Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Iwa-R']Tak, wiele osób mówi tak właśnie na niego. Fotka.... może na to nie wskazywać, ale zrobiona została w lutym w Lesznie. Asiu, brawo za spostrzegawczość! A wkrótce powklejam nowe, dzisiejsze fotki :razz: Pozdrawiam Iwa A wiesz po czym poznałam, że to Leszno? Bo ja teą robiłam fotki przy tej (lub baaaaardzo podobnej) choince.:lol: [quote name='Patisa']Imageshack - kowno09021.jpg o ja dziękuję! Kurde, to mam odpowiedź na zadawane przez siebie wcześniej pytanie... które mnie dręczyło. heh, bo zastanawiałam się, co jest z wystawą, jeśli nagle okaże się,z ę pogoda "dała ciała" ? I ta wystawa "normalnie" się odbyła? :crazyeye: Jak te psy były oceniane..? jej, jaki tam wiatr był! Podziwiam wszystkich wystawców i sędziów...i asystentów...ja...:shake: ja chyba nie ruszyłabym się z samochodu. A Frodo to już na bank by się nie ruszył :lol: Wiesz, wszyscy pewnie byli tak zdeterminowani, że nie straszna im pogoda, wiatr, deszcz...:evil_lol: pzdr. Quote
jamnicze Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Iwa-R napisał(a): Niestety, było paskudnie. Teraz zastanawiam się czy w każdej litewskiej miejscowości pogoda jest taka przewidywalna? Wybieram się za tydzień do Marijampole. Rok temu był straszny upał, jak myślicie, czy tym razem też lepiej się za grubo nie ubierać? :roll: Pozdrawiam Iwa Najlepiej na cebulkę :lol: Coś na słońce, potem na zimno i na wierzchy coś na deszcz ;) Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Przyszłam zobaczyć nowe fotki :lol: A gdzie one są? Miłego dnia. Poszczekam cierpliwie ;) Quote
Iwa-R Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Wyjechała, ale na chwilkę. I już wróciłam :) Jeszcze tylko muszę zaliczyć spacerek z pieskami i może jeszcze dzisiaj uda mi się wkleić nowe zdjęcia. Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 O, super! U mnie juz trochę fotek z dzisiejszego spacerku jest... Pzdr. Quote
Iwa-R Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 No to zaczynamy naszą wycieczkę :) Trochę ogródka c.d.n. Quote
Iwa-R Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Cześć kotki :razz: Truskawki... gdzie jesteście? :evil_lol: I wbrew temu, jak niektórzy myślą, że nic nie widzę i potykam się o własne nogi...... ja jednak biegnę...... Pancia woła to idę... Wypchaj się, sobie zrób zdjęcia :diabloti: No dobra.... taka poza wystarczy? :cool3: c.d.n. Quote
Iwa-R Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 A usiąść sobie mogę? :evil_lol: To ja :razz: Chmurki, wcale nie zapowiadające burzę :roll: A jednak :cool3: KONIEC Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 łał lilia wodna:p Imageshack - dsc04965male.jpg piękna:lol: Imageshack - dsc04970male.jpg no no, włos rozwiany;) Imageshack - dsc04972male.jpg nie ma Esia.... Imageshack - dsc04976male.jpg podwójna tęcza:lol: Imageshack - dsc04987male.jpg śliczne zdjęcia:) A. Quote
bety Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Truskaweczka wśród truskaweczek :lol: http://img14.imageshack.us/img14/8466/dsc04974male.jpg Ha, ha - komentarz i zdjęcie świetne :evil_lol: http://img44.imageshack.us/img44/2721/dsc04976male.jpg Ale model http://img15.imageshack.us/img15/9796/dsc04977male.jpg Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Iwa - to gdzies Ty była? Bo i stawik, i koty, i podwórko zachęcające do biegania, i truskaweczki...:lol: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Dziękuję za miłe komentarze. Byłam sobie u rodzinki na wsi :) A dzisiaj..... dzisiaj jest dzień niespodzianek.... jak uda mi się uruchomić skaner to podzielę się z Wami moją dzisiejsza radością :) Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Iwa-R napisał(a):Dziękuję za miłe komentarze. Byłam sobie u rodzinki na wsi :) A dzisiaj..... dzisiaj jest dzień niespodzianek.... jak uda mi się uruchomić skaner to podzielę się z Wami moją dzisiejsza radością :) Pozdrawiam Iwa Dostałaś jakiś ważny papier...? A. