Mania&Dolly&MuSan Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [*] [*] [*] :-(:-(:-( Iwa. wiem żadne słowa.... Trzymaj się. Quote
bety Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Przykro mi :-( [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 A jednak... smutno i bardzo żal...:-( Dla Psotki ["] Pzdr. Quote
Russellka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Iwa trzymaj się :glaszcze: Żadne słowa tu nic nie pomogą, ale... [*] dla Psotki... Quote
Asiaczek Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Biorę ze sobą netbooka i na pewno będziemy w kontakcie.;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Iwa juz jest u mnie... i sobie trochę pogadałyśmy.:lol: Zaraz będzie dobranocka! Pzdr. Quote
M&S Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Iwa juz jest u mnie... i sobie trochę pogadałyśmy.:lol: Zaraz będzie dobranocka! Pzdr. ....Plotkary :evil_lol: Dobrej zabawy na Łotwie :lol: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Trzymamy, trzymamy..... :thumbs::thumbs::thumbs: a Wy tam dajcie bobu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i weźcie BOBA :lol::lol::lol: Quote
Iwa-R Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Dzień Dobry z Warszawy! (tak na marginesie, nawet nie wiem co piszę, bo mi tu Asiaczkowe koty siedzą przed samym monitorem). Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Trzymamy, trzymamy..... :thumbs::thumbs::thumbs: a Wy tam dajcie bobu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i weźcie BOBA :lol::lol::lol: Fajnie powiedziane:lol: [quote name='Iwa-R']Dzień Dobry z Warszawy! (tak na marginesie, nawet nie wiem co piszę, bo mi tu Asiaczkowe koty siedzą przed samym monitorem). Pozdrawiam Iwa Przesadzasz! Jak widać można i pisać i czytać...:diabloti: Pzdr. Quote
M&S Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Iwa-R']Dzień Dobry z Warszawy! (tak na marginesie, nawet nie wiem co piszę, bo mi tu Asiaczkowe koty siedzą przed samym monitorem). Pozdrawiam Iwa Cześć, szkoda że wcześniej nie przyjechałaś.... A. Quote
Asiaczek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Juz jesteśmy, Iwa się odezwie albo jeszcze z mojego kompa, albo już od siebie z, z Poznania.:lol: pzdr. Quote
Iwa-R Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć, szkoda że wcześniej nie przyjechałaś.... A.[/quote] Niestety, przyjechałam najszybciej jak się to dało. W piątek byłam jeszcze w pracy i stąd ten późny przyjazd. Ale może kiedy indziej uda się wyjść na wspólny spacerek :razz: [quote name='Asiaczek']Juz jesteśmy, Iwa się odezwie albo jeszcze z mojego kompa, albo już od siebie z, z Poznania.:lol: pzdr.[/quote] A co.... jak już to już i wykorzystam Cię jeszcze trochę :evil_lol: Oczywiście pochwalimy się osiągnięciami: [B] [SIZE=3]Łotwa - Ogre:[/SIZE] [/B] [SIZE=3][COLOR=Red][B]EN-CHOU [/B]- [B]CQ, CAC, BOB[/B][/COLOR][/SIZE]- i wybrany do finałowej 5 na grupie (na kilkanaście psów). Było jednak niemiłosiernie gorąco, więc biegania za bardzo nie było, tak więc od razu zeszliśmy. Ale finałowa piątka była? Była! :razz: [B][SIZE=3][COLOR=Red]Championat Łotwy rozpoczęty !![/COLOR][/SIZE][/B] Pozdrawiam Iwa Quote
bety Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [CENTER][B][SIZE=6][COLOR=lime]!!! GRATULACJE !!![/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Pzdr Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Gratulujemy. Zadanie wykonaliście na medal :Poland::Poland::Poland::Poland::Poland::calus: Quote
