Błyskotka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Iwonko a kiedy mniej więcej mają przyjść kolejne dzieciątka Eśka ? Pisałaś że około wigilii ale to przed czy po :roll: ? Quote
Iwa-R Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Błyskotka napisał(a):Iwonko a kiedy mniej więcej mają przyjść kolejne dzieciątka Eśka ? Pisałaś że około wigilii ale to przed czy po :roll: ? Termin jest na okolice Wigilii, ale kiedy przyjdą na świat zależy już tylko od Matki Natury :) Jeszcze troszkę cierpliwości. Jak tylko będę coś wiedzieć to oczywiście dam znać :) Quote
Russellka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Jakie kochane lwiątka :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Atłasowa sesja Małych Lwiątek...:loveu: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 A dzisiaj nowości wystawowe. Na wystawie w Wels En-Chou rozpoczął championat Austrii zdobywając w sobotę ocenę doskonałą, w niedzielę CAC i Res.CACIB :) Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Iwa-R napisał(a):A dzisiaj nowości wystawowe. Na wystawie w Wels En-Chou rozpoczął championat Austrii zdobywając w sobotę ocenę doskonałą, w niedzielę CAC i Res.CACIB :) Pozdrawiam Bardzo się z tego cieszę, bo... będzie okazja do pojechania razem do Austrii!:multi: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Iwa-R napisał(a):A dzisiaj nowości wystawowe. Na wystawie w Wels En-Chou rozpoczął championat Austrii zdobywając w sobotę ocenę doskonałą, w niedzielę CAC i Res.CACIB :) Pozdrawiam Gratulacje :loveu:. Mogę prosić o staweczkę :cool3: ? Jak poszło Telimenie ? Quote
bety Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Iwa-R napisał(a):A dzisiaj nowości wystawowe. Na wystawie w Wels En-Chou rozpoczął championat Austrii zdobywając w sobotę ocenę doskonałą, w niedzielę CAC i Res.CACIB :) Pozdrawiam Gratulki dla rudaska!!! :lol: Pzdr Quote
Iwa-R Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Asiaczek napisał(a):Bardzo się z tego cieszę, bo... będzie okazja do pojechania razem do Austrii!:multi: Pzdr. O ile wystarczy mi chęci :evil_lol: Błyskotka napisał(a):Gratulacje :loveu:. Mogę prosić o staweczkę :cool3: ? Jak poszło Telimenie ? Telimena w sobotę CAC i CACIB, w niedzielę bardzo dobra i 1 lokata na 2. Stawkę podam jak tylko się w końcu rozpakuję, wyśpię i w ogóle dojdę do siebie :D bety napisał(a):Gratulki dla rudaska!!! :lol: Pzdr Bardzo dziękujemy :) Quote
Asiaczek Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Iwa - zmęczona, więc ja wstawię stawkę: 06.12.2008 r. PSY kl.o PEARLESS HEART IVORY CREAM COOPER kl.ch EN-CHOU VON MIEN SHAN SUKI kl.mł. GRAND BOUBOU AMICA OF BALTICA kl.p DAPHNE LOVE OF LATEJ kl.o DREMODOWAGER TELIMENA CHINES kl.ch ZEMYRA LIERUVOS LIUTAS Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 07.12.2008 r. PSY kl.o PEARLESS HEART IVORY CREAM COOPER kl.ch EN-CHOU VON MIEN SHAN SUKI kl.mł. GRAND BOUBOU AMICA OF BALTICA kl.p DAPHNE LOVE OF LATEJ kl.o DREMO DOWAGER TELIMENA CHINES kl.ch ZEMYRA LIERUVOS LIUTAS Pzr. Quote
Asiaczek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Iwa - a co tutaj tak ucichło? Jeszcze odpoczywasz po Wels...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Iwa - kilka fotek z I dnia w Wels... Pzdr. Quote
Iwa-R Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 A ja dzisiaj zrobiłam rudemu małą sesyjkę w domu i na dworze. Najpierw domowa sesyjka "stołowa" :D Co prawda nie mamy zbyt okazałego futra, ale co tam ;) Z języczkiem :D c.d.n. Quote
Asiaczek Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 A gdzie Misiek ma oczy...? http://img261.imageshack.us/img261/1951/dsc04739yb1.jpg Na wszystkich fotkach "stołowych" Misiek ma fioletowe futerko na grzbiecie....Czy to tylko tak u mnie na ekranie jest? Pzdr. Quote
Iwa-R Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Fioletowe?? Nieee... u mnie jest normalne, tzn. czerwone :) Quote
Błyskotka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Iwona a zdradź chociaż czy ja pierwsza mam zostać babcią czy ty :lol: ? Quote
Iwa-R Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Błyskotka napisał(a):Iwona a zdradź chociaż czy ja pierwsza mam zostać babcią czy ty :lol: ? Hahaha, ja już jestem babcią... i to wielokrotną :evil_lol: A jeśli chodzi o te maleństwa to wiem, że u Ciebie jest już około 60 dnia, a do Wigilii, czyli okolic narodzin "moich" maluszków, jeszcze troszkę czasu. Mimo wszystko nie potrafię podać konkretnego dnia porodu, więc..... wszystko się może zdarzyć :lol: Quote
Błyskotka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Iwa-R napisał(a):Hahaha, ja już jestem babcią... i to wielokrotną :evil_lol: Tak wiem ale mamy termin podobny :lol:. Quote
Asiaczek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Proszę, jak Babcie się licytują...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 A ja przypominam, że jest go Galeria i prosze o jakieś nowe fotki Miśka & Co. Pzxdr. Quote
Russellka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ale kudłaty Misiasty :loveu::loveu: Prosimy o więcej fotek :mad: Quote
Iwa-R Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Ach... Masa pracy w pracy, Święta tuż tuż.... czasu brakuje. Może dziś wieczór lub jutro uda mi się coś wstawić :) Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Oj, szybciutko posprzątaj mieszkanko, wyprowadź Miśki & Co na spacerek i porób trochę fotek. A potem to juz tylko trzeba je wstawić...;) Kiedy wpadniesz do Asiaczków na mizianko? Pzdr. Quote
Recommended Posts