Błyskotka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Gratulacje :) My też zaczęliśmy ale Czechy :). No i Esio jest drugi raz dziadkiem :cool3:. Quote
Iwa-R Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Asiaczek napisał(a): A u Vegi stan ustabilizował się? pzdr. Niestety nie. Cały czas jest na tabletkach. Błyskotka napisał(a):Gratulacje :) My też zaczęliśmy ale Czechy :). No i Esio jest drugi raz dziadkiem :cool3:. Z tego co mi wiadomo to już więcej niż drugi. Również gratuluję. Pozdrawiam Iwa Quote
Iwa-R Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć, miłego dnia :) jak się czuje Vega ? A. Oj, tak po urlopie to się pracować już nie chce, więc zobaczymy czu będzie dobry. Vega... leży plackiem na podłodze. Najprawdopodobniej ma zwichniętą łapę, która spuchła i nie pozwala jej praktycznie na nic. Dostaje tabletki, niby jest mała poprawa, ale od niedzieli nie była wcale na spacerku. Karmię ją, daje jej pić, bo sama już sobie nie poradzi. Mam nadzieję, że to tylko łapa. Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Iwa-R napisał(a):Oj, tak po urlopie to się pracować już nie chce, więc zobaczymy czu będzie dobry. Vega... leży plackiem na podłodze. Najprawdopodobniej ma zwichniętą łapę, która spuchła i nie pozwala jej praktycznie na nic. Dostaje tabletki, niby jest mała poprawa, ale od niedzieli nie była wcale na spacerku. Karmię ją, daje jej pić, bo sama już sobie nie poradzi. Mam nadzieję, że to tylko łapa. Pozdrawiam Iwa ...ale urlop, to był krótki raczej, taki urlopik ;) Oj, to gdzie ona sobie łapę uszkodziła, że aż tak jej dokucza :shake: biedna jest...głaski dla Vegi, trzymamy kciuki za poprawę zdrówka A. Quote
Asiaczek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Iwa-R napisał(a):Oj, tak po urlopie to się pracować już nie chce, więc zobaczymy czu będzie dobry. Vega... leży plackiem na podłodze. Najprawdopodobniej ma zwichniętą łapę, która spuchła i nie pozwala jej praktycznie na nic. Dostaje tabletki, niby jest mała poprawa, ale od niedzieli nie była wcale na spacerku. Karmię ją, daje jej pić, bo sama już sobie nie poradzi. Mam nadzieję, że to tylko łapa. Pozdrawiam Iwa No a co lekarz na to? I jak z wychodzeniem na si? Przecież nie będziesz jej wynosiła na rękach... Pzdr. Quote
Iwa-R Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Asiaczek napisał(a):No a co lekarz na to? I jak z wychodzeniem na si? Przecież nie będziesz jej wynosiła na rękach... Pzdr. W ogóle nie wychodzi. Wiem, że nie jest to dla niej zbyt komfortowa sytuacja, bo z reguły chow jest psem zrobiącym wszystko, żeby nie narobić w domu, ale cóż mam zrobić.... Pozdrawiam Iwa Quote
Iwa-R Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Oki... to zaczynamy ze zdjęciami z Łotwy. Zdjęcia zrobione przez Asiaczka :cool3: Domek, w którym spałyśmy. A przed domkiem.... c.d.n. Quote
Iwa-R Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Nawet nie dała mi się przemknąć niezauważenie do łazienki :diabloti: Dzień Dobry Esio! :loveu: (z racji bardzo stromych schodów, misiek spał na dole). c.d.n. Quote
Iwa-R Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 I to na razie tyle. Fotki z samej wystawy wkleję może troszeczkę później. Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ładny domek Imageshack - img0619 wpatrzony w dallll :p Imageshack - img0643elw ale mina :evil_lol: Imageshack - img0726j ....czekam :cool3: Imageshack - img0646l fajny misiek :) A. Quote
C&B Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Sama puchata słodycz:loveu: Moja suka akurat boi się chowków, bo chyba myśli że to lwy:diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 No, proszę, nawet z kilku fotek można ułożyc całkiem zgrabną historyjkę...:lol: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Maks i Spark napisał(a): fajny misiek :) A. No pewnie, że fajny :evil_lol: C&B napisał(a):Sama puchata słodycz:loveu: Moja suka akurat boi się chowków, bo chyba myśli że to lwy:diabloti: A bo to już tak jest z większością psiaków, na widok miśków reakcje zwykle bywają skrajne, albo bawić się, albo zjeść. Mój na szczęście jest bardzo łagodnym psem (zwłaszcza dla mniejszych psiaków od siebie), i dużo psów po kilku spacerach przekonuje się, że toto wcale takie straszne nie jest :evil_lol: Asiaczek napisał(a):No, proszę, nawet z kilku fotek można ułożyc całkiem zgrabną historyjkę...:lol: Pzdr. Proszę bardzo... jestem ciekawa tej historyjki :razz: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Iwa-R napisał(a): Proszę bardzo... jestem ciekawa tej historyjki :razz: Pozdrawiam Iwa Ale ja miałam na myśli Twoją historyjkę... Odebrałaś mojego maila? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 J.G napisał(a):Bardzo fajne mieliście zakwaterowanie,fotki super. O, tak, warunki były super! Iwa, co u Was? pzdr. Quote
Iwa-R Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Witam, witam. U nas... stara bida. Vega dziś już ciutkę lepiej i nawet myślę, że jak się zrobi ciemniej i będzie pusto na ulicach, to zabiorę ją na króciutki spacerek. Pierwszy od 5 dni. Niby kuśtyka lepiej, ale zobaczymy co z tego będzie. Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Iwa-R napisał(a):Witam, witam. U nas... stara bida. Vega dziś już ciutkę lepiej i nawet myślę, że jak się zrobi ciemniej i będzie pusto na ulicach, to zabiorę ją na króciutki spacerek. Pierwszy od 5 dni. Niby kuśtyka lepiej, ale zobaczymy co z tego będzie. Pozdrawiam Iwa Biedna jest...ale dobrze, że zdrówko się poprawia :) A. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 W takim wieku, to i mała poprawa zdrowia cieszy... I w sumie byłaś na tym spacerku wieczorno-nocnym? Jak było? Pzdr. Quote
Iwa-R Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Witam! Byłam na spacerku. Trochę pochodziła po trawce. Oczywiście zrobiła co miała zrobić, więc jej trochę ulżyło. Pozdrawiam Iwa Quote
Recommended Posts