Asiaczek Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Trzymamy kciuki i wracaj zadowolona.:lol: pzdr. Quote
Patisa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Częśc Wam ! Dajcie jakies foty czy coś?:cool3: Quote
Asiaczek Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Iwa wyjechała na wystawe. tak wiec na razie zadnych fotek nie wstawi. moze po powrocie.:lol: pzdr. Quote
Iwa-R Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Witam wszystkich w połowie drogi na wystawę. Obecnie czas spędzam u P. Ali, w Mnichowie (niedaleko Reszla). Na wystawę ruszamy dzisiaj w nocy. Co będzie to będzie, niby zabrałam mój stary aparat, ale czy uda się porobić jakieś fajne foty to zobaczymy. Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Iwa-R napisał(a):Witam wszystkich w połowie drogi na wystawę. Obecnie czas spędzam u P. Ali, w Mnichowie (niedaleko Reszla). Na wystawę ruszamy dzisiaj w nocy. Co będzie to będzie, niby zabrałam mój stary aparat, ale czy uda się porobić jakieś fajne foty to zobaczymy. Pozdrawiam Iwa Jaka miła niespodzianka:lol: Dobrze będzie, spokojnej podróży....i jeszcze raz samych sukcesów:p A. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 trzymajcie sie i nie zapomnij zxnowu przetestowac swój tajny sposób na Miska.:lol: pzdr. Quote
M&S Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: A. Quote
Iwa-R Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Już jesteśmy! Plan wykonany, CAC zdobyty :p Zdjęć niestety nie będzie, bo jednak mój aparat już się do niczego nie nadaje, pomimo ładowania baterii całą noc, nawet nie miał zamiaru się włączyć, a szkoda... Pozdrawiam Iwa Quote
bety Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Iwa-R napisał(a):Już jesteśmy! Plan wykonany, CAC zdobyty :p Zdjęć niestety nie będzie, bo jednak mój aparat już się do niczego nie nadaje, pomimo ładowania baterii całą noc, nawet nie miał zamiaru się włączyć, a szkoda... Pozdrawiam Iwa GRATULACJE :multi::multi::multi: No to już najwyższy czas zaopatrzyć się w nowy aparacik :cool1: Pzdr Quote
M&S Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Iwa-R napisał(a):Już jesteśmy! Plan wykonany, CAC zdobyty :p Zdjęć niestety nie będzie, bo jednak mój aparat już się do niczego nie nadaje, pomimo ładowania baterii całą noc, nawet nie miał zamiaru się włączyć, a szkoda... Pozdrawiam Iwa GRATULACJE!!!!!!:multi:[SIZE=2] :multi::multi: szkoda, że nie będzie fotek A. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 CAC zdobyty i... bardzo dobrze!!! Gratuluję!!! Pzdr. BTW - pamiętaj o mnie... J. Quote
Iwa-R Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 bety napisał(a):GRATULACJE :multi::multi::multi: No to już najwyższy czas zaopatrzyć się w nowy aparacik :cool1: Pzdr Dziękuję!! Oczywiście, że czas na aparacik. Od dawna już o nim myślę, ale tak jakoś zawsze kasy na to brak. Maks i Spark napisał(a):GRATULACJE!!!!!!:multi:[SIZE=2] :multi::multi: szkoda, że nie będzie fotek A. Dzięki! Też żałuję, ze nie będzie fotek. Błyskotka napisał(a):Gratulacje :). Dzięki! Asiaczek napisał(a):CAC zdobyty i... bardzo dobrze!!! Gratuluję!!! Pzdr. BTW - pamiętaj o mnie... J. Dziękuję!! Oczywiście, ze pamiętam o Tobie, ale szczerze mówiąc jeszcze nie chwyciłam miary do ręki. Ale jutro dam Ci taka odpowiedz na 100%, oki? Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Iwa-R napisał(a): Dziękuję!! Oczywiście, ze pamiętam o Tobie, ale szczerze mówiąc jeszcze nie chwyciłam miary do ręki. Ale jutro dam Ci taka odpowiedz na 100%, oki? Pozdrawiam Iwa Jutro rano! Bo ja potem nie bede mia la czasu na poczte. Od Srody mam dodatkowe zajęcia... Pzdr. Quote
Iwa-R Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Jutro rano! Bo ja potem nie bede mia la czasu na poczte. Od Srody mam dodatkowe zajęcia... Pzdr. Czyli do ktorej mam sie okreslic? Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Iwa-R napisał(a):Czyli do ktorej mam sie okreslic? Pozdrawiam Iwa Do 9.00.Potem wychodzę i wracam dopiero o ok. 14.30 Zaraz potem spacerky i dopiero ok. 16.30 bede wolniejsza. Co nie znaczy wolna... Pzdr. Quote
Russellka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Przyszyłyśmy się przywitać z Esiem :loveu: Co tam u was? :cool3: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 :multi::multi::multi: Gratulujemy. szkoda, że fotek nie będzie:placz:, Iwa kupuj aparat tak być nie może:mad:. Zawsze takie fajne fotki były ;). Quote
Iwa-R Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Witamy wszystkich. Melduję, że chwilowo mój aparat działa, więc może uda się w ten długi weekend porobić jakieś fajne foteczki :) A może będzie jeszcze działał za tydzień i za dwa tygodnie, wtedy może w końcu będą foteczki z wystaw :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Iwa-R napisał(a):Witamy wszystkich. Melduję, że chwilowo mój aparat działa, więc może uda się w ten długi weekend porobić jakieś fajne foteczki :) A może będzie jeszcze działał za tydzień i za dwa tygodnie, wtedy może w końcu będą foteczki z wystaw :cool3: Pozdrawiam Iwa To fajnie, czekam z niecierpliwością:lol: A. Quote
Iwa-R Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 OK.... to kilka jeszcze zimowych. Oto mój pies zdrajca.... Z wizytą u Pani Ali.... "Czy ja naprawdę muszę jechać do domu?" "Ale tam jeszcze nie byłem.... widzę tam coś ciekawego... " "Czy my naprawdę musimy jechać?" Pozdrawiam Iwa Quote
Recommended Posts