Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iwa-R']Tak, wiele osób mówi tak właśnie na niego. Fotka.... może na to nie wskazywać, ale zrobiona została w lutym w Lesznie. Asiu, brawo za spostrzegawczość!

A wkrótce powklejam nowe, dzisiejsze fotki :razz:
Pozdrawiam
Iwa
A wiesz po czym poznałam, że to Leszno? Bo ja teą robiłam fotki przy tej (lub baaaaardzo podobnej) choince.:lol:

[quote name='Patisa']Imageshack - kowno09021.jpg
o ja dziękuję!
Kurde, to mam odpowiedź na zadawane przez siebie wcześniej pytanie... które mnie dręczyło. heh, bo zastanawiałam się, co jest z wystawą, jeśli nagle okaże się,z ę pogoda "dała ciała" ?
I ta wystawa "normalnie" się odbyła? :crazyeye:
Jak te psy były oceniane..?
jej, jaki tam wiatr był!

Podziwiam wszystkich wystawców i sędziów...i asystentów...ja...:shake:

ja chyba nie ruszyłabym się z samochodu. A Frodo to już na bank by się nie ruszył :lol:
Wiesz, wszyscy pewnie byli tak zdeterminowani, że nie straszna im pogoda, wiatr, deszcz...:evil_lol:

pzdr.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwa-R napisał(a):

Niestety, było paskudnie. Teraz zastanawiam się czy w każdej litewskiej miejscowości pogoda jest taka przewidywalna? Wybieram się za tydzień do Marijampole. Rok temu był straszny upał, jak myślicie, czy tym razem też lepiej się za grubo nie ubierać? :roll:
Pozdrawiam
Iwa

Najlepiej na cebulkę :lol: Coś na słońce, potem na zimno i na wierzchy coś na deszcz ;)

Posted

Wyjechała, ale na chwilkę. I już wróciłam :)
Jeszcze tylko muszę zaliczyć spacerek z pieskami i może jeszcze dzisiaj uda mi się wkleić nowe zdjęcia.

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Cześć kotki :razz:

Truskawki... gdzie jesteście? :evil_lol:

I wbrew temu, jak niektórzy myślą, że nic nie widzę i potykam się o własne nogi...... ja jednak biegnę......

Pancia woła to idę...

Wypchaj się, sobie zrób zdjęcia :diabloti:

No dobra.... taka poza wystarczy? :cool3:

c.d.n.

Posted

Dziękuję za miłe komentarze. Byłam sobie u rodzinki na wsi :)

A dzisiaj..... dzisiaj jest dzień niespodzianek.... jak uda mi się uruchomić skaner to podzielę się z Wami moją dzisiejsza radością :)

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):

A dzisiaj..... dzisiaj jest dzień niespodzianek.... jak uda mi się uruchomić skaner to podzielę się z Wami moją dzisiejsza radością :)

Pozdrawiam
Iwa

Dostałaś jakiś ważny papier...?

A.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Pozdrawiam
Iwa

Oooooo, pewnie jakis certyfikat Iwa dostała. A właściwie Misiek...
Jeżeli chodzi o skanowanie, to zawsze możesz przyjechac do mnie i zeskanowac.:evil_lol: Wtedy będe wiedziała pierwsza!!!

Pzdr.

Posted

Skaner niestety jest padnięty, więc posłużyłam się aparatem, bo muszę się tym podzielić.

Zaraz tam jakiś..... nie jakiś, tylko ten najbardziej istotny, czyli z kraju pochodzenia miśka :loveu:

Tym bardziej jestem zdziwiona, ponieważ za dyplom jeszcze nie zapłaciłam, a oni i tak go wystawili! To jest dla mnie naprawdę ogromna niespodzianka! Podziękowania dla Niemców !!!

Teraz jesteśmy oficjalnie CHAMPIONEM NIEMIEC !! :loveu::loveu::loveu:

Ale to jeszcze nie koniec niespodziewajek na dziś :eviltong:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

[quote name='Iwa-R']Skaner niestety jest padnięty, więc posłużyłam się aparatem, bo muszę się tym podzielić.
Zaraz tam jakiś..... nie jakiś, tylko ten najbardziej istotny, czyli z kraju pochodzenia miśka :loveu:
Tym bardziej jestem zdziwiona, ponieważ za dyplom jeszcze nie zapłaciłam, a oni i tak go wystawili! To jest dla mnie naprawdę ogromna niespodzianka! Podziękowania dla Niemców !!!
Pozdrawiam
Iwa
BRAWO, GRATULACJE!!!:multi::loveu::multi::loveu:
http://img194.imageshack.us/img194/2466/dyplom.jpg

A co to za druga niespodzianka?

pZDR.

Posted

[quote name='Iwa-R']Skaner niestety jest padnięty, więc posłużyłam się aparatem, bo muszę się tym podzielić.

Pozdrawiam
Iwa

a co masz jeszcze......?

A.

Posted

Jestem na chwilunię, ale w każdej chwili mogę zniknąć. Komp domaga się pamięci i niewiele mogę zrobić. Druga niespodziewajka musi odrobinkę poczekać.

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):
Jestem na chwilunię, ale w każdej chwili mogę zniknąć. Komp domaga się pamięci i niewiele mogę zrobić. Druga niespodziewajka musi odrobinkę poczekać.

Pozdrawiam
Iwa

Możesz wyczyścić pamięć (wiadomości wysłane, usunięte, odebrane, kosz), usunąc jakieś starocie z pulpitu, skompaktowac informacje, no i najdroższa inwestycja, to poszerzenie pamięci.:lol:

Pzdr.

Posted

Asiu... to pierwsze jest wykonywane dość regularnie, a pamięć.... o nią to już od dawna komputer się upomina :evil_lol:

Dobrze, że w pracy można trochę poczytać i popisać :evil_lol: (tylko, że tutaj mam drobne problemy z logowaniem).

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):
Druga niespodziewajka musi odrobinkę poczekać.

Pozdrawiam
Iwa

....:-(:-(:-( no trudno, jak trzeba poczekać, to poczekamy....

A.