Iwa-R Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Haha... pewnie, ze tak. Choć nie wiem kiedy usiądę, żeby tak sobie po prostu poklikać. Jutro znowu wybywam (służbowo), i tak ucieka ten czas. Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Iwa-R napisał(a):Haha... pewnie, ze tak. Choć nie wiem kiedy usiądę, żeby tak sobie po prostu poklikać. Jutro znowu wybywam (służbowo), i tak ucieka ten czas. Pozdrawiam Iwa ....to kiepsko, jutro służbowo:(, ale jak mus, to mus....będziemy czekać na trochę czasu;):lol: A. Quote
Asiaczek Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ej, a ja myślałam, że pobędziesz z nami trochę dłużej, wstawisz jakies fotki... Tak się nie robi!:shake: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Oj Asiu... nie wiedziałam, że aż tak Ci mnie brakuje :lol: Melduję, że już wróciłam :) Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Iwa-R napisał(a): Melduję, że już wróciłam :) Pozdrawiam Iwa to fajnie:p A. Quote
Asiaczek Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Iwa-R napisał(a):Oj Asiu... nie wiedziałam, że aż tak Ci mnie brakuje :lol: Melduję, że już wróciłam :) Pozdrawiam Iwa To, że wróciłaś - to jedno.:lol: A fotki to gdzie? Ładnie to tak wracać po dłuuuuugiej ciszy z pustymi rękoma? pzdr. Quote
bety Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Asiaczek napisał(a):To, że wróciłaś - to jedno.:lol: A fotki to gdzie? Ładnie to tak wracać po dłuuuuugiej ciszy z pustymi rękoma? pzdr. Popieram w 100% ten apel. Pzdr Quote
Iwa-R Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 No i dostałam jeszcze opiernicz.... trzeba było nie wracać :evil_lol: Zdjęć za bardzo nie ma, bo nie było jakoś okazji żeby je robić, ale postaram się poprawić. Mogę powklejać kilka zdjęć z wakacji kilka lat temu (właśnie dzisiaj je znalazłam, a już myślałam, że przepadły na zawsze :P ), ale one nie są psie. Pozdrawiam Iwa Quote
bety Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Iwa-R napisał(a):No i dostałam jeszcze opiernicz.... trzeba było nie wracać :evil_lol: Zdjęć za bardzo nie ma, bo nie było jakoś okazji żeby je robić, ale postaram się poprawić. Mogę powklejać kilka zdjęć z wakacji kilka lat temu (właśnie dzisiaj je znalazłam, a już myślałam, że przepadły na zawsze :P ), ale one nie są psie. Pozdrawiam Iwa Ha ha ha ha ha Dawaj co masz, a gdzie były te wakacje? Pzdr Quote
bety Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Iwa-R napisał(a):Tunezja :roll: Pozdrawiam Iwa To dawaj dawaj jak najbardziej, chętnie popatrzaję na egzotyczny kraj. :lol: Pzdr Quote
M&S Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Iwa-R napisał(a):Tunezja :roll: Pozdrawiam Iwa Dawaj Iwa Foty, ciepła i słońca potrzebuję!!!!!! A. Quote
Iwa-R Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 No to lecimy :cool3: (najgorsze jest to, że zdjeć jest chyba ponad 400, i jak tu powybierać kilka :evil_lol: ) A tam w głębi nasz pokoik :) c.d.n. Quote
Iwa-R Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Kartagina A to już nasz hotelik "Les Pyramides" A tu rondo w miasteczku w którym mieszkaliśmy - Nebeul c.d.n. Quote
Iwa-R Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Plaża przy hotelu Jeden z najstarszych i najsłynniejszych Amfiteatrów - miasto El Jem c.d.n. Quote
Iwa-R Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Przejeżdżamy przez miasteczko Sfax, słynący z ogrodów oliwnych. Dojeżdżamy do miasteczka Matmata - gdzie mieszkają ludzie zwani Berberami. Ich domy wydrążone są w skałach c.d.n. Quote
Iwa-R Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 A kawałek dalej.... A to Pan przewodnik wielbłądów, który chciał buziaka za garść piasku :lol: c.d.n. Quote
Błyskotka Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Super zdjęcia :). Wakacje jak widać były bardzo udane :). Quote
Iwa-R Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 A tu zatrzymaliśmy się na jedną noc zachód... i wschód słońca... I jedziemy dalej... po drodze mijamy słone jeziorka c.d.n. Quote
Iwa-R Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 I jedziemy dalej, choć czasem bywa to uciążliwe :evil_lol: Kolejny etap podróży... jazda Jeep'ami po pustyni :evil_lol: c.d.n. Quote
Recommended Posts