Iwa-R Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Witamy i dziękujemy! I życzymy wszystkim Wesołych Świąt! :) Pozdrawiamy Iwona i Marek Quote
Asiaczek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dobra, dobra! Kościółek, sala.... a może by tak jeszcze coś bliżej...? pzdr. Quote
Iwa-R Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Asiaczek']Dobra, dobra! Kościółek, sala.... a może by tak jeszcze coś bliżej...? pzdr.[/QUOTE] Data, miejsce i godzina będzie podana troszeczkę później... jak już wszystko poustalamy na 100% Pozdrawiamy Iwona i Marek Quote
Asiaczek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Oj, jeszcze tyle czekania na te Wasze ustalenia... A gdzieś się zobaczymy na wystawach w tym roku? Pzdr. Quote
Shirai - Koki Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Witamy sie...zagladamy...czasami do Was...ale w cisza...pozdrawiamy wiosennie !!!! Quote
Iwa-R Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Ano cisza.... Jakoś tak czas ucieka.... Asiu, nie sądzę, żebyśmy spotkały się gdzieś na wystawie, bo obecnie mam w domu Chowa krótkowłosego :) Jak uda mi się dorwać jakiś aparat (mój się rozsypał), to i Wam dam się z niego pośmiać :) Pozdrawiam Iwa Quote
despera Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dzień dobry, wpadłam się przywitać:) Dopiero zauważyłam Twoje odwiedziny u nas w galerii:oops: Piękne psiaki:loveu: Pozdrawiam:lol: Quote
Asiaczek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Iwa-R napisał(a):Ano cisza.... Jakoś tak czas ucieka... Asiu, nie sądzę, żebyśmy spotkały się gdzieś na wystawie, bo obecnie mam w domu Chowa krótkowłosego :) Jak uda mi się dorwać jakiś aparat (mój się rozsypał), to i Wam dam się z niego pośmiać :) Pozdrawiam Iwa Dawaj fotki Miśka! Jakie by one (te fotki) nie były...:) Pzdr. Quote
kataja Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 I my też poprosimy o zdjęcia tatusia :cool1: Pozdrawiamy Kasia i Look Quote
Iwa-R Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Witamy Wszystkich! Widzę, że i synuś się pojawił na forum :) Fajnie Was widzieć. Teraz idziemy z rudym na spacerek, jak wrócę to może kilka zdjęć wkleję z ostatniego spacerku nad jeziorkiem :) Pozdrawiam Iwa Quote
Shirai - Koki Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ale trafilam...beda zdjecia hi hi czekamy w takim razie !!! :cool3: Quote
Iwa-R Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Shirai - Koki']Ale trafilam...beda zdjecia hi hi czekamy w takim razie !!! :cool3: No to teraz nie mam już wyboru :) Pan ogródka :) Nieoceniona pomoc przy myciu samochodów :) Esio miniaturka c.d.n. Quote
Iwa-R Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Tego Pana część z Was już miało okazję poznać :) c.d.n. Quote
Iwa-R Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Wracamy ogródkiem... koniec :) Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Nie, no.... zaszalałaś z fotkami! Czyżby aparatos kupiliście? Czy to jeziorko to blisko Was? A Esio długo jeszcze będzie samotny? Pzdr. Quote
Iwa-R Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='Asiaczek']Nie, no.... zaszalałaś z fotkami! Czyżby aparatos kupiliście? Czy to jeziorko to blisko Was? A Esio długo jeszcze będzie samotny? Pzdr. Hihihi... zdjęcia robione telefonem. Na początku moim, dlatego gorsza jakość zdjęć. Później robione są telefonem Marka :) Może nie są najlepsze, ale zawsze są :) Póki co nie planujemy zakupu aparatu, jeszcze trochę i czeka nas dużo większy wydatek, więc trzeba odkładać :eviltong: (A tak swoją drogą.... najprawdopodobniej suknię przyjadę oglądać i przymierzać w Warszawie :roll:) Jeziorko... tam jest kilka jeziorek, większe i mniejsze. A są praktycznie zaraz za płotem. Kiedyś zrobię zdjęcie z balkonu, żeby pokazać jak blisko one są :) Esio jeszcze trochę będzie sam. W sumie to najpierw trzeba trochę kasy odłożyć, żeby przywieźć coś fajnego. A że chciałabym przywieżć od razu dwa, to i odkładania będzie troszkę. Ale kiedyś dam radę :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Jasne. A te pobliskie jeziorka nie zalały Was tej wiosny? A w tym roku to jakaś wystawa wchodzi w grę? pzdr. Quote
Iwa-R Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Asiaczek napisał(a):Jasne. A te pobliskie jeziorka nie zalały Was tej wiosny? A w tym roku to jakaś wystawa wchodzi w grę? pzdr. Nie, nic nie zalało. Wystawa? Wszystko zależy jak będzie z Esia futerkiem, bo póki co łysy baran z niego jest :eviltong: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 No tak. Jakos takie dziwne ma teraz futerko... Rozumiem, że dasz znak, jak juz coś wybierzecie i w temacie wystaw, i w temacie nowych futerek...? pzdr. Quote
Iwa-R Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 A w temacie wizyty w Warszawie też? :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
despera Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 http://img367.imageshack.us/img367/8549/dsc00800f.jpg super zdjęcie, Król Lew patrolujący teren;) pozdrawiamy:) Quote
Recommended Posts