Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bonia napisał(a):
Gratulacje dla tatuśka :multi:

bety napisał(a):
Gratulacje dla Eśka. :multi:

Mam jego córcię ze Szczecina na fotce, chcesz? :cool3:
Pzdr

Maks i Spark napisał(a):
Super, GRATULACJE !!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

A.

Dzięki bardzo !!
Oczywiście, że chcę zdjęcia córci, Bonia pewnie się ucieszy, że Lamcia została zauważona :)

Pozdrawiam
Iwa

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwa-R napisał(a):
Dzięki bardzo !!
Oczywiście, że chcę zdjęcia córci, Bonia pewnie się ucieszy, że Lamcia została zauważona :)

Pozdrawiam
Iwa

Mam nadzieję, że moje poświęcenie zostanie docenione - bo latałam jak głupia między ringami szpiców, żeby dziecię Eśka złapać. :roll::evil_lol: W nagrodę poproszę stawkę amerykanów z Marijampola (jak były). :p
Waśnie siedzę i przerabiam fotki, może wieczorkiem wrzucę.
Pzdr

Posted

Iwa-R napisał(a):
Dzień dobry wszystkim :)
W Szczecinie nie byłam (ale słyszałam co się działo), byłam za to w Marijampole, skąd Esio Przywiózł CAC i BOS. Teraz brakuje już tylko jeden CAC do Championatu litewskiego :multi:
Pozdrawiam
Iwa

Brawo!
To może wybierzesz się z nami do Wilna we wrześniu?:evil_lol:

Iwa-R napisał(a):
Dzięki bardzo !!
Pozdrawiam
Iwa

A, widziałam się w przelocie z Boni.:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='bety']Mam nadzieję, że moje poświęcenie zostanie docenione - bo latałam jak głupia między ringami szpiców, żeby dziecię Eśka złapać. :roll::evil_lol: W nagrodę poproszę stawkę amerykanów z Marijampola (jak były). :p
Waśnie siedzę i przerabiam fotki, może wieczorkiem wrzucę.
Pzdr

Hmmm..... jakby to powiedzieć.... Ni mam katalogu, więc jeśli wyznajesz zasadę "coś za coś" to w tym przypadku chyba będę musiała się obejść smakiem :diabloti: (ale jakby co to wiem kto ma katalog :razz:)

[quote name='Maks i Spark']Iwa, a były tam jakieś wilcze?

A.

Wzrokowo nie zarejestrowałam :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Brawo!
To może wybierzesz się z nami do Wilna we wrześniu?:evil_lol:

Pzdr.

Potrzeba mi jednego małego CACa, a we Wilnie to byśmy w doopke dostali :evil_lol:

[quote name='Mania&Dolly&MuSan']:lol::lol::lol: Gratulujemy :lol::lol::lol:
Jak się maja nasze fotki :roll:
Pozdrawiam.

Yyyy, te co mam to mają się dobrze, a te co miałam dostać na maila, to ich po prostu jeszcze nie mam :razz:
Chętnie bym się zabrała za nie, ale niestety w domu to ja muszę czekać na lepszy dzień mojego komputerka. Tyle co mogę to robię, ale niestety możliwości mam ograniczone. Dlatego też nie bardzo mam możliwość pojawiania się na dogo i odpisywania w tematach.

Pozdrawiam
Iwa

Posted

[quote name='Iwa-R']Hmmm..... jakby to powiedzieć.... Ni mam katalogu, więc jeśli wyznajesz zasadę "coś za coś" to w tym przypadku chyba będę musiała się obejść smakiem :diabloti: (ale jakby co to wiem kto ma katalog :razz:)

Eh, no i co tu z Tobą zrobić :mad::evil_lol:. To ja się tak starałam :roll: i co i "figa z makiem". :placz:

Znaj moje dobre serce.

[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri]Więcej chowków ze Szczecina będzie dzisiaj u mnie w galerii.[/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri]Pzdr[/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]

Posted

[quote name='Iwa-R']
Potrzeba mi jednego małego CACa, a we Wilnie to byśmy w doopke dostali :evil_lol:
Pozdrawiam
Iwa
Iwa, ależ ta wystawa 6.9.2009 r. to właśnie CAC!

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Iwa, ależ ta wystawa 6.9.2009 r. to właśnie CAC!

Pzdr.

Niby tak, ale pewnie się na nią nazjeżdżają z każdej strony.... Nie mówię nie, ale z ostateczną decyzją jeszcze się wstrzymam.

I niestety nienajlepsze wiadomości.... Ponownie pogorszenie u Psoci, tym razem już chyba nic z tym nie da się zrobić, więc prawdopodobnie jej dni niestety są już policzone :-(

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):

I niestety nienajlepsze wiadomości.... Ponownie pogorszenie u Psoci, tym razem już chyba nic z tym nie da się zrobić, więc prawdopodobnie jej dni niestety są już policzone :-(
Pozdrawiam
Iwa

Oj, niedobrze... A masz kogoś do opieki nad nią na czas wyjazdu?
Co mówi wet?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, niedobrze... A masz kogoś do opieki nad nią na czas wyjazdu?
Co mówi wet?

Pzdr.

Do wyjazdu może już być po wszystkim....

Posted

Iwa-R napisał(a):

Pozdrawiam
Iwa

Tak mi przykro.......:-( trzymaj się Iwa

A.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Prawdopodobnie to będzie dzisiaj.... :-(

Ojej, tak mi przykro.....nie wiem co powiedzieć :oops:
Iwa musisz być dzielna

A.

Posted

[FONT=Times New Roman] 25.09.1992 - 25.06.2009 (16:02 p.m.) [/FONT][FONT=Times New Roman]

Psota żyła 16 lat i 9 miesięcy. Dla mnie i tak za krótko....

[/FONT]