J.G Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Iwa-R']Zapomniałam napisać.... Nie licząc Młodzieżowego Polski i Interchampiona, wszystkich dorosłych krajowych championatów mamy 6 ! (Polska, Czechy, Rumunia, Estonia, Słowancja, Niemcy) Pozdrawiam Iwa Pięknie gratuluję.:multi: Quote
M&S Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Iwa-R napisał(a):Esio może nie tyle miał ochotę na wystawę, co po prostu nauczyłam się wreszcie po 4 latach co trzeba zrobić, żeby miał jej choć trochę, aby pokazać się na ringu. Tym razem miał jej tyle, że (choć nie wiem czy ktoś mi uwierzy :evil_lol:) skakał na mnie i szczekał, żebym mu dała kiełbachy :evil_lol: Pani sędzina na szczęście wzięła to jaki dobry objaw wpisując w opisie same pozytywne rzeczy. Dosłownie wszystko, oczy, uszy, stop, głowa, wzrost, włos, jak i charakter. W każdym razie jestem pod ogromnym wrażeniem. Z wystawy przywieźliśmy pamiątkowy kubeczek :) A co do dobrego dnia… w końcu chyba nauczyłam się mojego psa (a biada jak zapeszę). W sumie to trzecia wystawa pod rząd, na której Esio nie zrobił mi numeru z chodzeniem i chodził naprawdę przyzwoicie, dorównując kroku innym chowkom. ...tak sobie myślę, że Esio zwyczajnie wie jaki jest, jak wygląda i zaszczyca swoją obecnością. wychodzi z założenie, że nie musi się wysilać, a jak komuś jego stoicki spokój nie odpowiada, to ma problem. On i tak jest pięęękny.... A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Kiełbacha :lol::cool3: moje dziewczynki są wystawiane na gotowane mięcho z indyka:lol: Zresztą widziałaś chyba :roll: GRATULUJĘ, Gratuluję, i jeszcze raz gratuluję wyniki są naprawdę do pozazdroszczenia :buzi:. Mam mały problem z MuSanem. Jaka to była kiełbacha ?, może jemu zamiast indyka kiełbacha potrzebna:evil_lol: Quote
Iwa-R Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Maks i Spark napisał(a):.....Gratulacje:multi::multi::multi::multi::multi: nie powiem zazdraszczam:cool3: a stawkę wilczych jak Ci jest wygodniej ...tak sobie myślę, że Esio zwyczajnie wie jaki jest, jak wygląda i zaszczyca swoją obecnością. wychodzi z założenie, że nie musi się wysilać, a jak komuś jego stoicki spokój nie odpowiada, to ma problem. On i tak jest pięęękny.... A. Dziękuję! Staweczka poszła już u Ciebie w galerii :) J.G napisał(a):Pięknie gratuluję.:multi: Bardzo dziękuję! Strasznie się cieszę na ten akurat Championat. Raz, że trzeba się mimo wszystko trochę najeździć (5 wniosków), a dwa... Esio skończył Championat z kraju swojego pochodzenia :evil_lol: A trzy... czy ktoś wie czy jest w Polsce jakiś Champion Niemiec wśród Chowków? Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Kiełbacha :lol::cool3: moje dziewczynki są wystawiane na gotowane mięcho z indyka:lol: Zresztą widziałaś chyba :roll: GRATULUJĘ, Gratuluję, i jeszcze raz gratuluję wyniki są naprawdę do pozazdroszczenia :buzi:. Mam mały problem z MuSanem. Jaka to była kiełbacha ?, może jemu zamiast indyka kiełbacha potrzebna:evil_lol: Basiu... ja już tyle rzeczy przećwiczyłam, ale najlepsza jednak jest paróweczka z serem z biedronki :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Iwa-R napisał(a): Bardzo dziękuję! Strasznie się cieszę na ten akurat Championat. Raz, że trzeba się mimo wszystko trochę najeździć (5 wniosków), a dwa... Esio skończył Championat z kraju swojego pochodzenia :evil_lol: A trzy... czy ktoś wie czy jest w Polsce jakiś Champion Niemiec wśród Chowków? ...Iwa, Twój Esiek jest MULTICHAMPIONEM!!!!!!!!! Iwa-R napisał(a): Basiu... ja już tyle rzeczy przećwiczyłam, ale najlepsza jednak jest paróweczka z serem z biedronki :evil_lol: Pozdrawiam Iwa nasze chodzą na kabanoska, dobrze pachnącego, lub na kiełbaskę "leśną"...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Strrrasznie jestem ciekawa, jaki to sposób znalazłas na Eśkowe chodzenie po ringu... Pzdr. Quote
