Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Dobra, dobra! Kościółek, sala.... a może by tak jeszcze coś bliżej...?

pzdr.[/QUOTE]

Data, miejsce i godzina będzie podana troszeczkę później... jak już wszystko poustalamy na 100%

Pozdrawiamy
Iwona i Marek

Posted

Ano cisza.... Jakoś tak czas ucieka....

Asiu, nie sądzę, żebyśmy spotkały się gdzieś na wystawie, bo obecnie mam w domu Chowa krótkowłosego :) Jak uda mi się dorwać jakiś aparat (mój się rozsypał), to i Wam dam się z niego pośmiać :)

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):
Ano cisza.... Jakoś tak czas ucieka...
Asiu, nie sądzę, żebyśmy spotkały się gdzieś na wystawie, bo obecnie mam w domu Chowa krótkowłosego :) Jak uda mi się dorwać jakiś aparat (mój się rozsypał), to i Wam dam się z niego pośmiać :)
Pozdrawiam
Iwa

Dawaj fotki Miśka!
Jakie by one (te fotki) nie były...:)

Pzdr.

Posted

Witamy Wszystkich! Widzę, że i synuś się pojawił na forum :) Fajnie Was widzieć. Teraz idziemy z rudym na spacerek, jak wrócę to może kilka zdjęć wkleję z ostatniego spacerku nad jeziorkiem :)

Pozdrawiam
Iwa

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Ale trafilam...beda zdjecia hi hi czekamy w takim razie !!! :cool3:

No to teraz nie mam już wyboru :)

Pan ogródka :)

Nieoceniona pomoc przy myciu samochodów :)

Esio miniaturka

c.d.n.

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie, no.... zaszalałaś z fotkami! Czyżby aparatos kupiliście?

Czy to jeziorko to blisko Was? A Esio długo jeszcze będzie samotny?

Pzdr.

Hihihi... zdjęcia robione telefonem. Na początku moim, dlatego gorsza jakość zdjęć. Później robione są telefonem Marka :) Może nie są najlepsze, ale zawsze są :)
Póki co nie planujemy zakupu aparatu, jeszcze trochę i czeka nas dużo większy wydatek, więc trzeba odkładać :eviltong: (A tak swoją drogą.... najprawdopodobniej suknię przyjadę oglądać i przymierzać w Warszawie :roll:)
Jeziorko... tam jest kilka jeziorek, większe i mniejsze. A są praktycznie zaraz za płotem. Kiedyś zrobię zdjęcie z balkonu, żeby pokazać jak blisko one są :)

Esio jeszcze trochę będzie sam. W sumie to najpierw trzeba trochę kasy odłożyć, żeby przywieźć coś fajnego. A że chciałabym przywieżć od razu dwa, to i odkładania będzie troszkę. Ale kiedyś dam radę :cool3:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jasne.
A te pobliskie jeziorka nie zalały Was tej wiosny?
A w tym roku to jakaś wystawa wchodzi w grę?

pzdr.

Nie, nic nie zalało.
Wystawa? Wszystko zależy jak będzie z Esia futerkiem, bo póki co łysy baran z niego jest :eviltong:

Pozdrawiam
Iwa