bonia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Jeszcze raz GRATULKI dla Tatuśka przez wielkie T:multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Iwa-R'][B] [SIZE=3]Łotwa - Ogre:[/SIZE] [/B] [SIZE=3][COLOR=Red][B]EN-CHOU [/B]- [B]CQ, CAC, BOB[/B][/COLOR][/SIZE]- i wybrany do finałowej 5 na grupie (na kilkanaście psów). Było jednak niemiłosiernie gorąco, więc biegania za bardzo nie było, tak więc od razu zeszliśmy. Ale finałowa piątka była? Była! :razz: [B][SIZE=3][COLOR=Red]Championat Łotwy rozpoczęty !![/COLOR][/SIZE][/B] Pozdrawiam Iwa[/quote] Potwierdzam, byłam przy tym, jak Esiek zdobywał swojego pierwszego CAC'a łotewskiego.:multi::lol: Brawo!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Iwa, juz jesteś pewnie w pracy. Jak tam samopoczucie? Jakąś godzinę po Twoim wyjeździe jak zaczęło grzmieć! I poszła taka burza, chyba to było nawet oberwanie chmury! Dzisiaj to nawet w radio mówili, że na Mokotowie to dopiero lało!:diabloti: Dlatego nie dziwię się, że tak jakoś długo nie mogłyśmy do siebie dojść... Oglądałaś fotki? Może je w pracy oglądasz, co? Odezwij się. Pzdr. Quote
M&S Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Iwa-R napisał(a):Niestety, przyjechałam najszybciej jak się to dało. W piątek byłam jeszcze w pracy i stąd ten późny przyjazd. Ale może kiedy indziej uda się wyjść na wspólny spacerek :razz: Oczywiście pochwalimy się osiągnięciami: Łotwa - Ogre: EN-CHOU - CQ, CAC, BOB- i wybrany do finałowej 5 na grupie (na kilkanaście psów). Było jednak niemiłosiernie gorąco, więc biegania za bardzo nie było, tak więc od razu zeszliśmy. Ale finałowa piątka była? Była! :razz: Championat Łotwy rozpoczęty !! Pozdrawiam Iwa Mam nadzieję, że następnym razem się uda:) WIEEEELKIE GRATULACJE !!!!!!!!! A. Quote
Iwa-R Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 bety napisał(a):!!! GRATULACJE !!! Pzdr Dziękujemy! Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Gratulujemy. Zadanie wykonaliście na medal :Poland::Poland::Poland::Poland::Poland::calus: Na medal nie, bo nie dostaliśmy. już bliżej na rozetkę :eviltong: bonia napisał(a):Jeszcze raz GRATULKI dla Tatuśka przez wielkie T:multi::multi::multi: Dzięki! Asiaczek napisał(a):Potwierdzam, byłam przy tym, jak Esiek zdobywał swojego pierwszego CAC'a łotewskiego.:multi::lol: Brawo!!! Pzdr. Była, pstrykała fotki, i nawet staweczkę mi zeskanowała z katalogu, i to nawet z wynikami! Asiaczek napisał(a):Iwa, juz jesteś pewnie w pracy. Jak tam samopoczucie? Jakąś godzinę po Twoim wyjeździe jak zaczęło grzmieć! I poszła taka burza, chyba to było nawet oberwanie chmury! Dzisiaj to nawet w radio mówili, że na Mokotowie to dopiero lało!:diabloti: Dlatego nie dziwię się, że tak jakoś długo nie mogłyśmy do siebie dojść... Oglądałaś fotki? Może je w pracy oglądasz, co? Odezwij się. Pzdr. Jak byłam w okolicach Łodzi to w radio mówili, że u Was właśnie przeszła burza, i że piwnice podtopione, i że straż ma pełno zgłoszeń i się nie wyrabia. Zdążyłam więc uciec przed tym :P No i widzę Asiu, że Ty naprawdę nieprzytomna byłaś w tym aucie, mówiłam Ci, że dziś jeszcze mam urlop. Najpierw mam trochę latania. Weterynarz już odwiedzony (tym razem Vega ma kryzys), jeszcze trzeba 3 rzeczy załatwić i mogę siadać do kompa. J.G napisał(a):Gratuluję bardzo serdecznie:loveu: Dziękuję. Ja też się bardzo cieszę. Maks i Spark napisał(a):Mam nadzieję, że następnym razem się uda:) WIEEEELKIE GRATULACJE !!!!!!!!! A. A co tam.... musi się udać ;) Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Iwa-R napisał(a): Jak byłam w okolicach Łodzi to w radio mówili, że u Was właśnie przeszła burza, i że piwnice podtopione, i że straż ma pełno zgłoszeń i się nie wyrabia. Zdążyłam więc uciec przed tym :P No i widzę Asiu, że Ty naprawdę nieprzytomna byłaś w tym aucie, mówiłam Ci, że dziś jeszcze mam urlop. Najpierw mam trochę latania. Weterynarz już odwiedzony (tym razem Vega ma kryzys), jeszcze trzeba 3 rzeczy załatwić i mogę siadać do kompa. Pozdrawiam Iwa No tak, pewnie jeszcze adrenalina mnie trzymała, ale za to wieczorkiem odpuściła. A jak odpuściła, to ja nawet nie miałam siły oddzwonić do koleżanki; głowa mi opadała, oczy się zamykały. Było gorzej niz w samochodzie podczas jazdy... A u Vegi stan ustabilizował się? pzdr. Quote
Recommended Posts