Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Jeżeli chodzi o halę to ja dzwoniłem do organizatora.

A więc jest i można śmiało spać.

pozdrawiam

Zawsze pozostaje spanie w samochodzie :)

A czy wiadomo cos na temat ilosci wybierajacych sie na zawody ??

Bo nie wiem czy duza konkurencja w D1 bedzie, moze zalapie sie w pierwszej 10 :lol:

Posted

Zawsze pozostaje spanie w samochodzie :)

A czy wiadomo cos na temat ilosci wybierajacych sie na zawody ??

Bo nie wiem czy duza konkurencja w D1 bedzie, moze zalapie sie w pierwszej 10 :lol:

Konkurencja bedzie fest ! Ja pierwszy raz w D1 (w koncu sie zdecydowalem i przed chwila przepisalem z velo do zaprzegow), ale mam nadzieje ze tez do pierwszej 10 sie zalapie !!! :)

Posted

Konkurencja bedzie fest ! Ja pierwszy raz w D1 (w koncu sie zdecydowalem i przed chwila przepisalem z velo do zaprzegow), ale mam nadzieje ze tez do pierwszej 10 sie zalapie !!! :)

No to znowu w jednej klasie rywalizujemy.Jak w Kucobach :)

Niechaj wygra najlepszy :lol:

Posted

No to znowu w jednej klasie rywalizujemy.Jak w Kucobach :)

Niechaj wygra najlepszy :lol:

No zobaczymy. Ja jak zwykle nastawiam się na to, żeby się w lesie nie zgubić :) A jak przy okazji jakies fajne miejsce (czyt. nie ostatnie) sie trafi to juz super. Pieski to ja mam raczej w formie czysto spacerowej.

Posted
Organizator- Tomek Radłowski potwierdza 30 zł wpisowe.

Hmm... przez telefon Tomek też mi powiedział, że 35 zł. :hmmmm:

Ale mimo to też przyjeżdżam :wink: , co prawda tylko z Natankiem (Lukasek jest chory :( ), a z jednym psem to tylko velo :D .

Posted
Organizator- Tomek Radłowski potwierdza 30 zł wpisowe.

:o to ja nie wiem.. rozmawialam wlasnie z nim, i powiedzial ze 35...

chyba ze np skandynawka ma 30, bo mi powiedzial o velo 35.. nie wiem..

o hale to sie bardzo ciesze, bo nam sie szykowaly namiociki..

a zaprzegi sa ? czy D tylko ? jakie sa klasy?

Posted
:o to ja nie wiem.. rozmawialam wlasnie z nim, i powiedzial ze 35...

chyba ze np skandynawka ma 30, bo mi powiedzial o velo 35.. nie wiem..

o hale to sie bardzo ciesze, bo nam sie szykowaly namiociki..

a zaprzegi sa ? czy D tylko ? jakie sa klasy?

Hello :)

Dostalem maila od Tomka Radlowskiego i potwierdzil ze wpisowe wynosi 30 zl. Klasy sa C i D w zaprzegach.

A cos niedobrego dzieje mi sie z dogomania, strasznie miesza posty zamiast nowe wrzucac na konuiec wrzuca gdzies posrodku i nie po kolei.

Czy wy tez tak macie czy to wina mojego kompa ????????

Posted

hmm.. no niech bedzie ze 30.. mi mowil ze 35.. ale ok ;)

hala jest dostepna, ma podobno wytarty parkiet ;p ktos tam zamierza nocowac ? czy sie wszyscy zalapaliscie na domki i ja jedna sierota zostalam ? :lol:

(u mnie posty wysietla normalnie, po kolei.. )

Posted

Już teraz to tak 8) - od kilkunastu minut.

