Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bety']Oooooojej a co taka minka niewyraźna, czyżby chłopaki się pokłóciły bo na siebie nie patrzą????
http://img523.imageshack.us/img523/7057/05036.jpg
Pzdr

Nie no....Esiek jak Esiek. Położył się i miał wszystko gdzieś, a mały... tak po prostu na chwilkę przycupnął, a ciężko go było złapać aparatem, żeby był cały i nie szalejący :evil_lol:

Cieszę się, że fotki się podobają, no i że w końcu mogę w ogóle coś wstawić :)

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Asiaczek napisał(a):
Iwa - czy mogę przekopiowac fotki Bosede do mojej Galerii?Buszki by je potem wykorzystała do swojej www. Można tak?

pzdr.

Asiu.... oczywiście, że możesz. Zdjęcia nie są rewelacyjne jakościowo, ale jak najbardziej możesz je wykorzystać. Jak chcesz to nawet mogę Ci je przesłać w oryginalnym rozmiarze. ;)

Mania&Dolly&MuSan napisał(a):
:lol: Doberek fotki świetne, szczególnie te przymiarki do jachtu ;)
W Pobierowie na plaży żadnej fotki nie pstryknęłaś????

Niestety nie, bo aparat był pożyczony od Iwonki z Łeby :cool3:

J.G napisał(a):
BARDZO PIĘKNE FOTKI:loveu:z niecierpliwością czekam na fotki z Łeby.

Bardzo dziękuję, zdjęcia z Łeby.... a konkretniej z wydm niedaleko Łeby już wkrótce.... myślę, że dam radę w ten weekend. No chyba, że chcecie wcześniej :diabloti:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):
Asiu.... oczywiście, że możesz. Zdjęcia nie są rewelacyjne jakościowo, ale jak najbardziej możesz je wykorzystać. Jak chcesz to nawet mogę Ci je przesłać w oryginalnym rozmiarze. ;)

Bardzo dziękuję, zdjęcia z Łeby.... a konkretniej z wydm niedaleko Łeby już wkrótce.... myślę, że dam radę w ten weekend. No chyba, że chcecie wcześniej :diabloti:
Pozdrawiam
Iwa

Jeżeli będzie Ci się chciało zgrywać fotki Bosede na CD - to b.chętnie, ale jezeli nie - to trudno. Buszki przekopiuje z Galerii i na pewno się ucieszy.

A co do fotek, to bym optowała za wcześniejszym ich wstawieniem...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Iwa-R napisał(a):

zdjęcia z Łeby.... a konkretniej z wydm niedaleko Łeby już wkrótce.... myślę, że dam radę w ten weekend. No chyba, że chcecie wcześniej :diabloti:

Pozdrawiam
Iwa

Iwa, dawaj te wydmy :cool3:

Miłego piąteczku :)

A.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Nie no....Esiek jak Esiek. Położył się i miał wszystko gdzieś, a mały... tak po prostu na chwilkę przycupnął, a ciężko go było złapać aparatem, żeby był cały i nie szalejący :evil_lol:
Iwa

Bo baski-babaski tak już maja:evil_lol:, mały wulkan energii :diabloti:
A ten mały hultaj na stałe zawitał u Twoich futer, czy to zaległe zdjęcia z podróży do nowego domu :razz: