Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej :)

ja wyslalem pytanko do Tomka czy bedzie na necie dostepny jakis formularz zgloszeniowy czy tez wystrarczy na maila, bo nie ukrywam nie chce mi sie bawic w robienie jakiego formularza osobiscie :D

no a na zawody oczywiscie jade :)

Posted

Formularz mam gdzieś jakiś, a więc jakby co to nie musisz robić.

Heh Rav po zeszłorocznym zwyciestwie to chyba jesteś czarnym koniem w skandynawce w Dziergowicach 8) :D Pewnie już ostro trenujesz :wink:

Posted

Cześć 8)

A gdzie i jak zamierzacie spać? Dzwoniłem juz do faceta od domków i mówił, że w tym roku ich nie uruchomił..... wiecie cos o tym? :o

Posted

Mówisz o tych domkach co ostatnio ? Bo jeśli tak to troche dziwne, bo w tym info o zawodach jako baza noclegowa własnie są podane te domki w Dziergowicach nad jeziorem :o Jeszze nigdzie nie dzwoniliśmy, ale spróbuje się coś dowiedzieć.

Posted

hej

hmm dziwne bo ja rozmawialem z nim rok temu, to powiedzial ze jelsi byloby duzo osob to nawet w zime moglby nam wynajac, a teraz sie okazuje ze wogole nie ma miejsc ;/

ja mam taki nr do domkow w dziergowicach : 600615826 ( to jest tam gdzie bylismy wtedy)

Posted

Dzwoniłam teraz do tych domków campingowych w Dziergowicach i bez problemu zarezerwowałam 1 domek :D Pani powiedziała, że teraz ośrodek nie jest czynny, ale na czas zawodów będzie uruchomiony i moze stąd ten problem Mike.

Posted
No ładnie, biedne jesteśmy z Runą :(

Mało, że obie debiutujemy to jeszcze taka konkurencja :roll: :cry:

Taa...?

Po pierwsze: i to mówi sportowiec ? :o

Po drugie: ja Ci przecież wczoraj Runę "treningowałam" - świetnie sobie radzi ! :D

Posted

Dzięki Manu za "treningowanie" mojego psiaka :modla:

ty masz chyba na nią dobry wpływ bo dziś w lesie bardzo ładnie reagowała na komendy :)

ja tam na laury nie licze, bylebyśmy tylko dotarły do mety (bo wiesz, żę Runa to gonić kogoś uwielbia ale jak nie ma nikogo przed sobą to różnie to bywa). A że to nasze pierwsze zawody to nas (a raczej mnie) Waldek jeszcze będzie musial poinstruować co do znaków i zachowania na trasie. Oczywiście czytałam o tym ale wiecie, że co innego na papierze a co innego w rzeczywistości może być.

No i kurcze kask musze sobie sprawić. Czy to są jakieś specjalne kaski czy w sportowym sklepie dostane?

Posted
bo wiesz, żę Runa to gonić kogoś uwielbia ale jak nie ma nikogo przed sobą to różnie to bywa

Runa no właśnie ja mam to samo z Paco, gdy idziemy na trening z innymi psami to świetnie biega, ale już sam nie chce, wtedy większośc kłusem biegnie i wszystko go interesuje :-? Ale to pierwsze zawody w sezonie i mam nadzieje, że gdy sie ochłodzi to będzie coraz lepiej :D

A kask wystarczy taki zwykły rowerowy, tak jak Manu napisała.

Posted

A własnie przed chwilą wróciłyśmy ze spaceru, który "cudownie" wróży naszej karierze zawodnika... :evilbat:

Pierwsze miejsce w klasie "Kto się najprędzej zgubi w lesie" :lol:

Posted

No to po pierwsze witam po dłuższej nieobecności.

Po drugie: Najprawdopodobniej też zadebiutuje w Dziergowicach w klasie velo i pewnie tez bede niezly w gubieniu sie w lesie - mam tylko mały problem - nie wiem z ktora panienka wystartowac, ale to jeszcze wyjdzie w praniu czyt. podczas wczesno jesiennych treningów.

Posted

jak wczoraj bylam z Anukeim w lesie biegac to uczylam go pracy :lol:

przypialam go do siebie na szelkach i kazalam biec

mial mnie delikatnie mowic w glebokim powazaniu. :roll:

powiedzialam mu ze bedziemy stac az nie ruszy 8)

to on w koncu ruszyl,wprawdzie ped to to nie byl ale ciagnal,klusem itroche powolnym galopem. :roll: Robilam przerwy co 15 metrow zeby nie tracil zapalu i calkiem nizele mu szlo,zaczal reagowac na koemnde i wogole bylo calkiem ok,poza tym ze powoli jak slimak :-?

Ale lepsze to niz nic..caly czas wkoncu byl przede mna i linka byla napieta,co z tego ze tempo 5 na godzine :lol:

Posted

Manu spokojnie na wieczorną imprezke zdąrzymy a i psiaki więcej pobiegają. Tylko trzeba by pamiętac o jakiejś latarce bo na rowerze to może okazac się bardziej niebezpieczne niż dzisiaj :D

Posted

i może jeszcze komórki na wszelki wypadek... Zawsze będziemy mogły zadzwonić, ze my jeszcze tak sobie, rekreacyjnie :evilbat: sobie jeździmy... :lol:

Posted

dziewczyny - w takim razie polecam Wam zawody w Wysokiej :lol:

nagrodą za "najdłuzsze zwiedzanie okolic Kalwarii" jest puchar burmistrza 8)

Posted
dziewczyny - w takim razie polecam Wam zawody w Wysokiej :lol:

nagrodą za "najdłuzsze zwiedzanie okolic Kalwarii" jest puchar burmistrza 8)

Czemu nie, najpierw jednak musimy sie upewnić, że będziemy najlepsze :lol:

Posted

noo.. widze Aga_ ze mamy konkurencje w gubieniu sie w lesie :lol:

w zeszlym roku pokazalysmy wszystkim jak sie to robi i bah, zarazilo :)) hihi

a tak na serio, to ja moze tez w velo :D jakby nie byllo- moj debiut ;))

ale nie zdradze Wam z jakim psiem ;))

chyba ze beda juz zaprzegi, a ja nie-wiem-skad bede miala transport dla 4 mojej i wozka.. ale szczerze mowiac - obstawiam na velo ;))

Posted
noo.. widze Aga_ ze mamy konkurencje w gubieniu sie w lesie

Tak, tak my jesteśmy w tym dobre, a Ty wiosna to już w szczególności :D :wink:

W zeszłym roku jak pojechaliśmy z 3 psiakami na rowerach to chyba 1,5 godz nas nie było, błądziliśmy po tamtejszych wsiach i przedzieraliśmy się po jakiś krzakach :P 8)

Heh widze, że w tym roku w velo kobiet będzie niezła konkurencja :lol: