Shirai - Koki Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Iwa-R napisał(a):Witam! Jakoś tak mi ostatnio czas ucieka i nie po drodze mi do komputera. Mogę jeszcze kilka zdjęć z Łodzi z klubówki wstawić, aktualnych zdjęć nie będzie bo Esio łysy :diabloti: Asiu, dyplom dotarł, serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Iwa To czekam na cokolwiek, Esio, Esio, Esio zdjecia !!!!! My zbyt pierzasci teraz tez nie jestemy, a w sobote i niedziele bedziemy sie zmagac :p...i bardzo sie stresujemy... Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Iwa-R napisał(a):Witam! Jakoś tak mi ostatnio czas ucieka i nie po drodze mi do komputera. Mogę jeszcze kilka zdjęć z Łodzi z klubówki wstawić, aktualnych zdjęć nie będzie bo Esio łysy :diabloti: Asiu, dyplom dotarł, serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Iwa Wpadłam się przywitać TYLKO. Żadnych wymówek z naszej strony ;) Quote
Shirai - Koki Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Pusto a bylo obiecane cokolwie :-(... Quote
jamnicze Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 puk, puk, co tu taka cisza? I gdzie są zdjęcia? Quote
M&S Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 jamnicze napisał(a):puk, puk, co tu taka cisza? I gdzie są zdjęcia? No właśnie..... Cześć Iwa :) A. Quote
Iwa-R Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Wiem, wiem.... strasznie mi głupio. Zdjęcia ma Marek, ale póki sezon chryzantemowy się nie skończy to nie sądzę, że znajdzie czas, żeby je wstawić. Ja też teraz przeziębiona jestem, ciągle tylko smarkam i psikam. A tak poza tym, to się pochwalę..... dzisiaj powiedziałam "TAK" :loveu: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Iwa-R napisał(a):Wiem, wiem.... strasznie mi głupio. Zdjęcia ma Marek, ale póki sezon chryzantemowy się nie skończy to nie sądzę, że znajdzie czas, żeby je wstawić. Ja też teraz przeziębiona jestem, ciągle tylko smarkam i psikam. A tak poza tym, to się pochwalę..... dzisiaj powiedziałam "TAK" :loveu: Pozdrawiam Iwa Łał, super GRATULACJE :multi::lol: A. Quote
Błyskotka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Gratulacje :). A psiaki też powiedziały: " TAK " :cool3: ? Quote
dzamal Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Zebym ja się dowiadywała o takim wydarzeniu w takim miejscu! No spodziewałam się chociaż małego maila.... WIELKIE GRATULACJE!!!!:multi: Iwa-R napisał(a):Wiem, wiem.... strasznie mi głupio. Zdjęcia ma Marek, ale póki sezon chryzantemowy się nie skończy to nie sądzę, że znajdzie czas, żeby je wstawić. Ja też teraz przeziębiona jestem, ciągle tylko smarkam i psikam. A tak poza tym, to się pochwalę..... dzisiaj powiedziałam "TAK" :loveu: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Iwa-R']Wiem, wiem.... strasznie mi głupio. Zdjęcia ma Marek, ale póki sezon chryzantemowy się nie skończy to nie sądzę, że znajdzie czas, żeby je wstawić. Ja też teraz przeziębiona jestem, ciągle tylko smarkam i psikam. A tak poza tym, to się pochwalę..... dzisiaj powiedziałam "TAK" :loveu: Pozdrawiam Iwa[/QUOTE] Ooooooo, gratulacje dla Was!!!:lol::loveu::multi: Ja tez spodziewałam się chociaz jakiegoś mailika....... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Iwa-R'] A tak poza tym, to się pochwalę..... dzisiaj powiedziałam "TAK" :loveu: Pozdrawiam Iwa[/QUOTE]Również gratuluję:p Quote
Shirai - Koki Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 My tez GRATULUJEMY serdecznie !!! Quote
bety Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: Pzdr Quote
Iwa-R Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Cześć Wszystkim! Dziękuję, za gratulacje. Obiecuje, że jak tylko zrobimy następny krok, i zdecydujemy co do daty, poinformujemy Was mailem :) Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Iwa-R']Cześć Wszystkim! Dziękuję, za gratulacje. Obiecuje, że jak tylko zrobimy następny krok, i zdecydujemy co do daty, poinformujemy Was mailem :) Pozdrawiam Iwa[/QUOTE] I to wszystko? Eh, czuję się trochę zawiedziona:-(... Może jakies fotki, kilka słó, co u Was... pzdr. Quote
Iwa-R Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Oj Asiu... Tobie zawsze mało, a ja naprawdę jakoś tak nie mam czasu nawet dobrze psa wyczesać, a co dopiero pisać :roll:. Teraz szykuje mi się remont, zamówiłam meble, w tym tygodniu muszę powyrzucać wszystko co obecnie mam w pokoju, wymalować i czekać. A jak już meble przyjadą, to chcemy je samodzielnie złożyć... Ciekawe co nam z tego wyjdzie :evil_lol: Tak na dobrą sprawę to nic więcej się nie da powiedzieć, póki co kombinujemy imprezę dla rodziców :evil_lol:. Daty na razie nie ma, i nie potrafię powiedzieć kiedy będzie, to w końcu nie tylko ode mnie zależy :roll:. Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ja też zaczynam remont mieszkania, ale - niestety - bez mężczyzny przy boku...:shake: Pzdr. Quote
Recommended Posts