Aisa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Mam pytanie odnośnie Młodzieżowego Championatu Węgier. Moja suka zdobyła 3 x HPJ na międzynarodowych wystawach na Węgrzech. Co teraz muszę zrobić? Szukam informacji w sieci i znalazłam tylko takie coś : "• HUNGÁRIA JUNIOR CHAMPION (HJCH): oklevél és kupa Teljes�*tésének feltétele 9-18 hónapos kor között 3, Magyarországon a MEOE által rendezett kiáll�*táson kapott HPJ, amelyek közül egyet legalább nemzetközi, vagy klubkiáll�*táson kell elérnie, két különböző b�*rótól. A Hungária Junior Champion c�*m nem jogos�*t a champion osztályba történő nevezéshez, csak a Champion kiáll�*táson." ze strony : http://www.kennelclub.hu/info/champ_hu.html Na wystawie w Debreczynie jeden z organizatorów mówił coś o opłacie 20 euro (po węgiersku, więc ciężko było zrozumieć o co mu chodzi), lecz nigdzie nie znalazłam potwierdzenia jego słów. Proszę o pomoc :). Pozdrawiam, Joanna W Quote
musia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Tak opłata 20 euro - dostajesz certyfikat wraz z pucharem. Tu masz do wypełnienia formularz zgłoszeniowy http://www.kennelclub.hu/forms/index.html - Hungária Junior Champion kérelemLETÖLTÉS naciskasz LETÖLTÉS wysyłasz na adres MEOE - w Budapeszcie. Quote
Elitesse Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 i czeeekasz i czeeeekasz na dyplom :evil_lol::evil_lol: Quote
Dan Danilo Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 i czekasz, i czekasz, i czekasz ;) może w reszcie się doczekasz? ;) my niestety jeszcze dyplomu nie mamy :( a nasz pies skończył dorosły championat w maju, zapłacone prawie od razu i cisza, ponoć wysłali, ale to już było nam mówione z dwa miesiące temu ;) tak wiec...powodzenia, i daj znać czy masz :) ja w razie co, poinformuje, w celu zasiania nadziei ;) Pozdr. Justyna Quote
Elitesse Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 wiem ze na razie do wystawy nic nie wysylaja... a potem zobaczymy :diabloti: Quote
Aisa Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Haha :) Przynajmniej przygotowaliście mnie na to czekanie ;). Dam znać jak dostanę dyplom. Pozdrawiam, Joanna W. Quote
Musiałek Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 to ja mam inne pytanie mojemu psu udalo sie zdobyc drugi CAJC - tylko ze poza wystawa championów w Budapeszcie nie ma juz wystaw do lutego gdzie moj pies konczy 18 miesiecy!!!! czy dorosły cac mozna przezucic na cajc do 24 miesiecy ??? Quote
jo-jo Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Musiałek napisał(a):to ja mam inne pytanie mojemu psu udalo sie zdobyc drugi CAJC - tylko ze poza wystawa championów w Budapeszcie nie ma juz wystaw do lutego gdzie moj pies konczy 18 miesiecy!!!! czy dorosły cac mozna przezucic na cajc do 24 miesiecy ??? Iwonko z tego co mi się zdaje nie ma możliwości takiej zamiany. A na Węgrzech oprócz Championów są jeszcze "Derby" dzień wcześniej :) Quote
Musiałek Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 tak ale podejrzewam ze pani sedzina obsadzi mi ta klase :( i wtedy nie mam zadnych szans na zdobycie cajc nawet gdybym miala mistera swiata :( Quote
Recommended Posts