Iwa-R Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Ale to był zaplanowany brak prądu, tyle, że zabrali się za to trochę za wcześnie niż było napisane, a poza tym... kto pamiętał o tym, że akurat mają wyłączyć prąd :roll::roll::roll: Jak dobrze, że spacer z psami zaliczyłam dość wcześnie, bo wolałabym nie iść po schodach na 11 piętro. Ja jak ja.... ale co z psami? :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: 11 piętro :evil_lol: umarła bym gdzieś w okolicy 7 :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 No ciekawe, na którym piętrze bym usiadła i powiedział "basta!"...?:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Cześć niedzielnie;), nam też czasem zabierają prąd....:cool3: A. Quote
M&S Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj? Przy niedzieli zabrali Wam prąd...?:crazyeye: O, jakie chamidła...:mad: Pzdr. Pzdr. dziś nie, ale czasem im się udaje pozbawić nas elpstryki:cool3: A. Quote
Asiaczek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Dzisiaj? Przy niedzieli zabrali Wam prąd...?:crazyeye: O, jakie chamidła...:mad: Pzdr. Pzdr. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Zrobiłam przerwę w zaganianiu Iwy do pracy przy mich fotkach, cały weekend nic nie wysłałam. A tu nadal Bieszczad nie widzę :placz: Hej, hej Iwa może jednak masz gdzieś Solinę :roll: Byłby to dobry początek :calus: Quote
Asiaczek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Weekend się kończy, nie lenić się!:evil_lol: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Dzisiaj prąd jest, ale mnie w domu nie było. W sumie żałuję, że nie zabrałam aparatu, bo takiej rodzinki to ja jeszcze nigdy w życiu w samochodzie nie miałam. Zrobiłam zdjęcia telefonem, ale to jakościowo będzie.... wiadomo jakie. A Solina.... praktycznie niedaleko Soliny mieszkaliśmy ;) więc myślę, że coś na bank by się znalazło :) Pozdrawiam Iwa Quote
Iwa-R Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 A kto to leży w moim bagażniczku? :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ojojoj! A gdzieś Ty wynalazła taka Rodzinkę?:crazyeye: To dziewczynki czy kocurki? http://img188.imageshack.us/img188/8710/zdjcie00009.jpg Pzdr. Quote
Iwa-R Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 To jest pareczka i oczywiście mamusia :) Obrobiłam fotki z Bieszczad..... Wyszło mi chyba 47. Dacie radę? :D (to są tylko moje zdjęcia, mam jeszcze kilka tysięcy od naszego opiekuna :evil_lol: ) Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 jakie cudne zdjęcie....lew i "myszka":loveu: ImageShack - Image Hosting :: zdjcie00024.jpg A. Quote
Asiaczek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Iwa-R napisał(a):To jest pareczka i oczywiście mamusia :) Obrobiłam fotki z Bieszczad..... Wyszło mi chyba 47. Dacie radę? :D (to są tylko moje zdjęcia, mam jeszcze kilka tysięcy od naszego opiekuna :evil_lol: ) Pozdrawiam Iwa I co zrobisz z kocią rodzinką? Wstawiaj fotki, najwyżej zaśniemy i dokończymy jutro...:evil_lol: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Jeszcze troszkę kocich :) Takie to były maleństwa... Esio w sumie mógłby za nianie robić :evil_lol: Te maleństwa przyszły na świat u mojej rodzinki :) Następne będą już Bieszczady, obiecuję :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Damy, damy. Nie martw się tylko Solinę poproszę :razz::razz::razz: Quote
Iwa-R Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 No dobrze... jedziemy. Tu niestety nie pamiętam prawie wszystkich nazw miejscowości, więc wybaczcie, ale nie będę opisywać wszystkich zdjęć. No i kurde gdzieś mi zaginął Kazimierz Dolny :mad: Są to zdjęcia z moich praktyk terenowych z uczelni. Nie wszystkie zdjęcia są typowo z Bieszczad, ale są to zdjęcia z całej wycieczki. Może gdybym znalazła moją pracę zaliczeniową, to mogłabym opisać te zdjęcia, a tak... muszą Wam wystarczyć same widoczki :) c.d.n. Quote
Iwa-R Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 A tu już jeziorko nad którym mieszkaliśmy.... niedaleko Solina :) Codziennie pływaliśmy w tę i z powrotem. Pływaliśmy sobie.... "Bieszczadzkim Cybuchem" Pływaliśmy nawet na śniadanie, ponieważ na jednej wysepce spaliśmy, a na drugiej jedliśmy :) A w oddali.... tama nad Soliną :) c.d.n. Quote
Iwa-R Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Poszliśmy nawet sobie postrzelać :) Oj dostał ktoś ode mnie kilka kulek... potem się okazało, ze to nasz opiekun :evil_lol: A tu już tama nad Soliną.... c.d.n. Quote
Iwa-R Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 A tutaj.... przyszłam jednej pięknej nocy na plażę trochę podumać.... Myślałam o.... wierzę, że jeśli tylko tu zagląda.... to On będzie wiedział, że chodzi właśnie o Niego. Tama nad Soliną.... nocą. A w takich właśnie domkach mieszkaliśmy :) Ale nie tylko w domkach, sypialiśmy także w schroniskach młodzieżowych :) c.d.n. Quote
Iwa-R Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Szkoda, że trzeba było wracać... "Brama Cisowa" - Wzniesiona w końcu XVII wieku jako łuk triumfalny na przejazd króla Jana III Sobieskiego. c.d.n. Quote
Iwa-R Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 I ostatni punkt programu.... Zamek królewski w Chęcinach, wzniesiony pod koniec XIII wieku. A na koniec.... nie wiem skąd ta fotka wzięła się w tym akurat katalogu (musiałam zrobić gdzieś na wyjeździe), ale miło ją widzieć, więc wklejam :) Pozdrawiam Iwa Quote
Recommended Posts