Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo bardzo wszystkim dziękuję!!

Jednocześnie baaaardzo proszę o pomoc!!
Szukamy domu dla 3 letniej, rodowodowej suni Chow-Chow. Sunia jest sprowadzona z Białorusi, ale nigdy nie była wystawiana, nie jest hodowlana. Musimy znaleźć dla niej domek do końca tygodnia inaczej trafi do schroniska, jej obecni właściciele wyjeżdżają za granicę i nie zabiorą jej ze sobą.

Proszę popytajcie znajomych!!!

Pozdrawiam
Iwa

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Można wklejać gdzie się da! Sunia bardzo potrzebuje teraz domku. Oczywiście pseudohodowcy nie wchodzą w grę. Z góry dziękuję za chęć pomocy w imieniu swoim i wszystkim którzy są zaangażowaniu w szukanie domku dla suni!

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Wkleję u siebie w Galerii.

Iwa - chyba na DGM tez jest jakiś temat dot. takich sytuacji - poszukaj, ewent. załóż nowy temat w dziale "Do adopcji", czy jakoś tak podobnie...

Pzdr.

Posted

[quote name='Iwa-R']Bardzo bardzo wszystkim dziękuję!!

Jednocześnie baaaardzo proszę o pomoc!!
Szukamy domu dla 3 letniej, rodowodowej suni Chow-Chow. Sunia jest sprowadzona z Białorusi, ale nigdy nie była wystawiana, nie jest hodowlana. Musimy znaleźć dla niej domek do końca tygodnia inaczej trafi do schroniska, jej obecni właściciele wyjeżdżają za granicę i nie zabiorą jej ze sobą.

Proszę popytajcie znajomych!!!

Pozdrawiam
Iwa

A masz może jakieś foty tej sunii ?? :razz:
Może komuś się spodoba jak je zobaczy :loveu:

Posted

Mam super wieści :multi: Wszystkim dziękuję za zainteresowanie. Jutro jadę po sunię i zawożę do nowego domku w Lublinie :multi:. Zrobię razem około 1300 km, ale czego się nie robi dla misia :D

Mania&Dolly&MuSan
Tak, mały, krótkowłosy Esio, prawda że słodki?
A nie wiem czy wiesz, ale dodałam Waszą stronkę u siebie w linkach :cool3:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

[quote name='Iwa-R']Mam super wieści :multi: Wszystkim dziękuję za zainteresowanie. Jutro jadę po sunię i zawożę do nowego domku w Lublinie :multi:. Zrobię razem około 1300 km, ale czego się nie robi dla misia :D

Pozdrawiam
Iwa[/quote]

świetna wiadomość:multi::multi::multi: dobrze, że psica będzie miała dom :lol:

A.

Posted

[quote name='Iwa-R']Mam super wieści :multi: Wszystkim dziękuję za zainteresowanie. Jutro jadę po sunię i zawożę do nowego domku w Lublinie :multi:. Zrobię razem około 1300 km, ale czego się nie robi dla misia :D

Mania&Dolly&MuSan
Tak, mały, krótkowłosy Esio, prawda że słodki?
A nie wiem czy wiesz, ale dodałam Waszą stronkę u siebie w linkach :cool3:

Pozdrawiam
Iwa

Hehe a ona w tym Lublinie to do bloku idzie czy do domu z podwórkiem :loveu:
Albo w jakiej dzielnicy Lublina zamieszka to może sam ją zobaczę jak będę tamtędy przechodził :loveu:

Posted

Witam po krótkiej nieobecności.

Melduję, że po kilku przygodach sunia w końcu dojechała do domu. Nie będzie mieszkać w bloku, tylko będzie miała swój własny ogródek (dzielony tylko z innym Chowkiem - Leonkiem), będzie mieszkać w okolicach Strzyżewic :)
Po mału sunia przyzwyczaja się do nowego otoczenia, więc miejmy nadzieję, że szybciutko zapomni o złych rzeczach i będzie kochaną sunią (pomimo tego, że mnie pogryzła :evil_lol:) Ja bynajmniej już jej to wybaczyłam :)

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Witam!
Dawno już nie śledziłam losów Twoich psiaków, a tyle u Was się działo. Teraz już będę regularnie zaglądać.
Jak się sunia miewa w nowym domku, masz już jakieś relacje od jej nowych właścicieli?

Posted

Juszes napisał(a):
Witam!
Dawno już nie śledziłam losów Twoich psiaków, a tyle u Was się działo. Teraz już będę regularnie zaglądać.
Jak się sunia miewa w nowym domku, masz już jakieś relacje od jej nowych właścicieli?

Ale chyba z tego co pamiętam pierwszy wpis w galerii! Oczywiście serdecznie witam i zapraszam częściej :cool3:

Sunia w nowym domku czuje się już znacznie lepiej, psiaki po mału się akceptują, misia daje się już głaskać po brzuszku, i wszystko wskazuje na to, że czekają ją już tylko dobre chwile. W końcu Aneta i Wojtek, którzy przygarnęli Zirę to ludzie o wieeeelkim serduchu! Dzięki dla nich!

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):
Ale chyba z tego co pamiętam pierwszy wpis w galerii! Oczywiście serdecznie witam i zapraszam częściej :cool3:

Sunia w nowym domku czuje się już znacznie lepiej, psiaki po mału się akceptują, misia daje się już głaskać po brzuszku, i wszystko wskazuje na to, że czekają ją już tylko dobre chwile. W końcu Aneta i Wojtek, którzy przygarnęli Zirę to ludzie o wieeeelkim serduchu! Dzięki dla nich!

Pozdrawiam
Iwa

Wpis pierwszy, ale już wcześniej śledziłam losy Twoich sierściuchów, tyle, że "cicho" ;)

• 2 weeks later...
Posted

Witam ,to jest Lamcia, fakt troche wygląda jak chłopczyca, a mam nadzieje ,ze wyrośnie z tego ;), poniżej wklejam fotki Eśkowego dziecka, samej ,jak i z rodziną :lol:.Pozdrawiam Arlena

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pewnie w weekend jedziesz do Maluchów albo czekasz na płytę...
Czekamy z niecierpliwością...:lol:

Pzdr.

Owszem, czekam za płytką, wtedy będą zdjęcia z wystawy (o ile będzie coś wartego pokazania :evil_lol:)..... teraz wkleję zdjęcia maluszków. A wkleję, bo..... dostałam wczoraj mailem :)
Ale to później.
A jeszcze później będą zdjęcia mojego zamarzniętego "dziadka mroza" po godzinnym wariowaniu na -15 stopniowym mrozie (albo i więcej :evil_lol:).

Pozdrawiam
Iwa

Posted

[quote name='Asiaczek']Misiek wariował na śniegu?!?!?!:crazyeye:
A z kim to, jeśli wolno spytac?:lol:

Pzdr.

A tak sobie wariowaliśmy na duuużej górce u Pani Ali i Danusi w Mnichowej Dolinie, gdzie są dwa Esiowe dzieciątka.
Głównie to my, tzn. Kasia (z Dżamalkiem), Danusia i Ja (z Esiem) wariowałyśmy na śniegu. A psiaki nam troszkę towarzyszyły. Esiek biedak biegał za mną jak zjeżdżałam z góry. I tak w tę i zpowrotem :D Aż w końcu troszkę mi zamarzł, i to dosłownie, sople na nim wisiały :)
Podziękowania dla całej Mnichowej, za tak miłe przyjęcie (z resztą jak zwykle), za zaopiekowanie się nami i dostarczenie tak fajnych przeżyć :evil_lol:

A teraz obiecane maluszki :)

Barbarossa

Bourbon Supreme

Bluesman

Z tego co mi wiadomo, to Barbarossa pojechał dzisiaj do nowego domku w Warszawie. Kasiu.... mam nadzieję, że napiszesz tu parę słów o maluszku i oczywiście proszę o regularne zdjęcia misia :loveu:
Pamiętaj, że zawsze służę radą.

Pozdrawiam
Iwa