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Iwa-R napisał(a):Dziękuję za miłe komentarze. Byłam sobie u rodzinki na wsi :) A dzisiaj..... dzisiaj jest dzień niespodzianek.... jak uda mi się uruchomić skaner to podzielę się z Wami moją dzisiejsza radością :) Pozdrawiam Iwa Oooooo, pewnie jakis certyfikat Iwa dostała. A właściwie Misiek... Jeżeli chodzi o skanowanie, to zawsze możesz przyjechac do mnie i zeskanowac.:evil_lol: Wtedy będe wiedziała pierwsza!!! Pzdr. Quote
Iwa-R Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Skaner niestety jest padnięty, więc posłużyłam się aparatem, bo muszę się tym podzielić. Zaraz tam jakiś..... nie jakiś, tylko ten najbardziej istotny, czyli z kraju pochodzenia miśka :loveu: Tym bardziej jestem zdziwiona, ponieważ za dyplom jeszcze nie zapłaciłam, a oni i tak go wystawili! To jest dla mnie naprawdę ogromna niespodzianka! Podziękowania dla Niemców !!! Teraz jesteśmy oficjalnie CHAMPIONEM NIEMIEC !! :loveu::loveu::loveu: Ale to jeszcze nie koniec niespodziewajek na dziś :eviltong: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Iwa-R']Skaner niestety jest padnięty, więc posłużyłam się aparatem, bo muszę się tym podzielić. Zaraz tam jakiś..... nie jakiś, tylko ten najbardziej istotny, czyli z kraju pochodzenia miśka :loveu: Tym bardziej jestem zdziwiona, ponieważ za dyplom jeszcze nie zapłaciłam, a oni i tak go wystawili! To jest dla mnie naprawdę ogromna niespodzianka! Podziękowania dla Niemców !!! Teraz jesteśmy oficjalnie CHAMPIONEM NIEMIEC !! :loveu::loveu::loveu: Ale to jeszcze nie koniec niespodziewajek na dziś :eviltong: Pozdrawiam Iwa BRAWO, GRATULACJE!!!:multi::loveu::multi::loveu: http://img194.imageshack.us/img194/2466/dyplom.jpg A co to za druga niespodzianka? pZDR. Quote
M&S Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Iwa-R']Skaner niestety jest padnięty, więc posłużyłam się aparatem, bo muszę się tym podzielić. Zaraz tam jakiś..... nie jakiś, tylko ten najbardziej istotny, czyli z kraju pochodzenia miśka :loveu: Tym bardziej jestem zdziwiona, ponieważ za dyplom jeszcze nie zapłaciłam, a oni i tak go wystawili! To jest dla mnie naprawdę ogromna niespodzianka! Podziękowania dla Niemców !!! Teraz jesteśmy oficjalnie CHAMPIONEM NIEMIEC !! :loveu::loveu::loveu: Ale to jeszcze nie koniec niespodziewajek na dziś :eviltong: Pozdrawiam Iwa a co masz jeszcze......? A. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Iwa ma jakieś poważne problemy z aplikacjami. Będzie próbowała połączyc się jeszcze wieczorem. Ale to nic pewnego... Musimy poczekać na resztę info. Pzdr. Quote
Iwa-R Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Jestem na chwilunię, ale w każdej chwili mogę zniknąć. Komp domaga się pamięci i niewiele mogę zrobić. Druga niespodziewajka musi odrobinkę poczekać. Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Iwa-R napisał(a):Jestem na chwilunię, ale w każdej chwili mogę zniknąć. Komp domaga się pamięci i niewiele mogę zrobić. Druga niespodziewajka musi odrobinkę poczekać. Pozdrawiam Iwa Możesz wyczyścić pamięć (wiadomości wysłane, usunięte, odebrane, kosz), usunąc jakieś starocie z pulpitu, skompaktowac informacje, no i najdroższa inwestycja, to poszerzenie pamięci.:lol: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Asiu... to pierwsze jest wykonywane dość regularnie, a pamięć.... o nią to już od dawna komputer się upomina :evil_lol: Dobrze, że w pracy można trochę poczytać i popisać :evil_lol: (tylko, że tutaj mam drobne problemy z logowaniem). Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Iwa-R napisał(a): Druga niespodziewajka musi odrobinkę poczekać. Pozdrawiam Iwa ....:-(:-(:-( no trudno, jak trzeba poczekać, to poczekamy.... A. Quote
Recommended Posts