Mania&Dolly&MuSan Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Iwa-R napisał(a): A Esio.... takie stanie jest zwykle naszym numerem popisowym :cool3: Wszystko zależy też oczywiście od sędziego i od aktualnego nastroju Eśka. Tu był wystarczająco rozbawiony, że udało nam się to zrobić, tym bardziej, że zostaliśmy poproszeni o ustawienie się do zdjęcia :) Pozdrawiam Iwa Numer naprawdę popisowy :crazyeye: Zawsze mi o nim mówiłaś a Esio jakoś nie miał nastroju :evil_lol: i dopiero na fotce........... Iwa jak nauczyłaś Esia tego??? Chwal się (na ucho;) ). Quote
Iwa-R Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Oooojejku jaka piekna galeria, bardzo zaluje ze tak pozno zajrzalam, do Waszej galerii, moze od poczatku bardzo serdecznie gratulujemy ukonczenia Championatu Litwy, po drugie w zyciu nie myslalam, ze male Chow - Chow sa takie piekne. Co prawda niebylam w stanie przejzec calej Waszej galerii, fajne te Chow chowy. Pozdrawiamy Akitkowo !!!! Nie ważne, że późno.... ważne, że zechciałaś zajrzeć :) Zapraszam oczywiście częściej. A Akitkowa galeria też jest? Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Numer naprawdę popisowy :crazyeye: Zawsze mi o nim mówiłaś a Esio jakoś nie miał nastroju :evil_lol: i dopiero na fotce........... Iwa jak nauczyłaś Esia tego??? Chwal się (na ucho;) ). Esio tak naprawdę jak na chowa wiele umie zrobić. Jest jeszcze jeden numer popisowy poza "stójką" który Esio potrafi, tzn. siad, zostań, ja odchodzę kilka metrów (wydłużam odległość) i staję przodem do psa, po jakimś czasie (wydłużam też czas) komenda do mnie, przychodzi i okrąża mnie od prawej strony, i siada przy lewej nodze. Prawda, że rzadko spotykane u chowa? :cool3: Może kiedyś Basiu Ci pokarzemy :razz: Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Iwa, przecież ten drugi numer już widziałam :p nie maiłam szczęścia tylko do ,,stójki" ;) Jednak z chęcią popatrzę , może kiedyś potrenujesz MuSanka:razz: Quote
Shirai - Koki Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Tak, tak akitkowa galeria mojego Shirai'a oczywiscie ze jest, takim szczesciem trzeba sie dzielic :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f703/shirai-koki-go-slodziak-136413/ ale osiagniec wystawowych jeszcze az takich jak Esio nie mamy, narazie wszystko przed nami :razz: Aaa kiedys jak mieszkalismy w Gdynii to nasza sasiadka miala takiego slicznego chow - chow'a i ten ich uroczy fioletowy jezorek :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
M&S Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 jamnicze napisał(a):Miłej nocki :p od nas też :) A. Quote
Iwa-R Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Tak, tak akitkowa galeria mojego Shirai'a oczywiscie ze jest, takim szczesciem trzeba sie dzielic :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f703/shirai-koki-go-slodziak-136413/ ale osiagniec wystawowych jeszcze az takich jak Esio nie mamy, narazie wszystko przed nami :razz: Aaa kiedys jak mieszkalismy w Gdynii to nasza sasiadka miala takiego slicznego chow - chow'a i ten ich uroczy fioletowy jezorek :eviltong::eviltong::eviltong: Osiągnięcia osiągnięciami.... pies się liczy a nie osiągnięcia ;) Owszem, ja dużo jeździłam, pies dość dużo zdobył, ale to wcale nie znaczy, że jest lepszy od innych psów :) [quote name='Asiaczek']Powoli nadrabiam... Pzdr. Asiu... mam nadzieję, że się jakoś trzymasz.... [quote name='jamnicze']Miłej nocki :p Dzięki, była zdecydowanie za krótka :evil_lol: No i.... spać mi się chce, a tu trzeba do roboty :roll: [quote name='Maks i Spark']od nas też :) A. Dzięki. Miłego dnia. Przeprawszam Was wszystkich, ale ten tydzień był dla mnie jednym wielkim maratonem w pracy.... 120 świadectw pracy, 40 umów o pracę, a do tego wypłaty dla 400 osób. Padam na twarz.... Po weekendzie postaram się poodwiedzać Wasze galerie, popisać troszkę i powklejać jakieś zdjęcia. Pozdrawiam Iwa Quote
