Iwa-R Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Ufff..... w końcu udało mi się tu dostać :multi: Nie wiem dlaczego ale od poniedziałku mam problemy, żeby w ogóle wejść na forum, cały czas mi pokazywało jakiś błąd. Wystawki były super. Mieszkaliśmy sobie w Austrii w miejscowości o nazwie Rust. Nad samym jeziorkiem, jakieś 100 km od obu wystaw. Nam nie zależało na CACIBach, dlatego cieszymy się, że plan wykonaliśmy w 100% a nawet troszkę więcej. Najbardziej cieszy fakt, że nasze dziecko jest już w 3/4 Interchampionem a nie ma jeszcze nawet 18 miesięcy! Wyjazd był bardziej dla Arleny z Lamcią niż dla nas. To się nam udało i z tego jestem najbardziej zadowolona! Zdjęcia z wyjazdu może będą troszeczkę później. Dla Asiaczkowej, Bety i Sparkowej mam małe niespodzianki ;) (interesuje was rozpiska psów wraz z lokatami i ocenami? :razz: - tylko z Austrii, na Węgrzech nie podawali oficjalnie ocen). Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Mnie interesuje, mnie, mnie, mnie...:lol: A co do samych wystaw, to tak właśnie sobie myślałam, że Eśkowi to bardziej te CAC'e się przydadzą niz CACIB'y, chociaż i te ostatnie tez lubimy dostawać, prawda?:multi: Gratulacje! Iwa - jak możesz - zadzwoń do mnie. Pzdr. Quote
M&S Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Iwa-R napisał(a):Ufff..... w końcu udało mi się tu dostać :multi: Nie wiem dlaczego ale od poniedziałku mam problemy, żeby w ogóle wejść na forum, cały czas mi pokazywało jakiś błąd. Dla Asiaczkowej, Bety i Sparkowej mam małe niespodzianki ;) (interesuje was rozpiska psów wraz z lokatami i ocenami? :razz: - tylko z Austrii, na Węgrzech nie podawali oficjalnie ocen). Pozdrawiam Iwa spoko, ja też tak miałam z dogo....:cool1: jasne, ze interesują ....narzeczona Sparka tam była ;):p A. Quote
Iwa-R Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Jak uda mi się wejść na stronę w domu to napiszę, jeśli nie... zrobię to w pracy :) Tylko ze zdjęciami może być troszeczkę gorzej. Chyba, że wykorzystam jeszcze inny komputer w tym celu :evil_lol: Normalnie stęskniłam się troszkę za Wami! :D Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ... ma za Tobą też! No i za Eśkiem...:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Iwa-R napisał(a): Normalnie stęskniłam się troszkę za Wami! :D Pozdrawiam Iwa To miło :p:lol: A. Quote
bety Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Wyniki znam: WYSTAWA OBERWART-AUSTRIA EN-CHOU von Mien-Shan CAC, NDPWR, CACIB LAMYA ENCHOU z Reptowskiego Lasu CAC, NDSWR, CACIB, BOB SZOMBATHELY-WĘGRY LAMYA ENCHOU z Reptowskiego Lasu CWC, CACIB EN-CHOU von Mien-Shan CWC, res. CACIB Gratulujemy :lol::lol::lol: Nieźle tatko z córcią dali czadu ;) [quote name='Iwa-R']Dla Asiaczkowej, Bety i Sparkowej mam małe niespodzianki ;) (interesuje was rozpiska psów wraz z lokatami i ocenami? :razz: - tylko z Austrii, na Węgrzech nie podawali oficjalnie ocen). Pozdrawiam Iwa Jeju jak fajosko - niespodziewajka - pewnie że interesuje. DZIĘKI [quote name='Iwa-R'] Normalnie stęskniłam się troszkę za Wami! :D Pozdrawiam Iwa My za Wami też. :lol: Pzdr Quote
