luka1 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 to taka trójca była - Bruno, Twist i Sprajt Quote
luka1 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 nadal cisza. To jest aż dziwne że nikomu nie potrzeba psa do kochania Quote
*zaba* Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jakimi kryteriami ludzie patrza na psy?? Przeciez Bruno to ideal... Nie rozumiem...:shake: Quote
luka1 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Ech Bruno, za oknem deszcz, nie chce sie śpiewać. Quote
Ziutka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 *zaba* napisał(a): Nie rozumiem...:shake: Ja też nie :shake: Quote
tomcug Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Jak patrzę na to zdjęcie to serce pęka. :placz: Quote
tomcug Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Bruno już nie ma czasu. Ani chwili............. Quote
Ziutka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='tomcug']Bruno już nie ma czasu. Ani chwili............. !!!!!!!!!!! Quote
tomcug Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Kurde, nie ma nic ciekawego do powiedzenia. :-( Quote
Ziutka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 tomcug napisał(a):Kurde, nie ma nic ciekawego do powiedzenia. :-( Dokładnie...nie wiadomo co pisać nawet :shake: Quote
luka1 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 A ja wiem co pisać - Bruno ma dom. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Szkoda tylko że nikt nas nie powiadomił, ale cóż problem z głowy to i mysleć o nim trudno. Quote
luka1 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 No z Sochaczewa, mniej wiecej wiem u kogo mieszka, ale mozna byc spokojnym - dobry dom Quote
Ziutka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 luka1 napisał(a):A ja wiem co pisać - Bruno ma dom. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jupiii :multi: :multi: :multi: Lukuś...wiesz może skąd domek itp. :roll: Quote
Isadora7 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Brunuś ma domek... psiaku wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Quote
*zaba* Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Hura,hura!!! Czy cos wiecej wiadomo ??Tzn,skad domek dowiedzial sie o Bruno, jaki to domek..no co kolwiek? Quote
Lionees Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 luka1 napisał(a):A ja wiem co pisać - Bruno ma dom. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Szkoda tylko że nikt nas nie powiadomił, ale cóż problem z głowy to i mysleć o nim trudno. Ostatnio byłam u wetów i nawet się zdziwiłam,że ruda mordka nie wychyla się zza drzwi(a zawsze tak robił),ale myślałam,że może gdzieś się schował na zapleczu...a tu jednak takie wieści super:multi: Quote
tomcug Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Co za fantastyczne wieści. ja dopiero teraz doczytałam. :cool3: :multi: :multi: :multi: Quote
tomcug Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji. Quote
Lionees Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Widziałam wczoraj Bruna jak byłam u wetki Kasi.Zrobił się z niego "kawał"psa:cool3:.Piękny,lśniący,tłuściutki,wpatrzony we właścicieli jak w obrazek:loveu: Quote
Recommended Posts