Mania&Dolly&MuSan Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Doberek :lol: Iwa jakiś znak życia :roll: :mad: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Wszystkim którzy się martwią i nie wiedzą co się dzieje z Iwą, spieszę uprzejmie donieść, że opala się na plaży w Międzyzdrojach:evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Wszystkim którzy się martwią i nie wiedzą co się dzieje z Iwą, spieszę uprzejmie donieść, że opala się na plaży w Międzyzdrojach:evil_lol::evil_lol: ....no ładnie i tak bez słowa :razz:...miłego opalania :lol: A. Quote
Iwa-R Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Wszystkim którzy się martwią i nie wiedzą co się dzieje z Iwą, spieszę uprzejmie donieść, że opala się na plaży w Międzyzdrojach:evil_lol::evil_lol: A jakie ptaszki, Ci o tym doniosły? :razz: Weekend był co prawda bardzo męczący, ale i bardzo ciekawy :cool3: W domu niestety nie wejdę już wcale na stronę, stąd moje milczenie. W pracy też już zaczyna brakować pamięci i czasem mam problemy z logowaniem, ale od czasu do czasu będę się pojawiać :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Iwa-R napisał(a):A jakie ptaszki, Ci o tym doniosły? :razz: Weekend był co prawda bardzo męczący, ale i bardzo ciekawy :cool3: W domu niestety nie wejdę już wcale na stronę, stąd moje milczenie. W pracy też już zaczyna brakować pamięci i czasem mam problemy z logowaniem, ale od czasu do czasu będę się pojawiać :cool3: Pozdrawiam Iwa Cześć, miło Cię widzieć z rana :p A. Quote
Iwa-R Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Russellka napisał(a):Przyszłyśmy powiedzieć dobranoc :loveu: Dobranoc i Dzień Dobry! :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Doberek. Jeden ptaszek:cool3::cool3::cool3:. I niestety byłaś tak blisko Pobierowa i na kawkę nie wjechałaś :mad::mad::mad:. Na spacerk nie poszłyśmy :mad::mad::mad: Miśki nie mogły się pobawić :roll::roll::roll: Jest mi przykro :-(:-(:-( Quote
Iwa-R Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Doberek. Jeden ptaszek:cool3::cool3::cool3:. I niestety byłaś tak blisko Pobierowa i na kawkę nie wjechałaś :mad::mad::mad:. Na spacerk nie poszłyśmy :mad::mad::mad: Miśki nie mogły się pobawić :roll::roll::roll: Jest mi przykro :-(:-(:-( No wiesz... nie byłam sama, nie swoim samochodem, w związku z tym nie byłam pilotem tej wycieczki :razz:. Esiek też mi jakoś tak nie pasował do czyściusieńkiego, czarnego wnętrza samochodu, więc został w domu (choć była chęć zabrania go z nami :cool3:). Ale wiesz.... jeżeli masz możliwość przenocowania dwóch osób kiedyś z soboty na niedzielę, to bardzo chętnie Was odwiedzimy :roll:. Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Iwa w przyszłości MAM możliwość przenocowania 2 osób ale biletem wstępu do mnie jest piesek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I w nosie mam piękne wnętrza samochodu :angryy: Teraz buduję tą ,,możliwość'':razz: Miłego dnia :lol: Quote
M&S Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Cześć Iwa, dobrego dnia głaski dla futer :), jak się czuje Vega ? A. Quote
Iwa-R Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Iwa w przyszłości MAM możliwość przenocowania 2 osób ale biletem wstępu do mnie jest piesek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I w nosie mam piękne wnętrza samochodu :angryy: Teraz buduję tą ,,możliwość'':razz: Miłego dnia :lol: Ach..... myślałam o jakiejś bardzo bliższej przyszłości ;) Piesek? Nie ma sprawy, następnym razem wybieramy się moim samochodem, więc z tym akurat nie będzie najmniejszego problemu ;) Maks i Spark napisał(a):Cześć Iwa, dobrego dnia głaski dla futer :), jak się czuje Vega ? A. Cześć Aniu! Vega... myślę, że bez zmian. Esiek też zaczyna mieć problem z łapą, przez wbjające się źdźbła traw.... Coś kiepsko widzę najbliższy weekend :roll: Jutro wyjeżdżam... nie będzie mnie 5 dni.... Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Iwy nie będzie jeszcze 3 dni, tak sobie wyliczyłam... Pzdr. Quote
Russellka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Przyszłyśmy się przywitać :loveu: Rano było u nas tak ładnie, teraz niebo zachmurzone :shake: Quote
bonia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Wróciłyśmy całe i zdrowe z niedzieli na poniedziałek ,niestety Iwa ma problemy z dostaniem się na forum. Pozdrawiam Arlena Quote
Asiaczek Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 bonia napisał(a):Wróciłyśmy całe i zdrowe z niedzieli na poniedziałek ,niestety Iwa ma problemy z dostaniem się na forum. Pozdrawiam Arlena A może napisz kilka słów o wystawie, drodze, wynikach itp... pzdr. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Wyniki znam: WYSTAWA OBERWART-AUSTRIA EN-CHOU von Mien-Shan CAC, NDPWR, CACIB LAMYA ENCHOU z Reptowskiego Lasu CAC, NDSWR, CACIB, BOB SZOMBATHELY-WĘGRY LAMYA ENCHOU z Reptowskiego Lasu CWC, CACIB EN-CHOU von Mien-Shan CWC, res. CACIB Gratulujemy :lol::lol::lol: Nieźle tatko z córcią dali czadu ;) Quote
M&S Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Asiaczek napisał(a):A może napisz kilka słów o wystawie, drodze, wynikach itp... pzdr. no właśnie.... A. Quote
jamnicze Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Wyniki znam: WYSTAWA OBERWART-AUSTRIA EN-CHOU von Mien-Shan CAC, NDPWR, CACIB LAMYA ENCHOU z Reptowskiego Lasu CAC, NDSWR, CACIB, BOB SZOMBATHELY-WĘGRY LAMYA ENCHOU z Reptowskiego Lasu CWC, CACIB EN-CHOU von Mien-Shan CWC, res. CACIB Gratulujemy :lol::lol::lol: Nieźle tatko z córcią dali czadu ;) Nasze gratulacje !!!!, ale poszaleli :lol: Quote
M&S Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Wyniki znam: WYSTAWA OBERWART-AUSTRIA EN-CHOU von Mien-Shan CAC, NDPWR, CACIB LAMYA ENCHOU z Reptowskiego Lasu CAC, NDSWR, CACIB, BOB SZOMBATHELY-WĘGRY LAMYA ENCHOU z Reptowskiego Lasu CWC, CACIB EN-CHOU von Mien-Shan CWC, res. CACIB GRATULACJE :multi::multi::multi: A. Quote
Asiaczek Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Wyniki znam: WYSTAWA OBERWART-AUSTRIA EN-CHOU von Mien-Shan CAC, NDPWR, CACIB LAMYA ENCHOU z Reptowskiego Lasu CAC, NDSWR, CACIB, BOB SZOMBATHELY-WĘGRY LAMYA ENCHOU z Reptowskiego Lasu CWC, CACIB EN-CHOU von Mien-Shan CWC, res. CACIB Gratulujemy :lol::lol::lol: Nieźle tatko z córcią dali czadu ;) Hohoho, faktycznie! Szaleństwo, Misiek rozkręca się z wystawy na wystawę...:lol: A córcia tez niexle sobie poczyna.:multi: Dziewczyny, gratulacje!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts