Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

dostałam nowe fotki Requeny, wstawiam moim zdaniem najładniejsze, cała galeria jest na naszej stronie w dziele GALERIA UŻYTKOWNIKA (link niestety mi nie wchodzi)
fotki:

• 4 weeks later...
Posted

resuruss napisał(a):
Tyż pikna :loveu: ale ja wole chłopców :evil_lol:

Ależ on ma piękne spojrzenie...Jak tatuś...:loveu: Taki Casanowa...:loveu::loveu::loveu:
I mam pytanie: Co robić żeby biały pies był taki czysty jak sunia?:crazyeye: Pomimo częstego "mycia i dezynfekcji" :evil_lol::lol: mi sie to nie udaje :mad:

Posted

magdola napisał(a):
Ależ on ma piękne spojrzenie...Jak tatuś...:loveu: Taki Casanowa...:loveu::loveu::loveu:
I mam pytanie: Co robić żeby biały pies był taki czysty jak sunia?:crazyeye: Pomimo częstego "mycia i dezynfekcji" :evil_lol::lol: mi sie to nie udaje :mad:

chodzi o to że taka biała ???
ja nie robię zbyt wiele - co jakiś czas kąpię, 2-3 mycia w szamponie w tym jedno mycie w szamponie wybielającym, odżywka-maska i później suszarka,
wszystkie moje psy (ze względu na maltanki) piją wodę z poidełka, a więc nie chlapią się wodą przy piciu z miski,
pielęgnowanie włosa to czesanie i oliwkowanie (oliwkę mam taką "specjalną") łatwo się spłukuje.

Posted

resuruss napisał(a):
Tyż pikna :loveu: ale ja wole chłopców :evil_lol:

ja jednak dziewuszki, ale w tym chłopaku jestem zakochana :loveu: szkoda, że nie ma na niego chętnego.......... wystawcy