kasia&maciek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 no prosze, a podobno nie dla psa kielbasa ;) Esiu jakbys jeszcze w genach poza kudłatością przekazal Buttonowi grzecznosc ...ehhhh Button obowiazkowo do przedszkola idzie Quote
Błyskotka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Wielkanoc nadchodzi, więc życzyć nie szkodzi: Wielkiego zająca, pisanek tysiąca, Dyngusa mokrego i wiele dobrego! :loveu: Quote
Iwa-R Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Dziękuję za życzenia, również życzę Wesołych Świąt! Pozdrawiam Iwa Quote
Iwa-R Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Hej! Jakoś idzie do przodu. W weekend zapowiadają się psie kąpiele, sztuk trzy :evil_lol: A za tydzień kolejna wystawa :) W sumie za tydzień, za trzy tygodnie, za cztery tygodnie..... i może za miesiąc :evil_lol: Ambitnie idziemy do przodu :evil_lol: a co... (póki jeszcze reszta chęci jest :diabloti:) Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Iwa-R']Hej! Jakoś idzie do przodu. W weekend zapowiadają się psie kąpiele, sztuk trzy :evil_lol: A za tydzień kolejna wystawa :) W sumie za tydzień, za trzy tygodnie, za cztery tygodnie..... i może za miesiąc :evil_lol: Ambitnie idziemy do przodu :evil_lol: a co... (póki jeszcze reszta chęci jest:diabloti:) Pozdrawiam Iwa ....no ambitnie!!!!!, u nas też podobnie, wystawa, za 2, 3 i 4 tygodnie, a później sesja Marysi:cool3: A. Quote
Iwa-R Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Maks i Spark napisał(a):....no ambitnie!!!!!, u nas też podobnie, wystawa, za 2, 3 i 4 tygodnie, a później sesja Marysi:cool3: A. Ciekawe czy gdzieś się spotkamy :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Iwa-R napisał(a):Ciekawe czy gdzieś się spotkamy :cool3: Pozdrawiam Iwa ...może się spotkacie, Mania jedzie do Bańskiej, potem do Bratysławy i w połowie maja do Salzburga..... A. Quote
Asiaczek Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 a ja proponuje spotkanie w Opolu, Łodzi, Lesznie... to tak na pierwsz rzut...:lol: pzdr. Quote
M&S Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Dzień dobry w niedzielę:p Asiaczek napisał(a):a ja proponuje spotkanie w Opolu, Łodzi, Lesznie... to tak na pierwsz rzut...:lol: pzdr. gdyby czas na to pozwolił i inne takie też, to spotkaniom nie byłoby końca;) A. Quote
Iwa-R Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Kuszące propozycje. Do Leszna w sumie nie tak daleko, więc może gościnnie się wpadnie :) W Łodzi planuję być, ale we wrześniu na klubówce. A tak poza tym to zagranica :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Iwa-R napisał(a):No to w drogę...... Pozdrawiam Iwa a gdzie jedziecie? A. Quote
Iwa-R Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Maks i Spark napisał(a):a gdzie jedziecie? A. Ponownie Panevezys :) Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Iwa-R napisał(a):Ponownie Panevezys :) Pozdrawiam Iwa Aaaa, to powodzenia:lol: i trzymamy wiesz co....;) A. Quote
J.G Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ja poproszę o dużo fotek z wystaw i życzę sukcesów.;) Quote
Recommended Posts