takatuka Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Pewnie pomyślicie, że jestem ciemna czy cóś 8) Ale co to znaczy "velo"? Dopiero się uczę 8) narazie jeszcze bez tych najważniejszych stworzeń :wink: Quote
wiosna Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Takatuka, nie martw sie, my sie cieszymy ze sie ktos uczy zanim kupi psa, a ni e pozniej albo wogole ;) velo to klasa na zawodach, gdzie psa przypina sie do roweru i tak zaloga pokonuje trase. heh.. Aga,, my i tak jestesmy juz wprawione i konkurencja w gubieniu sie nam nie grozi.. jakby to kto inny byl, moznaby powiedziec ze konkurencja nie grozi bo juz tamtejsze lasy zna na pamiec :lol: a ja przeciezs 'poznalam' jeszcze okolice Kucob i hohooo od Tworogu ;)) ale - zeby nie bylo - np w Sobotce, w Lublincu sie nie zgubilam :multi: Quote
takatuka Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Dzięki za uświadomienie :D . Życzę wam dziewczyny powodzenia i samych pierwszych miejsc :D oraz nie zgubienia się w lesie :wink: Pozdrawiam Ela Quote
wiosna Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 samych pierwszych to sie nie da ;) (ja nie chce byc znow ostatnia.. prooszee :modla: ilez mozna ?? :lol: ) Quote
takatuka Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 (ja nie chce byc znow ostatnia.. prooszee ilez mozna ?? ) No, może się zlitują nad Tobą :wink: :roll: i się da :P Quote
agacia Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 E tam. Mistrzem w gubieniu sie jest Popek :wink: Quote
Manu Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 E tam. Mistrzem w gubieniu sie jest Popek :wink: :lol: Quote
Runa Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Manu jak będziecie załatwiać domek na zawody w D. to pomyślcie o nas co? Prosze :modla: Quote
Manu Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Rav, słyszałeś ? 8) Dwa dodatkowe miejsca zaklepujemy dla Agi i Artura. :D To Rav rezerwował cały domek. Quote
Giziu Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Ponoć można spać na hali w Lubieszowie. Czy ktoś spał, jakie warunki? pozdrawiam Quote
Runa Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 To Rav rezerwował cały domek. to w takim razie Rav bardzo prosze o te dwa miejsca :roll: Quote
wiosna Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 moze sie dla mnie tez cos znajdzie ? RaV ? ;)) Quote
Manu Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 Dla nas wszystkich znajdzie się, ale miejsce na rozłożenie namiotu tylko... :( Quote
Rav Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 miejsc w dziergowicach brak :( pozostaje tylko nocleg pd namiotami, przykro mi ale jak dzwonilem jzu nie bylo miejsc Quote
Agnieszka_ Posted August 29, 2004 Author Posted August 29, 2004 My możemy kogoś przygarnąć do domku :D U nas bedzie wolne 1 łóżko, no a jakby moi rodzice spali razem to nawet 2. Na podłodze też można jakąś karimate rozłożyc i jakby ktoś chciał to jeszcze będą 2 miejsca leżące u nas w aucie . Myśle, że się pomieścimy, chyba że wolicie spać pod namiotami... Quote
Rav Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 no to ja poprosze o jedno miejsce dla mnie w tym domku :D Quote
Runa Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Agnieszka to może my te miejsca na karimatach albo w aucie byśmy sobie w razie czego zaklepali. :) Jak będzie ciepło to możemy pod namiotem ale... niekoniecznie musi byc ciepło :( Quote
Manu Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Aga, to jak będą dwa wolne łóżka, to my poprosimy o to jedno, tak jak rozmawialiśmy w Morsku... No chyba, ze będzie pewna inna opcja, ale to wątpię... :roll: Namiot raczej w ostateczności. :-? Quote
dziewcze Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 Witamy! nie wiem czy juz takie pytania byly. Wiemy co to jest canicross. Chcielibysmy sie wybrac z naszym archim na zawody do lubieszowa. Mamy szelki skorzane zakupione 2 lata temu, ale pozatym nic. prosze poradzcie czy ja mam kupic jakies specjalne szelki. czy lepiej juz kupic caly zestaw. Wiem ze taki kosztuje np. w karusku 222zl. CZy ktos moglby nam jeszcze powiedziec jaki dystans jest w lubieszowie ... wogole JAK TO WSZYSKO WYGLADA. prosze odpowiedzcie. nie mielismy okazji byc jeszcze na takiej imprezie. pozdrawiamy! dziewcze , patulek i archi Quote
Agnieszka_ Posted August 31, 2004 Author Posted August 31, 2004 Co do sprzetu to polecam szelki/szorki z rowerlandu ( http://www.rowerland.pl/html/main/oferta.html ) oraz linke skijouring i pas z manmata ( http://www.manmat.prv.pl/ ) W Lubieszowie dystans będzie zależny od pogody, ale tak mniej więcej 5 km. Quote
Manu Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 Dziewcze (fajny nick :wink: ) - ja bym Ci radziła na początek przyjechać, aby się dowiedzieć wszystkiego na miejscu, a nie startować tak w ciemno. Najpierw pooglądasz sobie dokładnie, jak to wygląda, kategorie, jakie szelki, jak zakładać, jak karmić podczas zawodów itp. W ogóle jakimi zasadami sie zawody rządzą... Poza tym możesz porozpytywac zawodników na miejscu (w tym nas 8) ), jak trenować psa. 8) Quote
Manu Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 A w Karusku nie polecam kupować, bo ceny to tam z Kosmosu chyba mają... :o Ich szorki w macierzystej formie kosztują 50 zł... Ale lepsze (i nawet tańsze) są z Rowerlandu. Ich linka z amortyzatorem w macierzystej formie kosztuje 50 lub 55 zł Quote
dziewcze Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 w sumie masz racje... moja siostra jak co to chce startowac. Ale przyjedziemy, a pozniej bedziemy mowic dlaczego nie wystartowalysmy. a za daleko tez nie mozemy jezdzic (no niestety brak transportu). przemyslimy. a nie trzeba miec jeszcze jakis amortyzatorow? Quote
Manu Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 a nie trzeba miec jeszcze jakis amortyzatorow? Linka (ta z karabińczykami z obu końców) ma już amortyzator "w sobie" :D Quote
Recommended Posts