Ale od wczoraj rana działo się, oj działo... :lol:

Wiosna, a Ty nie śpisz w łóżeczku z Ravem w domku Agnieszki i jej rodziców ? 8)

Posted
hmm.. no niech bedzie ze 30.. mi mowil ze 35.. ale ok ;)

hala jest dostepna, ma podobno wytarty parkiet ;p ktos tam zamierza nocowac ? czy sie wszyscy zalapaliscie na domki i ja jedna sierota zostalam ? :lol:

No mnie juz tez wyswietla normalnie posty.

Mnie Tomek napisal ze komus przez pomylke podal ze 35 i stad to zamieszanie :)

My nocujemy gdzies w okolicach Kedzierzyna-Kozla ale gdzie to sam nie wiem bo tego nie zalatwialem :lol:

Posted
My nocujemy gdzies w okolicach Kedzierzyna-Kozla ale gdzie to sam nie wiem bo tego nie zalatwialem :lol:

Andrew, dowiedz się i daj znać coś o tych noclegach, bo mnie na razie się kroi na noc powrót do domu. :-?

Posted
Wiosna, a Ty nie śpisz w łóżeczku z Ravem w domku Agnieszki i jej rodziców ?

hmm.. zobaczymy 8)

nie no.. ale tak powaznie to chyba przyjade z kolezanka, jak sie uda to wezme 3 psy.. mozliwe ze dojedzie jeszcze kolega z czwartym psem, i jeszcze rower jest.. nie wiem jak ja to tam zrobie zeby wszystko gralo.. chyba, ze ktos chce rower chociza do domku..? ;))

Posted
przyjeżdżam :wink: , co prawda tylko z Natankiem (Lukasek jest chory :( ), a z jednym psem to tylko velo :D .

No to się spotkamy :roll: (może jednak Lukas wyzdrowieje?)

8)

P.S. przywieź prosze metryke Katii

Posted
No to się spotkamy :roll: (może jednak Lukas wyzdrowieje?)

8)

Niestety, Lukas raczej nie będzie biegał do końca roku. :(

P.S. przywieź prosze metryke Katii

Przez pewne zamieszanie nie wziąłem jej wtedy od Agnieszki, ale ona sama Ci ją wręczy na zawodach. :fadein:

Posted
Witam :)

A czy ktos z obecnych ma wiedze na temat o ktorej wypadaloby byc w Lubieszowie ??????

Zeby sie nie okazalo ze bede za wczesnie :)

Tomek mówił, że o godz. 15:00 zaczynają pierwsze biegi dzieci, potem canicross.

Velo i zaprzęgi na końcu.

O 14:00 ma być odprawa weterynaryjna.

Posted

Paru osób się już pytałam indywidualnie, ale czas chyba na zapytanie ogólne... :roll:

Ma ktoś zapasowe, albo niepotrzebne szpile (2 szt.), aby je dla nas przywieźć celem pożyczenia na czas zawodów ?

Bo jak dotąd nie udało nam się ich ani kupić, ani zrobić... :( Dziwny z tym problem jest... :roll:

W ostateczności pozostaje nam rozpięcie stake-out'u od auta do auta albo drzewa, ale wolałabym szpile 8)

Posted

pogoda na weekend ma być super - oczywiście dla ludzi nie dla psów - bo ma być ciepło. Postanowiłem więc wykorzystać jeszcze to ciepło i jedziemy z synem i żoną już jutro czyli piątek. Śpimy na hali. Nie znam jeszcze wielu dogomaniaków na żywo ale będzie okazja się poznać. myślę . :D

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia.

Startujemy z Sonia w canicrosie. To nasz debiut.

pa

Posted
Ma ktoś zapasowe, albo niepotrzebne szpile (2 szt.), aby je dla nas przywieźć celem pożyczenia na czas zawodów ?

Bo jak dotąd nie udało nam się ich ani kupić, ani zrobić... :( Dziwny z tym problem jest... :roll:

No właśnie ja mam ten sam problem... Za późno zaczęłam o tym myśleć, szpile dałam dopiero teraz do zrobienia i bedą za tydzień :roll: Chyba zostaje nam też rozpięcie stake outu od drzewa do drzewa :P :wink: