M&S Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iwa-R']:multi: Misiek Esiek! Do tej pory udało się zdobyć: Młodzieżowy Championat Polski Interchampionat Championat Polski Championat Rumunii Championat Czech Championat Estonii Championat Słowacji !! :multi::multi::multi: Pozdrawiam Iwa no ja Cię przepraszam :mdleje::mdleje::mdleje: .....Czapki z głów :klacz::cunao: Quote
Paula&Goofi Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iwa-R']:multi: Misiek Esiek! Do tej pory udało się zdobyć: Młodzieżowy Championat Polski Interchampionat Championat Polski Championat Rumunii Championat Czech Championat Estonii Championat Słowacji !! :multi::multi::multi: Pozdrawiam Iwa Łoł! Co za osiągnięcia !!! :multi: Gratuluje i życzę pięć razy więcej!!! :laola: Quote
Iwa-R Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Dziękujemy! Pięć razy więcej nam raczej nie grozi :evil_lol: A do skończenia mamy jeszcze jednym wnioskiem (na 5) Championa VDH (Niemiec), a rozpoczętą mamy Austrię, Węgry i Litwę. Czas pokarze czy uda się pokończyć :roll: Pozdrawiam Iwa Quote
Mike i Morgan Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Witam się pierwszy raz u Was :multi: Wspaniałe masz te psiska :loveu: Szczególnie podoba mi się Chow-Chow:loveu::loveu: Quote
Iwa-R Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 mike17pl napisał(a):Witam się pierwszy raz u Was :multi: Wspaniałe masz te psiska :loveu: Szczególnie podoba mi się Chow-Chow:loveu::loveu: Witamy, witamy i ponownie zapraszamy :D Mizianko dla Hektorka ;) Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Iwa-R napisał(a):A przy Championacie Rumunii byłaś obecna "psiowo" :lol: Pozdrawiam Iwa Tak, masz rację!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Iwa-R napisał(a):Dziękujemy! Pięć razy więcej nam raczej nie grozi :evil_lol: A do skończenia mamy jeszcze jednym wnioskiem (na 5) Championa VDH (Niemiec), a rozpoczętą mamy Austrię, Węgry i Litwę. Czas pokarze czy uda się pokończyć :roll: Pozdrawiam Iwa Jestem pełna nadziei, że się uda:lol: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Asiaczek napisał(a):Jestem pełna nadziei, że się uda:lol: Pzdr. Cieszę się, że chociaż ktoś w to wierzy, bo moje nadzieje już się po mału wypalają :evil_lol: Pamiętaj Asiu, że mamy jeszcze na Łotwę razem jechać :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
Iwa-R Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 A teraz krótka historyjka wcinania pewnego smaczka :evil_lol: Dała Pancia smaczka... Zielonego... A po zielonych smaczkach się baaardzo dobrze śpi :roll: Pozycja "Na Małysza :evil_lol: " Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Iwa-R napisał(a):Cieszę się, że chociaż ktoś w to wierzy, bo moje nadzieje już się po mału wypalają :evil_lol: Pamiętaj Asiu, że mamy jeszcze na Łotwę razem jechać :cool3: Pozdrawiam Iwa Czerwiec-lipiec . W tych miesiącach trzeba znaleźć na Łotwie jakąś wystawę. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 A Esiek to chociaz widział, co je? Bo na fotkach to ma cały czas zamknięte oczy...:evil_lol: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 cze kobito :eviltong:przylazlam tu zebys nie mowila zem o tobie zapomniala:diabloti:pamietam i Esia tyz pamietam i mam z nim foto z poznanskiej ale ze swiatowki:diabloti:ojjj awno sie nie widzialysmy:razz: Quote
Mike i Morgan Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 http://img120.imageshack.us/img120/7707/dsc048034im3.jpg Ile glutków prawie jak u mojego Morgana jak się wody napije :eviltong: Quote
Iwa-R Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Asiaczek napisał(a):A Esiek to chociaz widział, co je? Bo na fotkach to ma cały czas zamknięte oczy...:evil_lol: Pzdr. A czy to ważne czy widział? Ważne, że smakowało :evil_lol: ewelinabuck napisał(a):cze kobito :eviltong:przylazlam tu zebys nie mowila zem o tobie zapomniala:diabloti:pamietam i Esia tyz pamietam i mam z nim foto z poznanskiej ale ze swiatowki:diabloti:ojjj awno sie nie widzialysmy:razz: No witam, witam! To prawda... trochę czasu minęło. A jak masz jakieś foto to bądź tak miła i wklej tutaj :loveu: Pozdrawiam Iwa Quote
Iwa-R Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='mike17pl']http://img120.imageshack.us/img120/7707/dsc048034im3.jpg Ile glutków prawie jak u mojego Morgana jak się wody napije :eviltong: Jak coś bardzo smakuje to niestety ślinotok jest dość spory, ale tak normalnie to jest ok :lol: Pozdrawiam Iwa Quote
ewelinabuck Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 pomylka nie ze swiatowki a rok pozniej Poznan 2007:P:diabloti: Quote
M&S Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 to my na jednym ringu byłyśmy.....tylko wilcze na końcu chodziły:razz: Quote
Patisa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Jaka piękna puchata Rudość:loveu: Cudeńko :cool3: Quote
Iwa-R Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='ewelinabuck']pomylka nie ze swiatowki a rok pozniej Poznan 2007:P:diabloti: http://img240.imageshack.us/img240/5674/obraz1316he7.jpg http://img90.imageshack.us/img90/1053/obraz1318vx9.jpg http://img240.imageshack.us/img240/3961/obraz1319il1.jpg Hmmm.... a ja przy tym byłam? Bo jakoś nie zarejestrowałam, że mi znowu psa wymiziałaś :evil_lol:. Normalnie można by mi psa ukraść a ja bym nawet nie zauważyła :roll: [quote name='Maks i Spark']to my na jednym ringu byłyśmy.....tylko wilcze na końcu chodziły:razz: No.... i nie podeszłaś do mnie? :mad::evil_lol: [quote name='Patisa']Jaka piękna puchata Rudość:loveu: Cudeńko :cool3: To jak... kiedy się umawiamy na mizianko? :cool3: pozdrawiam Iwa Quote
ewelinabuck Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 pewnie ze bylas nawet ci czesc mowilam ojjjj pora zaiwestowac w wita biulecityn:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Iwa-R napisał(a): No.... i nie podeszłaś do mnie? :mad::evil_lol: pozdrawiam Iwa ...chow'ów duuużo było, a wilczych tylko my no i kto tu do kogo nie podszedł....ale wybaczone Ci to będzie bo : 1. mnie tam nie było...tylko moja mama z futrami:p 2. to było daaawno ;) m. Quote
Iwa-R Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 ewelinabuck - widzisz... starość nie radość :oops: Maks i Spark + to prawda, dawno i nie prawda. Myślę, ze jeszcze nie jedna wystawa przed nami :cool3: Nie wiem jak Was, ale nas ponownie nawiedziła zima. Po południu wkleję trochę nowych, zimowych fotek :) Pozdrawiam Iwa Quote
Patisa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Iwa-R napisał(a):To jak... kiedy się umawiamy na mizianko? :cool3: pozdrawiam Iwa Ale chcesz wymiziać mnie czy moje psy?:lol: No...wymiziaj Puchatki ode mnie :loveu: Quote
Iwa-R Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Yyyyy..... a ja myślałam, że Ty może byś chciała tego puchatka wymiziać, ale ja mogę i Twoje puchatki miziać, bynajmniej nie myślałam o mizianiu Ciebie :roll: Zdjęcia wkrótce... zaszalałam i całą baterię w aparacie wyczerpałam :lol: Pozdrawiam Iwa Quote
Recommended Posts