Asiaczek Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Iwa - gdzie jesteś? Nie zaglądasz do swojej Galerii, nie odpowiadasz na pytania... Ja się na takie postępowanie nie zgadzam! Prosze się poprawić!!! Pzdr. Quote
Iwa-R Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Oj Asiu Asiu..... czasu mi brak na wszystko. Postaram się poprawić :oops: Gratulacje dla Babuni Błyskotki ;) Wpadłam teraz na momencik pochwalić się :evil_lol: Dzisiaj w nocy na świat przyszły kolejne 4 Esiowe Maleństwa :loveu::loveu::loveu: Są to 4 chłopaki. Dwa czarnuszki i dwa rudzielce! :multi::multi::multi: Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Poprawiaj mi się tu szybko, bo... niedługo Maluszki Baskowe pójda do ludzi, a Ciebie nie zobacza...:lol: Wychodzi mi, że Esiek to taki "męski krawiec"... Ja tam wolę, jak się rodza sunie; jakos tak, sama nie wiem, dlaczego... Pzdr. Quote
Błyskotka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Gratulacje :multi:. I też czwóreczka :lol:. Quote
jamnicze Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 A gdzie dumny tatus oczy schował? :evil_lol: http://img261.imageshack.us/img261/1951/dsc04739yb1.jpg Gratulacje puchatych maluszków, to teraz pozostało tylko ich zdjęcia wstawić :razz: Quote
Iwa-R Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Dziękujemy :multi: Jak tylko dostanę zdjęcia to oczywiście wkleję również dumną, chyba mogę już napisać, czarną mamusię :D A jeśli chodzi o całość Esiowego przychówku, wychodzą mi 23 maleństwa, z czego 10 maluszków to dziewczynki a 13 to chłopczyki. Więc wychodzi mniej więcej pół na pół :evil_lol: Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 23 Maluchy w tym sezonie czy ogólnie, w dorobku Eśka? pzdr. Quote
Iwa-R Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Asiaczek']23 Maluchy w tym sezonie czy ogólnie, w dorobku Eśka? pzdr. Asiu... nie przesadzajmy ;) To ogólna liczba Esiowych maluszków :cool3: A teraz już się poprawiam ze zdjęciami.... Kolejne zdjęcia "stołowe" ale tym razem reszta brygady :D A co w tym czasie robi Esio?? To, co Esie lubią najbardziej.... Spaaaaaanie :D Ale czasem nawet Esie się budzą.... ale o tym w następnym odcinku ;) c.d.n. Quote
bety Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 O jo joj, ale mnie tu wieści ominęły :cool3: zamisiowało się i tu nowe maleństwa i tam - hm hm hm ale fajnie. Gratulacje dla mamusiów, tatusiów i babciów z dziadkami :lol::lol::lol: Wesołych Świąt http://www.dogomania.pl/forum/11474485-post583.html Pzdr Quote
Iwa-R Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Wszystkim również życzę Zdrowych i Wesolutkich Świąt! A wracając do zdjęć.... Bieeeegnęęęę........ Quote
Agappe Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ja w tym roku bez kartki.. jestem leń i nie chciało mi się zrobić :oops::oops: [SIZE="3"]Dużo zdrowia i radości w Twoim życiu niech zagości i prezenty, i śnieg biały, by te święta urok miały. Samych wzruszeń przy choince, życzę Tobie i rodzince! :tree1::x-mas::x-mas::santagri:Daria i Anatka ;):santagri::x-mas::tree1: Quote
Patisa Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Iwa-R']Wszystkim również życzę Zdrowych i Wesolutkich Świąt! A wracając do zdjęć.... Bieeeegnęęęę........ Piękne:loveu:! Wesołych Świąt! :tree1: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Nie wiem, czemu, ale Psotka wydawała mi się większa... Esio biegnący...? Niemozliwe...;) Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Na białych bałwanach fal mkną życzenia z nadmorskich plaż, już choinki zielonej blask i kolędy nadszedł czas. W Dniu Bożego Narodzenia przyjmijcie od nas serdeczne życzenia jamnicze i Saidi :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Iwa - gdzie się podziewasz? Objadłaś się jak bąk i co? Pzdr. Quote
Iwa-R Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Asiaczek napisał(a):Iwa - gdzie się podziewasz? Objadłaś się jak bąk i co? Pzdr. Oj to prawda...obżarłam się :evil_lol: A nie odzywałam się, bo byłam wyjechana na Święta ;) Żałuję tylko, że nie zabrałam aparatu.... Quote
Asiaczek Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Aaaaaa, znalazła się zguba!:multi: A to, żeś nie zabrała aparatu, to masz u nas minus jak stąd do ... Alaski! Musisz sie natychmiast poprawić. Prosimy o jakiekolwiek fotki! Now!!! Pzdr. Quote
Iwa-R Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Asiaczek napisał(a):Aaaaaa, znalazła się zguba!:multi: A to, żeś nie zabrała aparatu, to masz u nas minus jak stąd do ... Alaski! Musisz sie natychmiast poprawić. Prosimy o jakiekolwiek fotki! Now!!! Pzdr. Oj Asiu... to nie takie proste... Powrót do pracy i codziennych obowiązków. A od dzisiaj mam nową podopieczną :) Sunia Posokowca bawarskiego :) Quote
Asiaczek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Iwa-R napisał(a):Oj Asiu... to nie takie proste... Powrót do pracy i codziennych obowiązków. A od dzisiaj mam nową podopieczną :) Sunia Posokowca bawarskiego :) Co, jak, gdzie...:crazyeye::-o Pisz szybciutko o co biega! Pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Wszystko opiszę jak wrócę ze spacerku, a tymczasem..... tak wygląda moje osiedle (od tyłu) A to miał być "skok w bok" ale nie wyszedł :evil_lol: wypatrujemy ofiarę :evil_lol: nikt się nie chciał bawić, więc wracamy.... posiedzę i poczekam jest! nasza fruwająca koleżanka Szanta :lol: I to by było na razie na tyle :) Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 A ten skok w bok, to z uwagi na jakąś apetyczną koleżankę psią przechodzącą obok czy ot, tak sobie "bym skoczył"...? Pzdr. Quote
Patisa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Iwa-R'] posiedzę i poczekam Ale śmiesznie tutaj się rozsiadł.:lol: na pewno jest w swoim żywiole ( śnieg śnieg śnieg) Piękny!:loveu: Quote
Iwa-R Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Asiaczek napisał(a):A ten skok w bok, to z uwagi na jakąś apetyczną koleżankę psią przechodzącą obok czy ot, tak sobie "bym skoczył"...? Pzdr. A któż to tam wie, co siedzi w tym wielkim czerwonym garnku :evil_lol: Patisa napisał(a):Ale śmiesznie tutaj się rozsiadł.:lol: na pewno jest w swoim żywiole ( śnieg śnieg śnieg) Piękny!:loveu: No, to jest standardowe wykonanie "siad" u mojego psa.... na jednym półdupku ;) Owszem, śnieg to jego żywioł, tak jak tarzanie w nim. Chciałam oczywiście popstrykać, ale na tym spacerku akurat nie cchiał tego zrobić :evil_lol: Quote
Recommended Posts