Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mania&Dolly&MuSan napisał(a):
Wszystkim którzy się martwią i nie wiedzą co się dzieje z Iwą, spieszę uprzejmie donieść, że opala się na plaży w Międzyzdrojach:evil_lol::evil_lol:

....no ładnie i tak bez słowa :razz:...miłego opalania :lol:

A.

Posted

Wszystkim którzy się martwią i nie wiedzą co się dzieje z Iwą, spieszę uprzejmie donieść, że opala się na plaży w Międzyzdrojach:evil_lol::evil_lol:

A jakie ptaszki, Ci o tym doniosły? :razz:
Weekend był co prawda bardzo męczący, ale i bardzo ciekawy :cool3:

W domu niestety nie wejdę już wcale na stronę, stąd moje milczenie. W pracy też już zaczyna brakować pamięci i czasem mam problemy z logowaniem, ale od czasu do czasu będę się pojawiać :cool3:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):
A jakie ptaszki, Ci o tym doniosły? :razz:
Weekend był co prawda bardzo męczący, ale i bardzo ciekawy :cool3:

W domu niestety nie wejdę już wcale na stronę, stąd moje milczenie. W pracy też już zaczyna brakować pamięci i czasem mam problemy z logowaniem, ale od czasu do czasu będę się pojawiać :cool3:

Pozdrawiam
Iwa

Cześć, miło Cię widzieć z rana :p

A.

Posted

Doberek. Jeden ptaszek:cool3::cool3::cool3:. I niestety byłaś tak blisko Pobierowa i na kawkę nie wjechałaś :mad::mad::mad:. Na spacerk nie poszłyśmy :mad::mad::mad: Miśki nie mogły się pobawić :roll::roll::roll:
Jest mi przykro :-(:-(:-(

Posted

Doberek. Jeden ptaszek:cool3::cool3::cool3:. I niestety byłaś tak blisko Pobierowa i na kawkę nie wjechałaś :mad::mad::mad:. Na spacerk nie poszłyśmy :mad::mad::mad: Miśki nie mogły się pobawić :roll::roll::roll:
Jest mi przykro :-(:-(:-(

No wiesz... nie byłam sama, nie swoim samochodem, w związku z tym nie byłam pilotem tej wycieczki :razz:. Esiek też mi jakoś tak nie pasował do czyściusieńkiego, czarnego wnętrza samochodu, więc został w domu (choć była chęć zabrania go z nami :cool3:).
Ale wiesz.... jeżeli masz możliwość przenocowania dwóch osób kiedyś z soboty na niedzielę, to bardzo chętnie Was odwiedzimy :roll:.

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa w przyszłości MAM możliwość przenocowania 2 osób ale biletem wstępu do mnie jest piesek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I w nosie mam piękne wnętrza samochodu :angryy:
Teraz buduję tą ,,możliwość'':razz:
Miłego dnia :lol:

Posted

Iwa w przyszłości MAM możliwość przenocowania 2 osób ale biletem wstępu do mnie jest piesek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I w nosie mam piękne wnętrza samochodu :angryy:
Teraz buduję tą ,,możliwość'':razz:
Miłego dnia :lol:

Ach..... myślałam o jakiejś bardzo bliższej przyszłości ;)
Piesek? Nie ma sprawy, następnym razem wybieramy się moim samochodem, więc z tym akurat nie będzie najmniejszego problemu ;)

Maks i Spark napisał(a):
Cześć Iwa, dobrego dnia

głaski dla futer :), jak się czuje Vega ?

A.

Cześć Aniu! Vega... myślę, że bez zmian. Esiek też zaczyna mieć problem z łapą, przez wbjające się źdźbła traw.... Coś kiepsko widzę najbliższy weekend :roll:

Jutro wyjeżdżam... nie będzie mnie 5 dni....

Pozdrawiam
Iwa

Posted

bonia napisał(a):
Wróciłyśmy całe i zdrowe z niedzieli na poniedziałek ,niestety Iwa ma problemy z dostaniem się na forum.
Pozdrawiam Arlena

A może napisz kilka słów o wystawie, drodze, wynikach itp...

pzdr.

Posted

[quote name='Mania&Dolly&MuSan']Wyniki znam:
WYSTAWA OBERWART-AUSTRIA

EN-CHOU von Mien-Shan CAC, NDPWR, CACIB
LAMYA ENCHOU z Reptowskiego Lasu CAC, NDSWR, CACIB, BOB

SZOMBATHELY-WĘGRY

LAMYA ENCHOU z Reptowskiego Lasu CWC, CACIB
EN-CHOU von Mien-Shan CWC, res. CACIB

Gratulujemy :lol::lol::lol:
Nieźle tatko z córcią dali czadu ;)
Hohoho, faktycznie!