M&S Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Iwa-R napisał(a):Dzień Dobry Wszystkim!! Ach... leci jakoś ten czas. Laptopa na razie nie ma, bo czekam na promocje, które wkrótce mają być (nie ma to jak mieć znajomych, którzy conieco podpowiedzą). Póki co bujam się z tym moim padłem, ale już wkrótce zastosuję format, więc może coś jeszcze z tego będzie. Basiu... niedługo wybieramy się (oczywiście z psem) do Arleny, później do Iwonki do Łeby. Masz ochotę na małe spotkanko 22 sierpnia? :razz: Pozdrawiam Iwa Cześć, jak miło Cię usłyszeć :p A. Quote
Iwa-R Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Iwa, bo zadzwonię..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i proszę... tak straszyła, i co? Ani nie zadzwoniła, ani nawet nie odpisuje jak do niej pisze :mad: :eviltong: :evil_lol:. Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Iwa-R napisał(a):No i proszę... tak straszyła, i co? Ani nie zadzwoniła, ani nawet nie odpisuje jak do niej pisze :mad: :eviltong: :evil_lol:. Pozdrawiam Iwa Obiecanki....;):evil_lol: Cześć :lol: A. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Iwa-R napisał(a):No i proszę... tak straszyła, i co? Ani nie zadzwoniła, ani nawet nie odpisuje jak do niej pisze :mad: :eviltong: :evil_lol:. Pozdrawiam Iwa A ja nie dość, że postraszyłam, to nawet zadzwoniłam! Cieszę się, że komp jako działa... Pzdr. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 :multi::multi::multi: Mam, mam, oczywiście że mam ochotę na spotkanko :multi::multi::multi: Sorki , ale miałam troszkę zajęć no i była wystawa w Sopocie :lol: Quote
Iwa-R Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Asiaczek napisał(a):A ja nie dość, że postraszyłam, to nawet zadzwoniłam! Cieszę się, że komp jako działa... Pzdr. Zadzwoniłam? :razz: Dostałam smsa "zadzwoń do mnie", więc myślałam, że coś się stało, więc zadzwoniłam :evil_lol: A na nowości trochę będzie trzeba poczekać. Nie mam teraz zupełnie czasu ani głowy do tego. Większość wolnego czasu spędzam teraz poza domem, ale dobrze mi z tym :loveu: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Iwa-R napisał(a):Zadzwoniłam? :razz: Dostałam smsa "zadzwoń do mnie", więc myślałam, że coś się stało, więc zadzwoniłam :evil_lol: A na nowości trochę będzie trzeba poczekać. Nie mam teraz zupełnie czasu ani głowy do tego. Większość wolnego czasu spędzam teraz poza domem, ale dobrze mi z tym :loveu: Pozdrawiam Iwa Znaczy szczęśliwa, to miło :lol: A. Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Iwa-R napisał(a):Zadzwoniłam? :razz: Dostałam smsa "zadzwoń do mnie", więc myślałam, że coś się stało, więc zadzwoniłam :evil_lol: A na nowości trochę będzie trzeba poczekać. Nie mam teraz zupełnie czasu ani głowy do tego. Większość wolnego czasu spędzam teraz poza domem, ale dobrze mi z tym :loveu: Pozdrawiam Iwa No, ale od czasu do czasu daj znac, co się z Wami dzieje, OK? Pzdr. Quote
Iwa-R Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Nawet bardzo szczęśliwa :loveu: Będę się odzywać, jeśli jutro będę miała tego kompa to postaram się mimo wszystko wrzucić kilka zdjęć :) Basiu... poproszę o adresik, i w następną sobotę wpadamy do Ciebie :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Iwa-R napisał(a):Nawet bardzo szczęśliwa :loveu: Pozdrawiam Iwa To bardzo dobra wiadomość :multi: Witanko :) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 sms'em wyślę adresik:razz: Będziemy czekać :multi: Quote
Iwa-R Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Dobry wieczór :razz: Nie wierzyłam, że jeszcze się to uda, a tu proszę.... mój komputer został zreanimowany :multi: Jutro chyba będą fotki :cool3: :multi: Pozdrawiam Iwa Quote
bety Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Iwa-R napisał(a):Dobry wieczór :razz: Nie wierzyłam, że jeszcze się to uda, a tu proszę.... mój komputer został zreanimowany :multi: Jutro chyba będą fotki :cool3: :multi: Pozdrawiam Iwa To bardzo dobra wieść. Jak już jesteś to zajrzyj do mnie, tam jest fotka córci Eśka z Sopotu. Pzdr Quote
M&S Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Iwa-R napisał(a):Dobry wieczór :razz: Nie wierzyłam, że jeszcze się to uda, a tu proszę.... mój komputer został zreanimowany :multi: Jutro chyba będą fotki :cool3: :multi: Pozdrawiam Iwa Jaki miły komputer ;) Cześć, fajnie że jesteś :lol: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Iwa-R napisał(a):Dobry wieczór :razz: Nie wierzyłam, że jeszcze się to uda, a tu proszę.... mój komputer został zreanimowany :multi: Jutro chyba będą fotki :cool3: :multi: Pozdrawiam Iwa Czyżby reaktywacja ;) Najpewniej wystraszył się śmietnika :evil_lol: Czekamy na fotki :loveu: Quote
Iwa-R Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Ech.... Na temat mojej reanimacji mogę napisać tylko tyle.... "Operacja się udała, pacjent zmarł" :mad: Kolega musi przyjść jeszcze raz zerknąć co mu dolega, ale w tej chwili nie za bardzo ma czas... A ja... już wkrótce nasz mały urlopik, nie będzie nas kilka dni :multi: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Cześć :p no tak też bywa z tymi kuracjami ;) Fajnego urlopu :lol: A. Quote
Iwa-R Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Mała niespodzianka.... Tak nasze psiaczki (tzn. Esio z córcią Lamcią) odpoczywały przed wystawami w Oberwart oraz Szombathely :) Zdjęcia z przepięknej miejscowości o nazwie Rust. Następne zdjęcia będą już z wystawy w Oberwarcie :) Pozdrawiam Iwa Quote
Iwa-R Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Ależ Ty Asiu niecierpliwa :evil_lol: Nie korzystam ze swojego komputera, więc za dużo nie będę się na nim rządzić :evil_lol: W najbliższym czasie pojawią się i zdjęcia z wystawy. Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ja najpierw musze poodwiedzac Galerie, a potem zajmę się moją... Mam tyyyyle fotek, że naprawde nie wiem, kiedy je powstawiam...:evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts