Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tylko w tym bałaganie znajdę kabelek, żeby wrzucić zdjęcia na kompa, to od razu je powklejam.
Ogólnie chyba zaczynam z wszystkim wychodzić na prostą, kolejne małe zmiany w kompie, i w końcu strona Esia jest już bez wirusów i w miarę aktualna.
Teraz jeszcze tylko muszę znaleźć troszkę czasu, żeby popisać trochę na dogo, tylko, że prawdopodobnie szykuje mi się nowy podopieczny tym razem na ciut dłuższe spacerki :roll:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):
Jak tylko w tym bałaganie znajdę kabelek, żeby wrzucić zdjęcia na kompa, to od razu je powklejam.
Ogólnie chyba zaczynam z wszystkim wychodzić na prostą, kolejne małe zmiany w kompie, i w końcu strona Esia jest już bez wirusów i w miarę aktualna.
Teraz jeszcze tylko muszę znaleźć troszkę czasu, żeby popisać trochę na dogo, tylko, że prawdopodobnie szykuje mi się nowy podopieczny tym razem na ciut dłuższe spacerki :roll:

Pozdrawiam
Iwa

Hello :)

same dobre wiadomości :lol:, a co to za nowy podopieczny.....:razz::roll:

A.

Posted

Ja przepraszam, ale co do jasnej ciasnej dzieje się na Dogo?
Cały dzień próbuję się zalogować i za żadne skarby mi to nie wychodzi, chciałam wstawić kilka zdjęć, i co? dupa!
Nie podoba mi się nowe forum....

Pozdrawiam
Iwa

Posted

W dalszym ciągu dogo mi się nie podoba, ale przynajmniej wkleję kilka zdjęć...

Mebelki... jeszcze w wersji sklepowej :)

Chryzantemki, które ścinaliśmy na 1 listopada :)
Fioletowe...

i żółte....

A to zdjęcie z wystawy w Poznaniu, gdzie C.Ecstasy Cud Chin ukończyła Młodzieżowy Championat Polski !

A tu jest właśnie mój nowy podopieczny. Jest mieszanką Rotka i Onka i ma na imię Sudan :) Pomimo swoich 11 lat wygląda i zachowuje się jak szczeniak.

c.d.n.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Hej!
Mebelki przyjechały wczoraj wieczorem, dzisiaj już kończymy składanie :multi:
Pozdrawiam
Iwa

A kto mnie pomoże składac komódki i inne takie, jak już będa w domu?

Iwa-R napisał(a):
Pozdrawiam
Iwa

Ładny ten Sudan, a jak się zachowuje na spacerkach?

Pzdr.

Posted

Gratulacje dla Esia za ukonczenie mlodziezowki :multi::multi::loveu:...odmlodzilam Esia

ale gaffffiora szczelilam...po poscie Bety sie zorientowalam...bardzo przepraszam...czyli to Esiowa corcia...nie wazne tez gratulacje....:multi:

Posted

Byłaś w Poznaniu na wystawie? Ja się kręciłam koło ringu chowków i nie zauważyłam Cię.
Fajna ta córcia Esia - tatusiek pewnie jest z niej dumny. :)
Pzdr