Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takatuka, nie martw sie, my sie cieszymy ze sie ktos uczy zanim kupi psa, a ni e pozniej albo wogole ;)

velo to klasa na zawodach, gdzie psa przypina sie do roweru i tak zaloga pokonuje trase.

heh.. Aga,, my i tak jestesmy juz wprawione i konkurencja w gubieniu sie nam nie grozi.. jakby to kto inny byl, moznaby powiedziec ze konkurencja nie grozi bo juz tamtejsze lasy zna na pamiec :lol:

a ja przeciezs 'poznalam' jeszcze okolice Kucob i hohooo od Tworogu ;))

ale - zeby nie bylo - np w Sobotce, w Lublincu sie nie zgubilam :multi:

Posted

My możemy kogoś przygarnąć do domku :D U nas bedzie wolne 1 łóżko, no a jakby moi rodzice spali razem to nawet 2. Na podłodze też można jakąś karimate rozłożyc i jakby ktoś chciał to jeszcze będą 2 miejsca leżące u nas w aucie . Myśle, że się pomieścimy, chyba że wolicie spać pod namiotami...

Posted

Agnieszka to może my te miejsca na karimatach albo w aucie byśmy sobie w razie czego zaklepali. :)

Jak będzie ciepło to możemy pod namiotem ale... niekoniecznie musi byc ciepło :(

Posted

Aga, to jak będą dwa wolne łóżka, to my poprosimy o to jedno, tak jak rozmawialiśmy w Morsku...

No chyba, ze będzie pewna inna opcja, ale to wątpię... :roll:

Namiot raczej w ostateczności. :-?

Posted

Witamy!

nie wiem czy juz takie pytania byly. Wiemy co to jest canicross.

Chcielibysmy sie wybrac z naszym archim na zawody do lubieszowa. Mamy szelki skorzane zakupione 2 lata temu, ale pozatym nic. prosze poradzcie czy ja mam kupic jakies specjalne szelki. czy lepiej juz kupic caly zestaw. Wiem ze taki kosztuje np. w karusku 222zl.

CZy ktos moglby nam jeszcze powiedziec jaki dystans jest w lubieszowie ... wogole JAK TO WSZYSKO WYGLADA. prosze odpowiedzcie. nie mielismy okazji byc jeszcze na takiej imprezie.

pozdrawiamy!

dziewcze , patulek i archi

Posted

Dziewcze (fajny nick :wink: ) - ja bym Ci radziła na początek przyjechać, aby się dowiedzieć wszystkiego na miejscu, a nie startować tak w ciemno.

Najpierw pooglądasz sobie dokładnie, jak to wygląda, kategorie, jakie szelki, jak zakładać, jak karmić podczas zawodów itp.

W ogóle jakimi zasadami sie zawody rządzą...

Poza tym możesz porozpytywac zawodników na miejscu (w tym nas 8) ), jak trenować psa. 8)

Posted

w sumie masz racje...

moja siostra jak co to chce startowac. Ale przyjedziemy, a pozniej bedziemy mowic dlaczego nie wystartowalysmy. a za daleko tez nie mozemy jezdzic (no niestety brak transportu). przemyslimy.

a nie trzeba miec jeszcze jakis amortyzatorow?