Iwa-R Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Wiem Asiu, wiem... Gdybym była bliżej, wiesz, że z chęcią bym Ci pomogła. Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cześć Iwa :) Trzymam kciuki za remont, nowe meble i inne atrakcje.....:lol:;) A. Quote
Iwa-R Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Hej! Mebelki przyjechały wczoraj wieczorem, dzisiaj już kończymy składanie :multi: Pozdrawiam Iwa Quote
jamnicze Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Iwa-R napisał(a):Hej! Mebelki przyjechały wczoraj wieczorem, dzisiaj już kończymy składanie :multi: Pozdrawiam Iwa O, to pokaż nowe mebelki :multi: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :roll: No tak mebelki nowiusie sobie podziwiają :multi: A nam żadnej fotki :shake::shake::shake: My nie możemy podziwiać nowiusich mebelków :-(:-(:-( PS. Dawać foty:mad::mad::mad: Quote
Iwa-R Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Jak tylko w tym bałaganie znajdę kabelek, żeby wrzucić zdjęcia na kompa, to od razu je powklejam. Ogólnie chyba zaczynam z wszystkim wychodzić na prostą, kolejne małe zmiany w kompie, i w końcu strona Esia jest już bez wirusów i w miarę aktualna. Teraz jeszcze tylko muszę znaleźć troszkę czasu, żeby popisać trochę na dogo, tylko, że prawdopodobnie szykuje mi się nowy podopieczny tym razem na ciut dłuższe spacerki :roll: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Iwa-R napisał(a):Jak tylko w tym bałaganie znajdę kabelek, żeby wrzucić zdjęcia na kompa, to od razu je powklejam. Ogólnie chyba zaczynam z wszystkim wychodzić na prostą, kolejne małe zmiany w kompie, i w końcu strona Esia jest już bez wirusów i w miarę aktualna. Teraz jeszcze tylko muszę znaleźć troszkę czasu, żeby popisać trochę na dogo, tylko, że prawdopodobnie szykuje mi się nowy podopieczny tym razem na ciut dłuższe spacerki :roll: Pozdrawiam Iwa Hello :) same dobre wiadomości :lol:, a co to za nowy podopieczny.....:razz::roll: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 :roll: Podopieczny :roll: Miałam zapytać w Poznaniu ;) ale postanowiłam poczekać aż sama powiesz :lol: Czyżby ..... ;) Quote
Iwa-R Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Ja przepraszam, ale co do jasnej ciasnej dzieje się na Dogo? Cały dzień próbuję się zalogować i za żadne skarby mi to nie wychodzi, chciałam wstawić kilka zdjęć, i co? dupa! Nie podoba mi się nowe forum.... Pozdrawiam Iwa Quote
Iwa-R Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 W dalszym ciągu dogo mi się nie podoba, ale przynajmniej wkleję kilka zdjęć... Mebelki... jeszcze w wersji sklepowej :) Chryzantemki, które ścinaliśmy na 1 listopada :) Fioletowe... i żółte.... A to zdjęcie z wystawy w Poznaniu, gdzie C.Ecstasy Cud Chin ukończyła Młodzieżowy Championat Polski ! A tu jest właśnie mój nowy podopieczny. Jest mieszanką Rotka i Onka i ma na imię Sudan :) Pomimo swoich 11 lat wygląda i zachowuje się jak szczeniak. c.d.n. Quote
Iwa-R Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 A to Esio na swoim prywatnym ogródku :) Nikt nie wejdzie bez pozwolenia :P Pozdrawiam Iwa Quote
jamnicze Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 O, Esiowi dobrze na takim dużym ogródku http://img121.imageshack.us/img121/7808/111809150238m.jpg a jak dogaduje się z Sudanem? Quote
Izabela124. Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Wywnioskowałam, że masz nowego psiaka to gratuluję :) Quote
Iwa-R Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Nie, Sudan nie mieszka z nami. Mieszka ze swoją Pancią. Ja tylko od czasu do czasu wyprowadzam psiaka na dłuższe spacerki :) Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Iwa-R napisał(a):Hej! Mebelki przyjechały wczoraj wieczorem, dzisiaj już kończymy składanie :multi: Pozdrawiam Iwa A kto mnie pomoże składac komódki i inne takie, jak już będa w domu? Iwa-R napisał(a):Jak tylko w tym bałaganie znajdę kabelek, żeby wrzucić zdjęcia na kompa, to od razu je powklejam. Ogólnie chyba zaczynam z wszystkim wychodzić na prostą, kolejne małe zmiany w kompie, i w końcu strona Esia jest już bez wirusów i w miarę aktualna. Teraz jeszcze tylko muszę znaleźć troszkę czasu, żeby popisać trochę na dogo, tylko, że prawdopodobnie szykuje mi się nowy podopieczny tym razem na ciut dłuższe spacerki :roll: Pozdrawiam Iwa Ładny ten Sudan, a jak się zachowuje na spacerkach? Pzdr. Quote
Shirai - Koki Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Gratulacje dla Esia za ukonczenie mlodziezowki :multi::multi::loveu:...odmlodzilam Esia ale gaffffiora szczelilam...po poscie Bety sie zorientowalam...bardzo przepraszam...czyli to Esiowa corcia...nie wazne tez gratulacje....:multi: Quote
bety Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Byłaś w Poznaniu na wystawie? Ja się kręciłam koło ringu chowków i nie zauważyłam Cię. Fajna ta córcia Esia - tatusiek pewnie jest z niej dumny. :) Pzdr Quote
Asiaczek Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ... ciiiiiicho, bo jeszcze Iwa wpadnie i coś napisze...:evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts