Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iwa, ja w moim zyciu juz kilkakrotnie musiałam podjąć decyzję o uspieniu, mimo że do końca chciałam wierzyc, że jest szansa... Niestety, tej szansy juz nie było i po nierównej walce z samą sobą ... decyzja została podjęta. Ostatnia decyzja była tydzień temu... i tez co chwila patrzyłam na Rudego i sprawdzałam, czyoddycha...

Nikt ci nie pomoże, sama musisz sobie z tym poradzić.
Trzymaj się!

Pzdr.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwa-R napisał(a):
Owszem, ostatnio mało tu bywałam, ale to tylko dlatego, że nie miałam nawet ochoty tu zaglądać wiedząc, że Maluda jest taka słabiutka. W zeszły wtorek rozważałam już uśpienie.... Miałam ją na rękach, ona tak ciężko oddychała, była taka słabiutka. Powiedziałam jej na ucho, że jeśli już chce iść, to jej pozwalam, niech idzie biegać za tęczowym mostem. W tym momencie ona tak jakby mnie zrozumiała... nabrała głęboko powietrza i dosłownie na chwilę przestała oddychać. Już myślałam, że usłyszała mnie, że zrozumiała..... Ale zaczęła znowu oddychać. Postanowiłam, że póki jest nadzieja, nie uśpię jej.
Kurde.... znowu chce mi się ryczeć :placz:

Pozdrawiam
Iwa

Trzymaj się :shake:
Szkoda wspaniałego psa:-(
Ale lepiej jest uśpić psa aby nie czuł bólu niż by cierpiał:shake:

Posted

Dzięki Wam wszystkim za miłe słowa.

Na razie Psoci odrobinę się poprawiło. Nadal jest słabsza niż zwykle i nadal troszkę ciężko oddycha, ale chętnie je i po malutku chodzimy na bardzo króciutkie spacerki dookoła bloku. Znowu sypia jak dawniej.
Czy ją boli.... niestety nie wiem.

W oczekiwaniu na obiadek....

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Hej, hej!
U Psotki źle nie jest. Śpi normalnie, je normalnie, tylko troszkę ciężko oddycha i ruchowo nie jest to co przed tym zdarzeniem. Pewnie nie tak prędko pójdziemy na spacerek dłuższy niż tylko "dookoła bloku".... o ile w ogóle.

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):
Hej, hej!
U Psotki źle nie jest. Śpi normalnie, je normalnie, tylko troszkę ciężko oddycha i ruchowo nie jest to co przed tym zdarzeniem. Pewnie nie tak prędko pójdziemy na spacerek dłuższy niż tylko "dookoła bloku".... o ile w ogóle.

Pozdrawiam
Iwa

To dobra wiadomość, Psotka zdrowiej

A.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Hej, hej!

Pozdrawiam
Iwa

Oby więcej takich wieści. Trzymamy kciuki. :thumbs:
Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dostałam SMS'a od Iwy. Z Psotką nie jest super, ale sytuacja opanowana. A Iwa postara się choć troszeczkę nadrobić w naszych Galeriach. No, zobaczymy;);)

Pzdr.

.....to dobrze, że została opanowana, trzymam kciuki

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jest tez inna przyczyna milczenia Iwy, ale raczej pozytywna.
Niech sama Iwa napisze (jak zechce).:lol:

pzdr.

dobrze, że są też pozytywy :lol:

A.