Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Iwa juz jest u mnie... i sobie trochę pogadałyśmy.:lol:
Zaraz będzie dobranocka!

Pzdr.

....Plotkary :evil_lol:

Dobrej zabawy na Łotwie :lol:

A.

Posted

Dzień Dobry z Warszawy! (tak na marginesie, nawet nie wiem co piszę, bo mi tu Asiaczkowe koty siedzą przed samym monitorem).

Pozdrawiam
Iwa

Posted

[quote name='Mania&Dolly&MuSan']Trzymamy, trzymamy..... :thumbs::thumbs::thumbs: a Wy tam dajcie bobu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i weźcie BOBA :lol::lol::lol:
Fajnie powiedziane:lol:

[quote name='Iwa-R']Dzień Dobry z Warszawy! (tak na marginesie, nawet nie wiem co piszę, bo mi tu Asiaczkowe koty siedzą przed samym monitorem).

Pozdrawiam
Iwa
Przesadzasz!
Jak widać można i pisać i czytać...:diabloti:

Pzdr.

Posted

[quote name='Iwa-R']Dzień Dobry z Warszawy! (tak na marginesie, nawet nie wiem co piszę, bo mi tu Asiaczkowe koty siedzą przed samym monitorem).

Pozdrawiam
Iwa

Cześć, szkoda że wcześniej nie przyjechałaś....

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Cześć, szkoda że wcześniej nie przyjechałaś....

A.[/quote]

Niestety, przyjechałam najszybciej jak się to dało. W piątek byłam jeszcze w pracy i stąd ten późny przyjazd. Ale może kiedy indziej uda się wyjść na wspólny spacerek :razz:

[quote name='Asiaczek']Juz jesteśmy, Iwa się odezwie albo jeszcze z mojego kompa, albo już od siebie z, z Poznania.:lol:

pzdr.[/quote]

A co.... jak już to już i wykorzystam Cię jeszcze trochę :evil_lol:

Oczywiście pochwalimy się osiągnięciami:
[B]
[SIZE=3]Łotwa - Ogre:[/SIZE] [/B] [SIZE=3][COLOR=Red][B]EN-CHOU [/B]- [B]CQ, CAC, BOB[/B][/COLOR][/SIZE]- i wybrany do finałowej 5 na grupie (na kilkanaście psów). Było jednak niemiłosiernie gorąco, więc biegania za bardzo nie było, tak więc od razu zeszliśmy. Ale finałowa piątka była? Była! :razz:
[B][SIZE=3][COLOR=Red]Championat Łotwy rozpoczęty !![/COLOR][/SIZE][/B]

Pozdrawiam
Iwa

Posted

[quote name='Iwa-R'][B]
[SIZE=3]Łotwa - Ogre:[/SIZE] [/B] [SIZE=3][COLOR=Red][B]EN-CHOU [/B]- [B]CQ, CAC, BOB[/B][/COLOR][/SIZE]- i wybrany do finałowej 5 na grupie (na kilkanaście psów). Było jednak niemiłosiernie gorąco, więc biegania za bardzo nie było, tak więc od razu zeszliśmy. Ale finałowa piątka była? Była! :razz:
[B][SIZE=3][COLOR=Red]Championat Łotwy rozpoczęty !![/COLOR][/SIZE][/B]

Pozdrawiam
Iwa[/quote]
Potwierdzam, byłam przy tym, jak Esiek zdobywał swojego pierwszego CAC'a łotewskiego.:multi::lol:
Brawo!!!

Pzdr.

Posted

Iwa, juz jesteś pewnie w pracy. Jak tam samopoczucie?

Jakąś godzinę po Twoim wyjeździe jak zaczęło grzmieć! I poszła taka burza, chyba to było nawet oberwanie chmury! Dzisiaj to nawet w radio mówili, że na Mokotowie to dopiero lało!:diabloti: Dlatego nie dziwię się, że tak jakoś długo nie mogłyśmy do siebie dojść...

Oglądałaś fotki? Może je w pracy oglądasz, co?

Odezwij się.

