Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie odnośnie Młodzieżowego Championatu Węgier.
Moja suka zdobyła 3 x HPJ na międzynarodowych wystawach na Węgrzech.
Co teraz muszę zrobić? Szukam informacji w sieci i znalazłam tylko takie coś :
"• HUNGÁRIA JUNIOR CHAMPION
(HJCH): oklevél és kupa
Teljes�*tésének feltétele 9-18 hónapos kor között 3, Magyarországon a MEOE által rendezett kiáll�*táson kapott HPJ, amelyek közül egyet legalább nemzetközi, vagy klubkiáll�*táson kell elérnie, két különböző b�*rótól. A Hungária Junior Champion c�*m nem jogos�*t a champion osztályba történő nevezéshez, csak a Champion kiáll�*táson."

ze strony : http://www.kennelclub.hu/info/champ_hu.html

Na wystawie w Debreczynie jeden z organizatorów mówił coś o opłacie 20 euro (po węgiersku, więc ciężko było zrozumieć o co mu chodzi), lecz nigdzie nie znalazłam potwierdzenia jego słów.

Proszę o pomoc :).

Pozdrawiam, Joanna W

Posted

i czekasz, i czekasz, i czekasz ;) może w reszcie się doczekasz? ;) my niestety jeszcze dyplomu nie mamy :( a nasz pies skończył dorosły championat w maju, zapłacone prawie od razu i cisza, ponoć wysłali, ale to już było nam mówione z dwa miesiące temu ;) tak wiec...powodzenia, i daj znać czy masz :) ja w razie co, poinformuje, w celu zasiania nadziei ;)

Pozdr.
Justyna

Posted

to ja mam inne pytanie

mojemu psu udalo sie zdobyc drugi CAJC - tylko ze poza wystawa championów w Budapeszcie nie ma juz wystaw do lutego gdzie moj pies konczy 18 miesiecy!!!!

czy dorosły cac mozna przezucic na cajc do 24 miesiecy ???

Posted

Musiałek napisał(a):
to ja mam inne pytanie

mojemu psu udalo sie zdobyc drugi CAJC - tylko ze poza wystawa championów w Budapeszcie nie ma juz wystaw do lutego gdzie moj pies konczy 18 miesiecy!!!!

czy dorosły cac mozna przezucic na cajc do 24 miesiecy ???

Iwonko z tego co mi się zdaje nie ma możliwości takiej zamiany. A na Węgrzech oprócz Championów są jeszcze "Derby" dzień wcześniej :)