Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):

A u Vegi stan ustabilizował się?

pzdr.

Niestety nie. Cały czas jest na tabletkach.

Błyskotka napisał(a):
Gratulacje :)
My też zaczęliśmy ale Czechy :).

No i Esio jest drugi raz dziadkiem :cool3:.

Z tego co mi wiadomo to już więcej niż drugi.
Również gratuluję.

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Cześć, miłego dnia :)

jak się czuje Vega ?

A.

Oj, tak po urlopie to się pracować już nie chce, więc zobaczymy czu będzie dobry.

Vega... leży plackiem na podłodze. Najprawdopodobniej ma zwichniętą łapę, która spuchła i nie pozwala jej praktycznie na nic. Dostaje tabletki, niby jest mała poprawa, ale od niedzieli nie była wcale na spacerku. Karmię ją, daje jej pić, bo sama już sobie nie poradzi. Mam nadzieję, że to tylko łapa.

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):
Oj, tak po urlopie to się pracować już nie chce, więc zobaczymy czu będzie dobry.

Vega... leży plackiem na podłodze. Najprawdopodobniej ma zwichniętą łapę, która spuchła i nie pozwala jej praktycznie na nic. Dostaje tabletki, niby jest mała poprawa, ale od niedzieli nie była wcale na spacerku. Karmię ją, daje jej pić, bo sama już sobie nie poradzi. Mam nadzieję, że to tylko łapa.

Pozdrawiam
Iwa

...ale urlop, to był krótki raczej, taki urlopik ;)

Oj, to gdzie ona sobie łapę uszkodziła, że aż tak jej dokucza :shake: biedna jest...głaski dla Vegi, trzymamy kciuki za poprawę zdrówka

A.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Pozdrawiam
Iwa

No a co lekarz na to?
I jak z wychodzeniem na si? Przecież nie będziesz jej wynosiła na rękach...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No a co lekarz na to?
I jak z wychodzeniem na si? Przecież nie będziesz jej wynosiła na rękach...

Pzdr.

W ogóle nie wychodzi. Wiem, że nie jest to dla niej zbyt komfortowa sytuacja, bo z reguły chow jest psem zrobiącym wszystko, żeby nie narobić w domu, ale cóż mam zrobić....

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Oki... to zaczynamy ze zdjęciami z Łotwy. Zdjęcia zrobione przez Asiaczka :cool3:

Domek, w którym spałyśmy.

A przed domkiem....

c.d.n.

Posted

Nawet nie dała mi się przemknąć niezauważenie do łazienki :diabloti:

Dzień Dobry Esio! :loveu: (z racji bardzo stromych schodów, misiek spał na dole).

c.d.n.

Posted

Maks i Spark napisał(a):

fajny misiek :)

A.

No pewnie, że fajny :evil_lol:

C&B napisał(a):
Sama puchata słodycz:loveu:
Moja suka akurat boi się chowków, bo chyba myśli że to lwy:diabloti:

A bo to już tak jest z większością psiaków, na widok miśków reakcje zwykle bywają skrajne, albo bawić się, albo zjeść. Mój na szczęście jest bardzo łagodnym psem (zwłaszcza dla mniejszych psiaków od siebie), i dużo psów po kilku spacerach przekonuje się, że toto wcale takie straszne nie jest :evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
No, proszę, nawet z kilku fotek można ułożyc całkiem zgrabną historyjkę...:lol:

Pzdr.

Proszę bardzo... jestem ciekawa tej historyjki :razz:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Witam, witam. U nas... stara bida. Vega dziś już ciutkę lepiej i nawet myślę, że jak się zrobi ciemniej i będzie pusto na ulicach, to zabiorę ją na króciutki spacerek. Pierwszy od 5 dni. Niby kuśtyka lepiej, ale zobaczymy co z tego będzie.

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):
Witam, witam. U nas... stara bida. Vega dziś już ciutkę lepiej i nawet myślę, że jak się zrobi ciemniej i będzie pusto na ulicach, to zabiorę ją na króciutki spacerek. Pierwszy od 5 dni. Niby kuśtyka lepiej, ale zobaczymy co z tego będzie.

Pozdrawiam
Iwa

Biedna jest...ale dobrze, że zdrówko się poprawia :)

A.

Posted

Witam!
Byłam na spacerku. Trochę pochodziła po trawce. Oczywiście zrobiła co miała zrobić, więc jej trochę ulżyło.

Pozdrawiam
Iwa