Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iwa-R napisał(a):
Dzień Dobry Wszystkim!!

Ach... leci jakoś ten czas. Laptopa na razie nie ma, bo czekam na promocje, które wkrótce mają być (nie ma to jak mieć znajomych, którzy conieco podpowiedzą). Póki co bujam się z tym moim padłem, ale już wkrótce zastosuję format, więc może coś jeszcze z tego będzie.

Basiu... niedługo wybieramy się (oczywiście z psem) do Arleny, później do Iwonki do Łeby. Masz ochotę na małe spotkanko 22 sierpnia? :razz:

Pozdrawiam
Iwa

Cześć, jak miło Cię usłyszeć :p

A.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mania&Dolly&MuSan napisał(a):
Iwa, bo zadzwonię..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No i proszę... tak straszyła, i co? Ani nie zadzwoniła, ani nawet nie odpisuje jak do niej pisze :mad: :eviltong: :evil_lol:.

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):
No i proszę... tak straszyła, i co? Ani nie zadzwoniła, ani nawet nie odpisuje jak do niej pisze :mad: :eviltong: :evil_lol:.

Pozdrawiam
Iwa

Obiecanki....;):evil_lol:

Cześć :lol:

A.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Pozdrawiam
Iwa

A ja nie dość, że postraszyłam, to nawet zadzwoniłam!
Cieszę się, że komp jako działa...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja nie dość, że postraszyłam, to nawet zadzwoniłam!
Cieszę się, że komp jako działa...

Pzdr.

Zadzwoniłam? :razz: Dostałam smsa "zadzwoń do mnie", więc myślałam, że coś się stało, więc zadzwoniłam :evil_lol:

A na nowości trochę będzie trzeba poczekać. Nie mam teraz zupełnie czasu ani głowy do tego. Większość wolnego czasu spędzam teraz poza domem, ale dobrze mi z tym :loveu:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):
Zadzwoniłam? :razz: Dostałam smsa "zadzwoń do mnie", więc myślałam, że coś się stało, więc zadzwoniłam :evil_lol:

A na nowości trochę będzie trzeba poczekać. Nie mam teraz zupełnie czasu ani głowy do tego. Większość wolnego czasu spędzam teraz poza domem, ale dobrze mi z tym :loveu:

Pozdrawiam
Iwa

Znaczy szczęśliwa, to miło :lol:

A.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Pozdrawiam
Iwa

No, ale od czasu do czasu daj znac, co się z Wami dzieje, OK?

Pzdr.

Posted

Nawet bardzo szczęśliwa :loveu:

Będę się odzywać, jeśli jutro będę miała tego kompa to postaram się mimo wszystko wrzucić kilka zdjęć :)

Basiu... poproszę o adresik, i w następną sobotę wpadamy do Ciebie :cool3:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Dobry wieczór :razz:

Nie wierzyłam, że jeszcze się to uda, a tu proszę.... mój komputer został zreanimowany :multi:

Jutro chyba będą fotki :cool3: :multi:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):

Nie wierzyłam, że jeszcze się to uda, a tu proszę.... mój komputer został zreanimowany :multi:

Pozdrawiam
Iwa

To bardzo dobra wieść.

Jak już jesteś to zajrzyj do mnie, tam jest fotka córci Eśka z Sopotu.

Pzdr

Posted

Iwa-R napisał(a):

Pozdrawiam
Iwa

Jaki miły komputer ;)

Cześć, fajnie że jesteś :lol:

A.

Posted

Iwa-R napisał(a):

Pozdrawiam
Iwa

Czyżby reaktywacja ;) Najpewniej wystraszył się śmietnika :evil_lol:
Czekamy na fotki :loveu:

Posted

Ech.... Na temat mojej reanimacji mogę napisać tylko tyle.... "Operacja się udała, pacjent zmarł" :mad:
Kolega musi przyjść jeszcze raz zerknąć co mu dolega, ale w tej chwili nie za bardzo ma czas...

A ja... już wkrótce nasz mały urlopik, nie będzie nas kilka dni :multi:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Mała niespodzianka....
Tak nasze psiaczki (tzn. Esio z córcią Lamcią) odpoczywały przed wystawami w Oberwart oraz Szombathely :) Zdjęcia z przepięknej miejscowości o nazwie Rust.

Następne zdjęcia będą już z wystawy w Oberwarcie :)

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Ależ Ty Asiu niecierpliwa :evil_lol:
Nie korzystam ze swojego komputera, więc za dużo nie będę się na nim rządzić :evil_lol:
W najbliższym czasie pojawią się i zdjęcia z wystawy.

Pozdrawiam
Iwa