tomcug Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 luka1 napisał(a):Tak, dokładnie - psi ideał Tylko bez domu.... Quote
luka1 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 czas jest dla Bruna nieubłagany - jak długo jeszcze będzie mógł mieszkać tam gdzie jest teraz? Quote
tomcug Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Bruno, naprawdę nikt nie potrafi docenić Twojego niezwykłego przywiązania? Quote
luka1 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Może choć Dom Tymczasowy - pies musi opuscic gabinet Quote
tomcug Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Dziewczyny, tu podobno warto dawać psiaki: http://www.adopcje.org/index.html Rozpędziłam się i chciałam dodać psiaki, które ogłaszam, ale powinna to robić osoba mająca bezpośredni kontakt z psem. W regulaminie pisze wyraźnie: "zabronione jest dodawanie zwierząt z for i stron internetowych oraz zwierząt z którym dodający nie ma bezpośredniego kontaktu, nawet za zezwoleniem osoby, która taki kontakt posiada." Ponieważ ogłaszam rożne psiaki to za każdym razem podawałabym różne dane kontaktowe. Pewnie by mi nie zaakceptowali, gdyż każde ogłoszenie jest sprawdzane przed zamieszczeniem. Spróbujcie wstawić tam Brunka. Quote
luka1 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 spróbowałam sie tam zalogowac - czekam na aktywację Quote
luka1 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 no nie wiem coś dolega mojej skrzynce czy co? Quote
tomcug Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ja się zarejestrowałam rano, link przyszedł mi po paru minutach. Quote
luka1 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 http://www.zoonet.pl/Oferty/Ogloszenia_drobne/Sprzedam/Psy5/iID=1056/ udał sie Quote
luka1 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 mimo tylu ogłoszeń pies nadal nie ma domu :-( Quote
Ziutka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 luka1 napisał(a):mimo tylu ogłoszeń pies nadal nie ma domu :-( Nie wiedzieć czemu :shake: Quote
tomcug Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Dlaczego nikt nie dostrzega takiego wspaniałego psa? Quote
luka1 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 wczoraj znów sie widzieliśmy. Bruno to pies, który nie nadaje sie na psa podwórzowego. Cały czas pobytu w gabinecie zchowuje czystość, choc czasami musi długo wytrzymać bez wychodzenia. Zawieziony na działke wetów, zareagował strachem. Była to próba przeniesienia Bruna i włączenia w i tak juz liczne stadko psów domowych. Nie udało sie - domownicy uznali Bruno za intruza i musiał sie ewakuowac do auta. Wrócił do gabinetu. To bardzo grzeczny i nie sprawiający klopotów pies, nadaje sie doskonale nawet do małego mieszkanka, choć jest troszke większy. Quote
luka1 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Dziś w prasie lokalnej unazały sie ogłoszenia o Bruno. I sprawa zaczyna nabierać rumieńców - zadzwonił właściciel Bruno. Szczegóły podam po rozmowie z P. Kasia /wet. bo to ona rozmawiała z panem. Quote
Recommended Posts