Pzdr.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Niestety, przyjechałam najszybciej jak się to dało. W piątek byłam jeszcze w pracy i stąd ten późny przyjazd. Ale może kiedy indziej uda się wyjść na wspólny spacerek :razz:

Oczywiście pochwalimy się osiągnięciami:

Łotwa - Ogre: EN-CHOU - CQ, CAC, BOB- i wybrany do finałowej 5 na grupie (na kilkanaście psów). Było jednak niemiłosiernie gorąco, więc biegania za bardzo nie było, tak więc od razu zeszliśmy. Ale finałowa piątka była? Była! :razz:
Championat Łotwy rozpoczęty !!

Pozdrawiam
Iwa

Mam nadzieję, że następnym razem się uda:)

WIEEEELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!

A.

Posted

bety napisał(a):
!!! GRATULACJE !!!

Pzdr

Dziękujemy!

Mania&Dolly&MuSan napisał(a):
:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:
Gratulujemy.
Zadanie wykonaliście na medal :Poland::Poland::Poland::Poland::Poland::calus:

Na medal nie, bo nie dostaliśmy. już bliżej na rozetkę :eviltong:

bonia napisał(a):
Jeszcze raz GRATULKI dla Tatuśka przez wielkie T:multi::multi::multi:

Dzięki!

Asiaczek napisał(a):
Potwierdzam, byłam przy tym, jak Esiek zdobywał swojego pierwszego CAC'a łotewskiego.:multi::lol:
Brawo!!!

Pzdr.

Była, pstrykała fotki, i nawet staweczkę mi zeskanowała z katalogu, i to nawet z wynikami!

Asiaczek napisał(a):
Iwa, juz jesteś pewnie w pracy. Jak tam samopoczucie?

Jakąś godzinę po Twoim wyjeździe jak zaczęło grzmieć! I poszła taka burza, chyba to było nawet oberwanie chmury! Dzisiaj to nawet w radio mówili, że na Mokotowie to dopiero lało!:diabloti: Dlatego nie dziwię się, że tak jakoś długo nie mogłyśmy do siebie dojść...

Oglądałaś fotki? Może je w pracy oglądasz, co?

Odezwij się.

Pzdr.

Jak byłam w okolicach Łodzi to w radio mówili, że u Was właśnie przeszła burza, i że piwnice podtopione, i że straż ma pełno zgłoszeń i się nie wyrabia. Zdążyłam więc uciec przed tym :P
No i widzę Asiu, że Ty naprawdę nieprzytomna byłaś w tym aucie, mówiłam Ci, że dziś jeszcze mam urlop. Najpierw mam trochę latania. Weterynarz już odwiedzony (tym razem Vega ma kryzys), jeszcze trzeba 3 rzeczy załatwić i mogę siadać do kompa.

J.G napisał(a):
Gratuluję bardzo serdecznie:loveu:

Dziękuję. Ja też się bardzo cieszę.

Maks i Spark napisał(a):
Mam nadzieję, że następnym razem się uda:)

WIEEEELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!

A.

A co tam.... musi się udać ;)

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):

Jak byłam w okolicach Łodzi to w radio mówili, że u Was właśnie przeszła burza, i że piwnice podtopione, i że straż ma pełno zgłoszeń i się nie wyrabia. Zdążyłam więc uciec przed tym :P
No i widzę Asiu, że Ty naprawdę nieprzytomna byłaś w tym aucie, mówiłam Ci, że dziś jeszcze mam urlop. Najpierw mam trochę latania. Weterynarz już odwiedzony (tym razem Vega ma kryzys), jeszcze trzeba 3 rzeczy załatwić i mogę siadać do kompa.
Pozdrawiam
Iwa

No tak, pewnie jeszcze adrenalina mnie trzymała, ale za to wieczorkiem odpuściła. A jak odpuściła, to ja nawet nie miałam siły oddzwonić do koleżanki; głowa mi opadała, oczy się zamykały. Było gorzej niz w samochodzie podczas jazdy...

A u Vegi stan ustabilizował się?

pzdr.