jamnicze Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Iwa-R napisał(a): Przeprawszam Was wszystkich, ale ten tydzień był dla mnie jednym wielkim maratonem w pracy.... 120 świadectw pracy, 40 umów o pracę, a do tego wypłaty dla 400 osób. Padam na twarz.... Po weekendzie postaram się poodwiedzać Wasze galerie, popisać troszkę i powklejać jakieś zdjęcia. Pozdrawiam Iwa To faktycznie dużo roboty miałaś, 400 osób to już całkiem spora firma :cool3:. Jak ja się cieszę, że to już piątek wieczór - ten weekend mam wolny :multi: Quote
Iwa-R Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Izabela124. napisał(a):Przyszłam się przywitać :p Cześć! Dzięki, że o mnie pamiętacie :) jamnicze napisał(a):To faktycznie dużo roboty miałaś, 400 osób to już całkiem spora firma :cool3:. Jak ja się cieszę, że to już piątek wieczór - ten weekend mam wolny :multi: Taaa... firma, a właściwie konsorcjum kilku firm zatrudnia ponad 3500 osób, więc jest nas w kadrach sporo i każda ma około 400 osób :razz:. Maks i Spark napisał(a):Cześć wieczorkiem :) A. Witam! Jakoś przeżyłam ten tydzień, teraz już chyba będę troszkę częściej :) Pozdrawiam Iwa Quote
Shirai - Koki Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Iwa-R napisał(a):Osiągnięcia osiągnięciami.... pies się liczy a nie osiągnięcia ;) Owszem, ja dużo jeździłam, pies dość dużo zdobył, ale to wcale nie znaczy, że jest lepszy od innych psów :) Oczywiscie ze pies jest najwazniejszy, jednak nie da sie ukryc, ze za takie osiagniecia to wielkie gratulacje sie dla was naleza, ma cos w sobie ten sliczny rudzielec :loveu: Quote
Russellka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Cześć Wam :loveu: Przyszłyśmy powiedzieć dobry wieczór :multi: Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 W ub. tygodniu wysłałam dyplom Miśkowy z Łodzi. Jak dotrze - daj znac. Pzdr. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Wpadłam powiedzieć DZIEŃ DOBRY i życzyć miłego dnia :lol: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Cześć wam Jakieś zdjęcia by się przydały :razz: Quote
Shirai - Koki Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Zagladamy, zagladamy i nic :placz:, nie ma zdjec Esia :nonono2:... Quote
Iwa-R Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Witam! Jakoś tak mi ostatnio czas ucieka i nie po drodze mi do komputera. Mogę jeszcze kilka zdjęć z Łodzi z klubówki wstawić, aktualnych zdjęć nie będzie bo Esio łysy :diabloti: Asiu, dyplom dotarł, serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Iwa-R napisał(a):Witam! Jakoś tak mi ostatnio czas ucieka i nie po drodze mi do komputera. Mogę jeszcze kilka zdjęć z Łodzi z klubówki wstawić, aktualnych zdjęć nie będzie bo Esio łysy :diabloti: Asiu, dyplom dotarł, serdecznie dziękuję. Pozdrawiam IwaZrób fotki nŁysolkowi i też wstaw. Niech konkurencja ma o czym rozmawiać! Wstawiaj wszystko, co masz. Dzieki za info o dyplomie. Pzdr. Quote
Iwa-R Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Zrób fotki nŁysolkowi i też wstaw. Niech konkurencja ma o czym rozmawiać! Wstawiaj wszystko, co masz. Dzieki za info o dyplomie. Pzdr. Taaa, słyszałam kilka komentarzy na wystawie klubowej w Łodzi, i to nawet od osób u których bym się nie spodziewała tego usłyszeć. oczywiście te osoby nie wiedzą, że słyszałam. A z resztą, o Eśku gadają nawet jak jest w pełni włosa, więc co mi tam :evil_lol: Tyle, że jakoś tych okazji do zdjęć mniej... Pozdrawiam Iwa Quote
Recommended Posts