OdLabci Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 witam, jestem pancia stafficzki od 2 tygodni:) ***chcialabym kupic jej szeleczki bo widze ze wielu wlascicieli tak swoje prowadza, wiec mysle sobie czemu Laba nie ma byc modna:)) tyle ze nie wiem jaka wielkosc bedzie odpowiednia zebym nie musiala za miesiac nastepnym szukac:)) noi jakich szukac, patrzec na cos konkretnego?? SZelki maja spelniac role czysto rekreacyjna, dziekuje za kazdy inf. ***Drugie pytanie dot kaganca, jakie wymiary ma pyszczek doroslego staffika?? Labcia narazie w kagancu chodzi nie musi ale cos mysle ze jeszcze z 2 miesiace i ludzie zaczna ja szerokim lukiem omijac bo to przeciez "napewno niebezpieczny piec". zreszta po co sasiadow draznic?;) zastanawialam sie nad kantarkiem, czy to dobry wybor. nie chce zeby moja psina meczyla sie w zwyklym kagancu tylko dlatego ze wyglada mniej potulnie nic pudelek ( bo to ze tak wyglada nie znaczy ze nie jest potulniejsza;p))) Quote
Recommended Posts