Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich wieczorową porą :hand:

Bardzo rzadko bywam na forach tylko dla tego bo uważałam nic mnie nie jest w stanie zaskoczyć ale tak było do niedawna :cool1: siedziałam sobie na zapiecku i marzyłam o niebieskich migdałach.:angryy:
Ale nie ma tak dobrze dowiedziałam się o nowej formie szkolenia psów do dogoterapii, jak myślcie czy kurs korespondencyjny szkolenia psa do dogoterapii to dobry pomysł ? ja wymiękam

Doszłam do wniosku że jestem stereotypowa.

Posted

I tu Cię zaskoczę; ani kyno , ani dogo mała zagadka ?:cool3:

Mój mąż po usłyszeniu tej informacji stwierdził że zakłada internetową szkołę rajdowych kierowców, wyposarzenie obowiązkowe krzesło wyściełane do komputera! ,samochód i prawo jazdy nie wymagane.

Z możliwością zdawania egzaminu licencyjnego mailowo !!!:crazyeye:

Co Ty na to ???:diabloti:

Posted

Mh......prawo jazdy mam i to zdobyte nie wirtualnie, ale pomysl na kierowce rajdowego? :megagrin::megagrin: Podoba mi sie. A czy egzamin bedzie trudny czy trzeba bedzie tylko przeslac konkretna kwote na konkretne konto? ;))

A tak na serio: Canid ? Czy Studium Kynologii?

Posted

Na kursie mojego męża będzie się liczyć wysokość wpłaty na konto, a nie umiejętności indywidualne! tym bardziej że egzamin zdawany będzie mailowo:angryy:

PS.Co sądzicie o zorganizowaniu kursów na trenerów szkolenia zabawek interaktywnych?:sweetCyb: