Iwa-R Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 bonia napisał(a):Gratulacje dla tatuśka :multi: bety napisał(a):Gratulacje dla Eśka. :multi: Mam jego córcię ze Szczecina na fotce, chcesz? :cool3: Pzdr Maks i Spark napisał(a):Super, GRATULACJE !!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: A. Dzięki bardzo !! Oczywiście, że chcę zdjęcia córci, Bonia pewnie się ucieszy, że Lamcia została zauważona :) Pozdrawiam Iwa Quote
bety Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Iwa-R napisał(a):Dzięki bardzo !! Oczywiście, że chcę zdjęcia córci, Bonia pewnie się ucieszy, że Lamcia została zauważona :) Pozdrawiam Iwa Mam nadzieję, że moje poświęcenie zostanie docenione - bo latałam jak głupia między ringami szpiców, żeby dziecię Eśka złapać. :roll::evil_lol: W nagrodę poproszę stawkę amerykanów z Marijampola (jak były). :p Waśnie siedzę i przerabiam fotki, może wieczorkiem wrzucę. Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Iwa-R napisał(a):Dzień dobry wszystkim :) W Szczecinie nie byłam (ale słyszałam co się działo), byłam za to w Marijampole, skąd Esio Przywiózł CAC i BOS. Teraz brakuje już tylko jeden CAC do Championatu litewskiego :multi: Pozdrawiam Iwa Brawo! To może wybierzesz się z nami do Wilna we wrześniu?:evil_lol: Iwa-R napisał(a):Dzięki bardzo !! Oczywiście, że chcę zdjęcia córci, Bonia pewnie się ucieszy, że Lamcia została zauważona :) Pozdrawiam Iwa A, widziałam się w przelocie z Boni.:lol: Pzdr. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 :lol::lol::lol: Gratulujemy :lol::lol::lol: Jak się maja nasze fotki :roll: Pozdrawiam. Quote
Iwa-R Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='bety']Mam nadzieję, że moje poświęcenie zostanie docenione - bo latałam jak głupia między ringami szpiców, żeby dziecię Eśka złapać. :roll::evil_lol: W nagrodę poproszę stawkę amerykanów z Marijampola (jak były). :p Waśnie siedzę i przerabiam fotki, może wieczorkiem wrzucę. Pzdr Hmmm..... jakby to powiedzieć.... Ni mam katalogu, więc jeśli wyznajesz zasadę "coś za coś" to w tym przypadku chyba będę musiała się obejść smakiem :diabloti: (ale jakby co to wiem kto ma katalog :razz:) [quote name='Maks i Spark']Iwa, a były tam jakieś wilcze? A. Wzrokowo nie zarejestrowałam :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Brawo! To może wybierzesz się z nami do Wilna we wrześniu?:evil_lol: Pzdr. Potrzeba mi jednego małego CACa, a we Wilnie to byśmy w doopke dostali :evil_lol: [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:lol::lol::lol: Gratulujemy :lol::lol::lol: Jak się maja nasze fotki :roll: Pozdrawiam. Yyyy, te co mam to mają się dobrze, a te co miałam dostać na maila, to ich po prostu jeszcze nie mam :razz: Chętnie bym się zabrała za nie, ale niestety w domu to ja muszę czekać na lepszy dzień mojego komputerka. Tyle co mogę to robię, ale niestety możliwości mam ograniczone. Dlatego też nie bardzo mam możliwość pojawiania się na dogo i odpisywania w tematach. Pozdrawiam Iwa Quote
bety Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Iwa-R']Hmmm..... jakby to powiedzieć.... Ni mam katalogu, więc jeśli wyznajesz zasadę "coś za coś" to w tym przypadku chyba będę musiała się obejść smakiem :diabloti: (ale jakby co to wiem kto ma katalog :razz:) Eh, no i co tu z Tobą zrobić :mad::evil_lol:. To ja się tak starałam :roll: i co i "figa z makiem". :placz: Znaj moje dobre serce. [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Więcej chowków ze Szczecina będzie dzisiaj u mnie w galerii.[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]Pzdr[/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
M&S Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 ale poważna ;) http://img221.imageshack.us/img221/2525/dsc07488.jpg A. Quote
Iwa-R Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Pięknie dziękuję za Esiową córeczkę :multi: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Iwa-R'] Potrzeba mi jednego małego CACa, a we Wilnie to byśmy w doopke dostali :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Iwa, ależ ta wystawa 6.9.2009 r. to właśnie CAC! Pzdr. Quote
Iwa-R Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Asiaczek']Iwa, ależ ta wystawa 6.9.2009 r. to właśnie CAC! Pzdr. Niby tak, ale pewnie się na nią nazjeżdżają z każdej strony.... Nie mówię nie, ale z ostateczną decyzją jeszcze się wstrzymam. I niestety nienajlepsze wiadomości.... Ponownie pogorszenie u Psoci, tym razem już chyba nic z tym nie da się zrobić, więc prawdopodobnie jej dni niestety są już policzone :-( Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Iwa-R napisał(a): I niestety nienajlepsze wiadomości.... Ponownie pogorszenie u Psoci, tym razem już chyba nic z tym nie da się zrobić, więc prawdopodobnie jej dni niestety są już policzone :-( Pozdrawiam Iwa Oj, niedobrze... A masz kogoś do opieki nad nią na czas wyjazdu? Co mówi wet? Pzdr. Quote
Iwa-R Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Oj, niedobrze... A masz kogoś do opieki nad nią na czas wyjazdu? Co mówi wet? Pzdr. Do wyjazdu może już być po wszystkim.... Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Iwa-R napisał(a):Do wyjazdu może już być po wszystkim.... Naprawdę aż tak źle...? Niedobrze.:-( Pzdr. Quote
M&S Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Iwa-R napisał(a):I niestety nienajlepsze wiadomości.... Ponownie pogorszenie u Psoci, tym razem już chyba nic z tym nie da się zrobić, więc prawdopodobnie jej dni niestety są już policzone :-( Pozdrawiam Iwa Tak mi przykro.......:-( trzymaj się Iwa A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 :roll::roll::roll: Trzymaj się Iwa. Może i tym razem się uda :roll::roll::roll: Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Iwa-R napisał(a):Prawdopodobnie to będzie dzisiaj.... :-( Ojej, tak mi przykro.....nie wiem co powiedzieć :oops: Iwa musisz być dzielna A. Quote
Iwa-R Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Prawdopodobnie to będzie dzisiaj.... :-( Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Iwa bądź dzielna. Nie wiem co mogę powiedzieć na pocieszenie. Trzymaj się, myślami będę z Wami. Quote
Iwa-R Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [FONT=Times New Roman] 25.09.1992 - 25.06.2009 (16:02 p.m.) [/FONT][FONT=Times New Roman] Psota żyła 16 lat i 9 miesięcy. Dla mnie i tak za krótko.... [/FONT] Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Bardzo Ci współczuję, ale wierzę, że Psotka jest w psim niebie [*] [*] [*] A. Quote
Recommended Posts