Alusia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jaką najlepszą hodowle polecacie ja szukam pod względem sportowym Quote
Marmal Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Blisko Wrocławia - hodowla Obornicki Nornik - www.jackparson.prv.pl Quote
PARSONRK Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Alusia']Jaką najlepszą hodowle polecacie ja szukam pod względem sportowym Konkretnie w jakim zakresie ? spis hodowli, info o rasach, osiągnięcia wystawowe, sportowe, mysliwskie itd znajdziesz klikając tutaj Quote
WŁADCZYNI Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 link wygwiazdkowany:angryy: szukaj po prostu dobrej hodowli, pasję pracy i tak łaciaty diabeł mieć będzie a wiedzy o sporcie i tak po rodzicach nie odziedziczy;) Quote
PARSONRK Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Jesli tak nie mozna to: zapraszam na moją stronkę - dział linkownia - jest bannerek do forum JRT& PRT i tamże można znaleźć wszelkie info na temat russelków Quote
WŁADCZYNI Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 zły emotek oczywiście nie był do Ciebie, Parsonrk:oops: Tylko do osób które wygwiazdkowały linki - nie pierwszy raz mam problem z przejściem do jakiejś strony wrr zajrzę bo kusi mnie drugi diabeł:diabloti: Quote
Recommended Posts