jamnicze Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 mówisz, że się szykujecie na wystawę :evil_lol: http://img44.imageshack.us/img44/1875/bild0006m.jpg Quote
Iwa-R Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='jamnicze']mówisz, że się szykujecie na wystawę :evil_lol: http://img44.imageshack.us/img44/1875/bild0006m.jpg Jak najbardziej. Żeby się umyć, trzeba najpierw się pobrudzić :eviltong: A skoro pieski miały taaaaką frajdę, jak można im było w tym przeszkodzić? :evil_lol: A tak wyglądały już dzień później c.d.n. Quote
Asiaczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Jakaś Ty elegancka! http://img26.imageshack.us/img26/9805/bild0047f.jpg Widac, że Esiek nawet chciał chodzić...:evil_lol: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Jakaś Ty elegancka! http://img26.imageshack.us/img26/9805/bild0047f.jpg Pzdr. No czasem mi się nawet uda :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Fajnie wyglądał.... Lew jak się patrzy ;):lol: A. Quote
J.G Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Wyniki znam: WYSTAWA OBERWART-AUSTRIA EN-CHOU von Mien-Shan CAC, NDPWR, CACIB LAMYA ENCHOU z Reptowskiego Lasu CAC, NDSWR, CACIB, BOB SZOMBATHELY-WĘGRY LAMYA ENCHOU z Reptowskiego Lasu CWC, CACIB EN-CHOU von Mien-Shan CWC, res. CACIB Gratulujemy :lol::lol::lol: Nieźle tatko z córcią dali czadu ;) Dawno mnie nie było w waszej galerii,zaległości nadrobione;) Trochę po czasie ale gratuluję bardzo serdecznie wspaniałych osiągnięć w powyższych wystawach:klacz::klacz::klacz: [SIZE=2]Fotki bardzo pierwsza klasa. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Przyszłam....nie pamiętam :oops:, czy już wyjechałaś A. Quote
Iwa-R Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Dzień Dobry Wszystkim! Zaległości za dużo nie ma u mnie do nadrabiania, bo ja sama tu ostatnio coś mało zaglądam :oops: ale cóż ja na to poradzę, że komp cały czas stoi i się kurzy. Dzięki! Cieszę się, że fotki się podobają :) Jeszcze nie wyjechałam, ruszamy jutro :cool3: I się okazało, że z aparacikiem może być problem, a już myślałam, że powstawiam jakieś fajne fotki z wyjazdu nad morze :roll: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Iwa-R napisał(a): Jeszcze nie wyjechałam, ruszamy jutro :cool3: I się okazało, że z aparacikiem może być problem, a już myślałam, że powstawiam jakieś fajne fotki z wyjazdu nad morze :roll: Pozdrawiam Iwa Aparacik....:mad:może się naprawi, ale jak nie będzie fotek, to trudno...choć szkoda Dobrej zabawy, pięknej pogody....czyli udanego odpoczynku :lol::lol::lol: A. Quote
J.G Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Miłego pobytu nad morzem i dużo słońca życzę:loveu: Quote
Iwa-R Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Dzień Dobry! :cool3: Melduję, że pogoda w Łebie przepiękna, i jest nam tu bardzo dobrze, że aż nie chce się wracać :lol: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Iwa-R napisał(a):Dzień Dobry! :cool3: Melduję, że pogoda w Łebie przepiękna, i jest nam tu bardzo dobrze, że aż nie chce się wracać :lol: Pozdrawiam Iwa Meldunek przyjęty :razz:, odpoczywajcie dalej.....:) A. Quote
Iwa-R Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 I już Poznań...... Ech... a było tak pięknie.... Kilka zdjęć jednak będzie, ale to jutro :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Cześć, powrót do rzeczywistości jest ciężki.....;):p fajnego dnia A. Quote
Iwa-R Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Ale za to znalazłam kolejną część zdjęć z Rustu (przedwystawowe), oraz zdjęcia które robiłam u siebie w domu, małemu Bosede :cool3: Pamiętacie go jeszcze? :cool3: Będą także zdjęcia z tego weekendu. Myślę, że uda mi się je powstawiać już jutro. Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Iwa-R napisał(a):Ale za to znalazłam kolejną część zdjęć z Rustu (przedwystawowe), oraz zdjęcia które robiłam u siebie w domu, małemu Bosede :cool3: Pamiętacie go jeszcze? :cool3: Będą także zdjęcia z tego weekendu. Myślę, że uda mi się je powstawiać już jutro. Pozdrawiam Iwa Pewnie, że pamiętam....sama go w Wwie fociłam ;) Dawaj foty jak lecą... A. Quote
CarmelChoco Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witamy!I z niecierpliwością oczekujemy łebskich fotek:lol:Caaałe wieki nie widziałam Esiątka.Tarmoszonka dla niego wielkie! Quote
Iwa-R Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 A teraz obiecane foteczki. Na początek Bosede :cool3: Proszę tylko nie zwracać uwagi na przed wyjazdowy bałagan :eviltong: c.d.n. Quote
Recommended Posts