Iwa-R Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Asiaczek napisał(a):Słyszałam o tym powodzeniu Miśka u Węgrów... Nic, tylko cały czas pstrykali fotki...:loveu: Pzdr. Dobrze, że go nie sprzedałyście :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Patrz, ale ze mnie fujara... Nie pomyśl;ałam, że mogłabym go sprzedać... Pzdr. Quote
bety Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Asiaczek napisał(a):Patrz, ale ze mnie fujara... Nie pomyśl;ałam, że mogłabym go sprzedać... Pzdr. Cie holender - ze mnie też ciemna masa :evil_lol: poszedł by jak świeże bułeczki, mogłyśmy licytację urządzić :cool3:;) Pzdr Quote
Iwa-R Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Ino proszę nie zadzierać ze mną :diabloti: Quote
Eurasierka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Esio jest coraz piękniejszy :loveu: uwielbiam oglądać go na zdjęciach, ale jeszcze bardziej chciałabym go znów zobaczyć w rzeczywistości :lol: uściski od starych znajomych i buziaczki od Sabry :p i prosimy jeszcze więcej fotek! Quote
Iwa-R Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Witam Eurasierkę! Gdzir Ty byłaś, jak Cię nie było? :razz: Daaawno już Cię nie widziałam, ani nic. Zapraszamy częściej :) Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 bety - następna razą zagadamy Iwę i kaska za Eśka będzie nasza. Wreszcie się troszke odkujemy, co nie?;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Eurasierka']Esio jest coraz piękniejszy :loveu: uwielbiam oglądać go na zdjęciach, ale jeszcze bardziej chciałabym go znów zobaczyć w rzeczywistości :lol: uściski od starych znajomych i buziaczki od Sabry :p i prosimy jeszcze więcej fotek! Eurasierka - ja trochę z innej beczki. Masz swoja Galerię na DGM? Bo w podpisie nic nie widzę... Jeszcze sprawdzę "na piechotę" w naszej V grupie. Pzdr. Quote
Iwa-R Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='Asiaczek']bety - następna razą zagadamy Iwę i kaska za Eśka będzie nasza. Wreszcie się troszke odkujemy, co nie?;) Pzdr. Yyyy, a za co chcecie się odkuwać? :razz: Pamiętaj, że mi jeszcze stolik wisisz :evil_lol: Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Stolik czeka na Twój samochód...:evil_lol: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Asiaczek napisał(a):Stolik czeka na Twój samochód...:evil_lol: Pzdr. Pracuję nad tym :cool3: Quote
Iwa-R Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Jedna opcja transportu nie wypaliła. Ale mam drugą opcję, jak będzie pewniejsze to dam znać :) A niedługo może będę częstszym gościem w Warszawie :cool3: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Oooo, a co to za okazja w wielokrotnym wydaniu się szykuje? Ale jestem ciekawa... Pzdr. Quote
Iwa-R Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 A to porozmawiamy kiedyś przez telefon, albo jak. A może odwiedzę Cię za jakiś czas :cool3: Nie będę tak tu o swoich prywatnych sprawach na forum pisać :) Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Aaaaa, to jakieś prywatne sprawy wchodza w grę... No nic. Może w takim razie wpadniesz jakos tak w listopadzie do małych basków-bobasków? Pzxdr. Quote
Asiaczek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Iwa - co tak cicho? Jakieś fotki, informacje, wiadomości...? Ale najlepiej daj jakieś foteczki Esiaczka, OK?:lol: Pzdr. Quote
bonia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Witam, a my Esiulkowi ślemy pozdrowionka od starszego synusia Hogana ,,młodszej córci Lamyi i ,,żonki" Boni ;) Quote
Asiaczek Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Oj,jaki piękny psi łańcuszek...:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iwa - chcesz fotki chow-chow z NDM (12-10-2008 r.)? Będziesz miała co z tymi fotkami zrobić? Pzdr. Quote
Iwa-R Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 No patrz.... a nawet nie dostałam informacji z Dogo, że jest odpowiedź w temacie :cool1: Witamy rodzinkę :loveu: Dzięki Arlena za odwiedziny. Jeśli masz jakieś zdjęcia rodziny... wklejaj śmiało. Czyż rodzinka nie jest urocza? :D Asiu... możesz podesłać zdjęcia i stawkę. Wkleję na naszym forum :) Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Stawkę podam tutam. Jest powalająca. A fotki wyślę na CD jutro, pasi? PSY kl.mł. AL Mały Kacper - CAJC kl. p CARMEL Mnichowa Dolina SUKI kl. mł. FORTUNA VICTORIA Cunami - BOB kl. p CARMEN Mnichowa Dolina O, Carmel i Carmen to dzieciaki Eśka! Pzdr. Quote
Iwa-R Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Po co będziesz wysyłać, możesz dorzucić do stolika ;) Tak, Carmelki to dzieci Esia :) Quote
Recommended Posts