Iwa-R Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Witajcie! Tak naprawdę głównym powodem tego, że się nie pojawiam to to, że nie dostaję informacji o odpowiedzi w temacie, ale widzę, że pamiętacie o mnie... aż mi się głupio zrobiło :oops: Asiu... jesteś niesamowita... Po Twojej informacji o pozytywnych stronach milczenia dostaję opiernicz, że jak to, że nikt nic nie wie :D Psotka czuje się już dobrze, po mału chodzimy już na dłuższe spacerki, już nie tylko dookoła bloku. Maluda oddycha już normalnie, już nie wali jej tak serducho jak wcześniej, chętnie je i w ogóle wraca do poprzedniego stanu. Wolno, ale wraca :) Pozdrawiam Iwa Quote
jamnicze Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Iwa-R napisał(a): Psotka czuje się już dobrze, po mału chodzimy już na dłuższe spacerki, już nie tylko dookoła bloku. Maluda oddycha już normalnie, już nie wali jej tak serducho jak wcześniej, chętnie je i w ogóle wraca do poprzedniego stanu. Wolno, ale wraca :) Pozdrawiam Iwa :multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 No, sama widzisz, jakie masz wierne grono...:lol: Trzymajcie się! Pzdr. Quote
Iwa-R Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Normalnie aż mi wstyd :oops: Ale już jestem... myślę ze znajda się jakieś nowe zdjęcia do wklejenia :) Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Iwa, mają rację!! tak się schowałaś, że musiałam tu zajrzeć by się czegoś dowiedzieć:lol: Ciesze się, że Psotka ma się coraz lepiej:multi:. Jak się da to ją wytarmoś od nas, ale pamiętaj delikatnie:) Quote
M&S Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Iwa-R napisał(a):Normalnie aż mi wstyd :oops: Ale już jestem... myślę ze znajda się jakieś nowe zdjęcia do wklejenia :) Pozdrawiam Iwa Cześć Iwa!, no nie wstydź się;), fajnie że już jesteś. Czekamy na nowe fotki. Głaski dla futer:lol: A. Quote
Iwa-R Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 "Moje" trochę już podrośnięte misiaczki :) Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Oba krótkie. Który Ci się bardziej podoba? Pzdr. Quote
Iwa-R Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Czarny jest jak się wydaje wyższy i krótszy, ale z kolei nie ma takiej grubej kości jak rudy. Trudno jest tak na dobrą sprawę oceniać po zdjęciach czarnego psa, bo jest na nich zwykle jedną czarną kulą. Dlatego chyba jednak rudy :loveu: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 No i Rudy ma chyba mocniejsze zmarszczki... Pzdr. Quote
M&S Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 jakie fajne niedźwiadki:loveu: cuda, jakie uszka, pycholki, :p, wprawdzie nie znam się specjalnie na chowach, ale mi bardziej podoba się czarny A. Quote
J.G Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Piękne zdjęcia. Oba są śliczne,ale bardziej rudy mi się podoba. Quote
kasia&maciek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 a ja wam powiem ze mialam przyjemnosc widziec je na zywo! i nawet poglaskac :) jak juz kiedys wspomnialam- w dotyku są jak aksamit, cos niesamowitego. obydwa są mega słodkie. pozdrowienia od bardziej kudlatego braciszka tych misiakow - barbarossy! mam nadzieje ze jeszcze niektorzy go pamietaja ;) Button, bo tak go nazwalismy, jest bardzo madrym i kochanym pieskiem. jest naszym serduszkiem i mamy z niego mnostwo pociechy. w warszawie grasuje w okolicach Pol Mokotowskich, takze jak ktos ma ochote to zapraszamy na wspolny spacer!:multi: Quote