Iwa-R Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Czy tylko ja mam ostatnio takie problemy, żeby dostać się na forum? Normalnie nie wiem co jest grane, ale ani w domu, ani w pracy. Nic! Może po weekendzie uda mi się podać stawki z lokatami. Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Iwa-R napisał(a):Czy tylko ja mam ostatnio takie problemy, żeby dostać się na forum? Normalnie nie wiem co jest grane, ale ani w domu, ani w pracy. Nic! Może po weekendzie uda mi się podać stawki z lokatami. Pozdrawiam Iwa Wydaje mi się, że te 3-dniowe problemy to juz minęły... Obecnie jakoś nikt nie skarzy się na DGM.:cool3: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Ja niestety nadal mam problemy, żeby się zalogować. Mój domowy komputer niestety do zbyt wielu rzeczy się już nie nadaje, a reanimacja byłaby dość pracochłonna i dość kosztowna, tak więc postanowiłam..... Jutro jadę kupić laptopa :evil_lol: Mam nadzieję, że już niedługo pojawię się już normalnie na dogo z nowymi fotkami i informacjami :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Iwa-R napisał(a):Ja niestety nadal mam problemy, żeby się zalogować. Mój domowy komputer niestety do zbyt wielu rzeczy się już nie nadaje, a reanimacja byłaby dość pracochłonna i dość kosztowna, tak więc postanowiłam..... Jutro jadę kupić laptopa :evil_lol: Mam nadzieję, że już niedługo pojawię się już normalnie na dogo z nowymi fotkami i informacjami :cool3: Pozdrawiam Iwa Cześć Iwa :) super, będziesz miała nowy sprzęt :multi: A. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Iwa-R napisał(a):Ja niestety nadal mam problemy, żeby się zalogować. Mój domowy komputer niestety do zbyt wielu rzeczy się już nie nadaje, a reanimacja byłaby dość pracochłonna i dość kosztowna, tak więc postanowiłam..... Jutro jadę kupić laptopa :evil_lol: Mam nadzieję, że już niedługo pojawię się już normalnie na dogo z nowymi fotkami i informacjami :cool3: Pozdrawiam Iwa Super! Jak wrócisz z zakupów pochwal się nowym nabytkiem. Aj, aj, ale będziesz miała radochę:lol::multi: Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 W takim razie trzymam kciuki za udane zakupy i czekam na zdjęcia i wykaz psów z lokatami :) Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Super wieści :multi: nowy laptopik :lol: pochwal się koniecznie - fotkę poproszę :lol::cool3: Quote
Asiaczek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Iwa, no i co z tymi zakupami? Chwal się! Pzdr. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Iwa, bo zadzwonię..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ja jutro postaram się zadzwonic rano do Iwy... Pzdr. Quote
Iwa-R Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Dzień Dobry Wszystkim!! Ach... leci jakoś ten czas. Laptopa na razie nie ma, bo czekam na promocje, które wkrótce mają być (nie ma to jak mieć znajomych, którzy conieco podpowiedzą). Póki co bujam się z tym moim padłem, ale już wkrótce zastosuję format, więc może coś jeszcze z tego będzie. Basiu... niedługo wybieramy się (oczywiście z psem) do Arleny, później do Iwonki do Łeby. Masz ochotę na małe spotkanko 22 sierpnia? :razz: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Iwa-R napisał(a):Dzień Dobry Wszystkim!! Ach... leci jakoś ten czas. Laptopa na razie nie ma, bo czekam na promocje, które wkrótce mają być (nie ma to jak mieć znajomych, którzy conieco podpowiedzą). Póki co bujam się z tym moim padłem, ale już wkrótce zastosuję format, więc może coś jeszcze z tego będzie. Basiu... niedługo wybieramy się (oczywiście z psem) do Arleny, później do Iwonki do Łeby. Masz ochotę na małe spotkanko 22 sierpnia? :razz: Pozdrawiam Iwa Nooo, rozmowa "ostrzegawcza" pomogła.;):evil_lol::lol: Iwa się odezwała!!!:multi: Czekamy na wieści po"formacie". Pzdr. Quote
Recommended Posts