:p.przyjedziemy autem zeby maluchowi nie dostarczac dodatkowego stresu długiej jazdy popciągiem.pisalas ze kupiłas szelki czy ja ci za nie zapłace czy mam przywiesc swoja smycz.i napisz czy jest sens kupienia legowiska bo moze pupilek woli jednak kanape.i jaką dajesz mu karme to kupie taką samą aby nie zmieniac mu tak odrazu menu.pozdrawiam

Posted

kasiu nie mam nic do ukrycia ani zadnych niecnych intencji wobec pieska.wiec nie obawiam sie wizyty przedadopcyjnej.troche trwało zanim zdecydowalismy sie wziąć pieska ale za to teraz wszyscy nie mozemy sie doczekac.szczególnie dzieci.

Posted

Wizyta będzie jutro... widzę, że Wiolka już zwariowała na punkcie psiaka :D.

A... Wiola, pytałaś mnie się, a ja zapomniałam ci odpisać - jeśli piesek ma być wykastrowany [a w wypadku twojego pewnie tak jest] to albo dostajesz go już po ciachnięciu albo sama będziesz musiała pojechać do weta i odjajcowić malucha ;). To jest zabezpieczenie dla schroniska/osób zajmujących się psiakiem, że nie bierzesz malucha po to by go rozmarzać.

Posted

hej!masz racje zwariowalizmy na jego punkcie.dla mnie nie ma problemu z kajstrowaniem pieska gdyz nie zamiezam zakładac mu rodziny ciezko jest teraz znalesc domek dla szczeniaków a miejsca na potomstwo niestety nie mam.:evil_lol:.pytam bo to chyba nie jest zbyt przyjemną sprawą dla pieska.:-( . wczoraj siedzielismy do 1 w nocy i czytalismy z męzulkiem o tej rasie .wizyta moze byc i jutro tylko daj prosze znac o której to sobie dzien ustawie.