M&S Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 kasia&maciek napisał(a):a ja wam powiem ze mialam przyjemnosc widziec je na zywo! i nawet poglaskac :) jak juz kiedys wspomnialam- w dotyku są jak aksamit, cos niesamowitego. obydwa są mega słodkie. pozdrowienia od bardziej kudlatego braciszka tych misiakow - barbarossy! mam nadzieje ze jeszcze niektorzy go pamietaja ;) Button, bo tak go nazwalismy, jest bardzo madrym i kochanym pieskiem. jest naszym serduszkiem i mamy z niego mnostwo pociechy. w warszawie grasuje w okolicach Pol Mokotowskich, takze jak ktos ma ochote to zapraszamy na wspolny spacer!:multi: fajnie:lol:, a może jakąś galeryjkę poczynisz i bedzie mozna podziwiać Twojego miśka:p A. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 kasia&maciek napisał(a):a ja wam powiem ze mialam przyjemnosc widziec je na zywo! i nawet poglaskac :) jak juz kiedys wspomnialam- w dotyku są jak aksamit, cos niesamowitego. obydwa są mega słodkie. pozdrowienia od bardziej kudlatego braciszka tych misiakow - barbarossy! mam nadzieje ze jeszcze niektorzy go pamietaja ;) Button, bo tak go nazwalismy, jest bardzo madrym i kochanym pieskiem. jest naszym serduszkiem i mamy z niego mnostwo pociechy. w warszawie grasuje w okolicach Pol Mokotowskich, takze jak ktos ma ochote to zapraszamy na wspolny spacer!:multi: O, to takze moje okolice! Ja się piszę na wspólny spacer, ale musibyc zdecydowanie cieplej. Moje basenji nie lubia takiego chłodu i wilgoci... Zapraszam do mojej Galerii (link w podpisie). Myslę, że tak bedzie łatwiej domówić termin, a i może jeszcze kogos uda nam się dokooptować do spaceru:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Tylko Pola Mokotowskie i Pola Mokotowskie....:mad:, a do Mazowieckiego Parku Krajobrazowego to nie łaska....:cool3: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Iwa, nie jestem miłośnikiem smufów :p ale czarny chłopczyk:razz: mimo odrobinę drobniejszej kości bardziej mi się podoba:loveu:. Fajna sylwetka, kufa, ucho. Rokuje na pięknego psa.:multi: Kąsek dla wystawcy. Ale ja się nie znam:placz: Quote
bonia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Iwa rudzielec to normalnie wykapany tatuś, mały jest super ale czarnuszek lepiej sie prezentuje.Pozdrowionka Quote
ryboczek Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 witam-jestem właścicielką Blackjacka z klanu Olfena. Chcieliśmy z mężem dać znac wczesniej, ale ta aktywacja konta jest bardzo "długim procesem" Mały nadal jest puchatą szczęśliwą kulką! Jak tylko mi się uda wkleje jego zdjęcia. Pozdrawiam-Asia Quote
kasia&maciek Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 barbarossa mowi: witaj - rownie kudlaty tylko że czarny -braciszku! :) Quote
Iwa-R Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Witam wszystkich! Na początek strasznie się cieszę, że dołączyła również Asia z moim czarnym ulubieńcem. Wcześniej kontaktowałam się także z Kasią, ale jakie to szczęście mieć kontakt z dwoma "synusiami". Dzięki dziewczyny, że piszecie, naprawdę dla mnie wiele to znaczy. Nowe zdjęcia Buttona (Barbarossy) widziałam (Kasia - wkleisz, czy mogę to zrobić za Ciebie? :cool3: ), teraz czas na zdjęcia BlackJaka, który od początku był moim pupilkiem :loveu: Z tego co mi wiadomo, Asia nie mieszka aż tak daleko mnie, więc kto wie... może kiedyś umówimy się na spotkanko? :cool3: Jak widać co do reszty miśków zadania są podzielone, ale tak jak już mówiłam, czasem trudno ocenić dobrze patrząc tylko na zdjęcia. Ja pewnie miałabym mieszane uczucia, gdybym z tej dwójki miała wybierać psiaka dla siebie. Pozdrawiam Iwa Quote
Recommended Posts