Asiaczek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Iwa-R napisał(a):Witam! Byłam na spacerku. Trochę pochodziła po trawce. Oczywiście zrobiła co miała zrobić, więc jej trochę ulżyło. Pozdrawiam Iwa No to dobre wieści.:lol: A Gosia będzie się z Toba kontaktować jakoś tak w poniedziałek. Pzdr. Quote
Iwa-R Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Asiaczek napisał(a): A Gosia będzie się z Toba kontaktować jakoś tak w poniedziałek. Pzdr. Ale już wiadomo wszystko co i jak i komu? Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Iwa-R napisał(a):Witam! Byłam na spacerku. Trochę pochodziła po trawce. Oczywiście zrobiła co miała zrobić, więc jej trochę ulżyło. Pozdrawiam Iwa To dobrze, że jest lepiej :) A. Quote
Iwa-R Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Witam! Dzisiaj gościnnie wybraliśmy się na wystawę do Gorzowa. Uprzedzam, fotek brak, bo tylko wpadliśmy, zabraliśmy co mieliśmy zabrać i wypadliśmy. Ale zdążyliśmy spotkać się z Arleną (Bonia) i naszą córunią, tzn... LAMIĄ-ENCHOU z Reptowskiego Lasu :loveu: która ukończyła Młodzieżowy Championat Polski !! Może Arlena wstawi jakieś foty córeczki? :razz: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Iwa-R']Witam! Dzisiaj gościnnie wybraliśmy się na wystawę do Gorzowa. Uprzedzam, fotek brak, bo tylko wpadliśmy, zabraliśmy co mieliśmy zabrać i wypadliśmy. Ale zdążyliśmy spotkać się z Arleną (Bonia) i naszą córunią, tzn... LAMIĄ-ENCHOU z Reptowskiego Lasu :loveu: która ukończyła Młodzieżowy Championat Polski !! Pozdrawiam Iwa GRATULACJE DLA CÓRUNI :multi::multi::multi::multi: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fotki będą na forum chow chow, przeca możesz podkraść :razz::razz::razz: Quote
Iwa-R Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fotki będą na forum chow chow, przeca możesz podkraść :razz::razz::razz: No to jeśli mogę, to pewnie, że podkradnę :razz: Myślałam, że może Arlena jakieś foty wklei, ale nie koniecznie z wystawy... Jeszcze czekają moje foty z Łotwy do wstawienia. Pozdrawiam Iwa Quote
Russellka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Piękne GRATKI dla córci Esia !!! :loveu::loveu::loveu::multi: :loveu: Quote
bonia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dziękujemy pięknie, :loveu: a teraz foty:razz: porównanie a tu my :lol:, mina jeszcze niepewna ,czekamy na koniec opisu:razz: Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Iwa-R']Ale już wiadomo wszystko co i jak i komu? Pozdrawiam Iwa Wy macie się dogadac kiedy i gdzie, a ja jeszcze jestem w trakcie ustalania, gdzie i komu w W-wie. Bo mnie przecież nie będzie... [quote name='Iwa-R']Witam! Dzisiaj gościnnie wybraliśmy się na wystawę do Gorzowa. Uprzedzam, fotek brak, bo tylko wpadliśmy, zabraliśmy co mieliśmy zabrać i wypadliśmy. Ale zdążyliśmy spotkać się z Arleną (Bonia) i naszą córunią, tzn... LAMIĄ-ENCHOU z Reptowskiego Lasu :loveu: która ukończyła Młodzieżowy Championat Polski !! Może Arlena wstawi jakieś foty córeczki? :razz: Pozdrawiam Iwa Brawo!!! GRATULACJE!!!!! Pzdr. Quote
M&S Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ...ale fajne futrzaki :lol:, a to jasne to chłopak, czy dziewczyna http://images45.fotosik.pl/158/68f9980bc557e856med.jpg pełne skupienie ;) http://images49.fotosik.pl/157/10beb9e88bf0a54fmed.jpg A. Quote
M&S Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć Iwa, co u Vegi ? A. ..................................................................................................... Quote
Iwa-R Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Witam! Przepraszam, że milczę, ale mój komputer ostatnio przechodzi sam siebie. Jak działa poczta to nie działa mozilla, jak działa mozilla, to net nie działa. I tak w kółko, a ja po prostu dostaję tu białej gorączki. Nie ma to jak poprosić brata, żeby zajrzał kontrolnie do komputera :mad: Odpowiadając.... Chowek kremowy to chłopak. A Vega... niby jest ciut lepiej, niby zaczyna delikatnie opierać się o chorą łapkę, ale nadal na niej nie staje. Niby lekka poprawa jest, ale cały czas jest na tabletkach przeciwbólowych. Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Iwa-R napisał(a):Witam! Przepraszam, że milczę, ale mój komputer ostatnio przechodzi sam siebie. Jak działa poczta to nie działa mozilla, jak działa mozilla, to net nie działa. I tak w kółko, a ja po prostu dostaję tu białej gorączki. Nie ma to jak poprosić brata, żeby zajrzał kontrolnie do komputera :mad: Odpowiadając.... Chowek kremowy to chłopak. A Vega... niby jest ciut lepiej, niby zaczyna delikatnie opierać się o chorą łapkę, ale nadal na niej nie staje. Niby lekka poprawa jest, ale cały czas jest na tabletkach przeciwbólowych. Pozdrawiam Iwa Dobrze, że dałaś znak, bo już myślałam, że coś się stało.... ...te komputery :diabloti: fajny ten kremik ;) Biedna Vega, a może jakiś masaż łapki by pomógł ? A. Quote
Iwa-R Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Nie można jej za mocno dotykać bo ją boli, więc staram się za dużo z łapką nie kombinować. Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Iwa-R napisał(a):Witam! Przepraszam, że milczę, ale mój komputer ostatnio przechodzi sam siebie. Jak działa poczta to nie działa mozilla, jak działa mozilla, to net nie działa. I tak w kółko, a ja po prostu dostaję tu białej gorączki. Nie ma to jak poprosić brata, żeby zajrzał kontrolnie do komputera :mad: Odpowiadając.... Chowek kremowy to chłopak. A Vega... niby jest ciut lepiej, niby zaczyna delikatnie opierać się o chorą łapkę, ale nadal na niej nie staje. Niby lekka poprawa jest, ale cały czas jest na tabletkach przeciwbólowych. Pozdrawiam Iwa Dobrze, że się odezwałaś. Dbaj o Vegę jak o siebie samą.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Iwa-R napisał(a):Nie można jej za mocno dotykać bo ją boli, więc staram się za dużo z łapką nie kombinować. Pozdrawiam Iwa ...a może okład chłodzący, albo rozgrzewający są w aptekach żelowe.... A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Doberek :lol:. Iwa jak kupiłaś kapsułki to podawaj 2 na dobę przez 7 dni - leczniczo, potem po jednej. Trzymam kciuki. Duuuuuuuuuuuuuużo zdrówka dla Vegi i dla Was Quote
Recommended Posts