Asiaczek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Iwa, ja w moim zyciu juz kilkakrotnie musiałam podjąć decyzję o uspieniu, mimo że do końca chciałam wierzyc, że jest szansa... Niestety, tej szansy juz nie było i po nierównej walce z samą sobą ... decyzja została podjęta. Ostatnia decyzja była tydzień temu... i tez co chwila patrzyłam na Rudego i sprawdzałam, czyoddycha... Nikt ci nie pomoże, sama musisz sobie z tym poradzić. Trzymaj się! Pzdr. Quote
Mike i Morgan Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Iwa-R napisał(a):Owszem, ostatnio mało tu bywałam, ale to tylko dlatego, że nie miałam nawet ochoty tu zaglądać wiedząc, że Maluda jest taka słabiutka. W zeszły wtorek rozważałam już uśpienie.... Miałam ją na rękach, ona tak ciężko oddychała, była taka słabiutka. Powiedziałam jej na ucho, że jeśli już chce iść, to jej pozwalam, niech idzie biegać za tęczowym mostem. W tym momencie ona tak jakby mnie zrozumiała... nabrała głęboko powietrza i dosłownie na chwilę przestała oddychać. Już myślałam, że usłyszała mnie, że zrozumiała..... Ale zaczęła znowu oddychać. Postanowiłam, że póki jest nadzieja, nie uśpię jej. Kurde.... znowu chce mi się ryczeć :placz: Pozdrawiam Iwa Trzymaj się :shake: Szkoda wspaniałego psa:-( Ale lepiej jest uśpić psa aby nie czuł bólu niż by cierpiał:shake: Quote
J.G Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Trzymam kciuki,jaką decyzję podejmiesz zdecydujesz sama jaka by ona nie była będzie słuszna. Quote
Iwa-R Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Dzięki Wam wszystkim za miłe słowa. Na razie Psoci odrobinę się poprawiło. Nadal jest słabsza niż zwykle i nadal troszkę ciężko oddycha, ale chętnie je i po malutku chodzimy na bardzo króciutkie spacerki dookoła bloku. Znowu sypia jak dawniej. Czy ją boli.... niestety nie wiem. W oczekiwaniu na obiadek.... Pozdrawiam Iwa Quote
Błyskotka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Wiem coś o tym bo w zeszłym roku pożegnaliśmy blisko 14 letnią kundelkę. Psotka trzymaj się. Quote
Asiaczek Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iwa - trzymamy kciuki za Ciebie i Psotkę. Oby czuła się coraz lepiej!!! Pzr. Quote
M&S Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Trzymajcie się.....miejmy nadzieję, że poprawa będzie trwała A. Quote
M&S Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Witamy popołudniem! co u Was? mam nadzieję, że idzie ku dobremu!!!! Ania Quote
Iwa-R Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Hej, hej! U Psotki źle nie jest. Śpi normalnie, je normalnie, tylko troszkę ciężko oddycha i ruchowo nie jest to co przed tym zdarzeniem. Pewnie nie tak prędko pójdziemy na spacerek dłuższy niż tylko "dookoła bloku".... o ile w ogóle. Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Iwa-R napisał(a):Hej, hej! U Psotki źle nie jest. Śpi normalnie, je normalnie, tylko troszkę ciężko oddycha i ruchowo nie jest to co przed tym zdarzeniem. Pewnie nie tak prędko pójdziemy na spacerek dłuższy niż tylko "dookoła bloku".... o ile w ogóle. Pozdrawiam Iwa To dobra wiadomość, Psotka zdrowiej A. Quote
bety Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Iwa-R napisał(a):Hej, hej! U Psotki źle nie jest. Śpi normalnie, je normalnie, tylko troszkę ciężko oddycha i ruchowo nie jest to co przed tym zdarzeniem. Pewnie nie tak prędko pójdziemy na spacerek dłuższy niż tylko "dookoła bloku".... o ile w ogóle. Pozdrawiam Iwa Oby więcej takich wieści. Trzymamy kciuki. :thumbs: Pzdr Quote
Asiaczek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Iwa - jak sobie radzisz? Jak zdrowie Psotki? Pzdr. Quote
jamnicze Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Cieszę się, że z Psotką lepiej :p Kłaskanka dla malutkiej :p Quote
M&S Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Witamy się niedzielnie:p co u Was słychać, jak Psotka? A. Quote
Asiaczek Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Iwa - czemu milczysz, odezwij się... Jak Psotka? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Dostałam SMS'a od Iwy. Z Psotką nie jest super, ale sytuacja opanowana. A Iwa postara się choć troszeczkę nadrobić w naszych Galeriach. No, zobaczymy;);) Pzdr. Quote
M&S Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Dostałam SMS'a od Iwy. Z Psotką nie jest super, ale sytuacja opanowana. A Iwa postara się choć troszeczkę nadrobić w naszych Galeriach. No, zobaczymy;);) Pzdr. .....to dobrze, że została opanowana, trzymam kciuki A. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Jest tez inna przyczyna milczenia Iwy, ale raczej pozytywna. Niech sama Iwa napisze (jak zechce).:lol: pzdr. Quote
M&S Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Jest tez inna przyczyna milczenia Iwy, ale raczej pozytywna. Niech sama Iwa napisze (jak zechce).:lol: pzdr. dobrze, że są też pozytywy :lol: A. Quote
Recommended Posts