Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwa-R napisał(a):
Witam!

Jakoś tak mi ostatnio czas ucieka i nie po drodze mi do komputera.
Mogę jeszcze kilka zdjęć z Łodzi z klubówki wstawić, aktualnych zdjęć nie będzie bo Esio łysy :diabloti:

Asiu, dyplom dotarł, serdecznie dziękuję.

Pozdrawiam
Iwa

To czekam na cokolwiek, Esio, Esio, Esio zdjecia !!!!! My zbyt pierzasci teraz tez nie jestemy, a w sobote i niedziele bedziemy sie zmagac :p...i bardzo sie stresujemy...

Posted

Iwa-R napisał(a):
Witam!

Jakoś tak mi ostatnio czas ucieka i nie po drodze mi do komputera.
Mogę jeszcze kilka zdjęć z Łodzi z klubówki wstawić, aktualnych zdjęć nie będzie bo Esio łysy :diabloti:

Asiu, dyplom dotarł, serdecznie dziękuję.

Pozdrawiam
Iwa

Wpadłam się przywitać TYLKO. Żadnych wymówek z naszej strony ;)

Posted

Wiem, wiem.... strasznie mi głupio. Zdjęcia ma Marek, ale póki sezon chryzantemowy się nie skończy to nie sądzę, że znajdzie czas, żeby je wstawić. Ja też teraz przeziębiona jestem, ciągle tylko smarkam i psikam.

A tak poza tym, to się pochwalę..... dzisiaj powiedziałam "TAK" :loveu:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):
Wiem, wiem.... strasznie mi głupio. Zdjęcia ma Marek, ale póki sezon chryzantemowy się nie skończy to nie sądzę, że znajdzie czas, żeby je wstawić. Ja też teraz przeziębiona jestem, ciągle tylko smarkam i psikam.

Pozdrawiam
Iwa

Łał, super GRATULACJE :multi::lol:

A.

Posted

Zebym ja się dowiadywała o takim wydarzeniu w takim miejscu!
No spodziewałam się chociaż małego maila....
WIELKIE GRATULACJE!!!!:multi:

Iwa-R napisał(a):

Pozdrawiam
Iwa

Posted

[quote name='Iwa-R']Wiem, wiem.... strasznie mi głupio. Zdjęcia ma Marek, ale póki sezon chryzantemowy się nie skończy to nie sądzę, że znajdzie czas, żeby je wstawić. Ja też teraz przeziębiona jestem, ciągle tylko smarkam i psikam.
Pozdrawiam
Iwa[/QUOTE]
Ooooooo, gratulacje dla Was!!!:lol::loveu::multi:
Ja tez spodziewałam się chociaz jakiegoś mailika.......

Pzdr.

Posted

Cześć Wszystkim!

Dziękuję, za gratulacje. Obiecuje, że jak tylko zrobimy następny krok, i zdecydujemy co do daty, poinformujemy Was mailem :)

Pozdrawiam
Iwa

Posted

[quote name='Iwa-R']Cześć Wszystkim!
Dziękuję, za gratulacje. Obiecuje, że jak tylko zrobimy następny krok, i zdecydujemy co do daty, poinformujemy Was mailem :)
Pozdrawiam
Iwa[/QUOTE]
I to wszystko? Eh, czuję się trochę zawiedziona:-(...
Może jakies fotki, kilka słó, co u Was...

pzdr.

Posted

Oj Asiu... Tobie zawsze mało, a ja naprawdę jakoś tak nie mam czasu nawet dobrze psa wyczesać, a co dopiero pisać :roll:.
Teraz szykuje mi się remont, zamówiłam meble, w tym tygodniu muszę powyrzucać wszystko co obecnie mam w pokoju, wymalować i czekać. A jak już meble przyjadą, to chcemy je samodzielnie złożyć... Ciekawe co nam z tego wyjdzie :evil_lol:
Tak na dobrą sprawę to nic więcej się nie da powiedzieć, póki co kombinujemy imprezę dla rodziców :evil_lol:. Daty na razie nie ma, i nie potrafię powiedzieć kiedy będzie, to w końcu nie tylko ode mnie zależy :roll:.

Pozdrawiam
Iwa