Iwa-R Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 jamnicze - odmiana krótkowłosa jest w kraju od niedawna, ale jest już tych psiaczków coraz więcej. Nie jest aż tak popularna jak odmiana długowłosa. Asiaczek- yyyy... jakie dwie Asie? :roll: Zdjęcia podwójne przestawiają wersję "krótką" i "długą", tak dla porównania ;) J.G - przez to przestawianie postów nawet nie zauważyłam, że już odpowiedź padła. No i właśnie w tym miśku się zakochałam.... Co by tu zrobić, żeby móc go zostawić? :placz::placz::placz: No obiecałam... niedziela się jeszcze nie skończyła... już lecę ;) A na dokładkę jeszcze jedna fota mojego ulubieńca :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam Iwa Quote
Iwa-R Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Aaaa.... już wiem.... Asiaczek na zdjeciu, hahaha, co za zbieg okoliczności :multi: Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Iwa-R napisał(a):Aaaa.... już wiem.... Asiaczek na zdjeciu, hahaha, co za zbieg okoliczności :multi: Ja + Asia od Boryska... Pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja + Asia od Boryska... Pzdr. Asia od Borysa to wiedziałam że jest, ale Ciebie zauważyłam dopiero teraz :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
jamnicze Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Iwa-R']jamnicze - odmiana krótkowłosa jest w kraju od niedawna, ale jest już tych psiaczków coraz więcej. Nie jest aż tak popularna jak odmiana długowłosa. Iwa Dzięki :p, zawsze można dowiedzieć się czegoś nowego :lol: Quote
Iwa-R Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 jamnicze napisał(a):Dzięki :p, zawsze można dowiedzieć się czegoś nowego :lol: W miarę możliwości, służę pomocą :) Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Iwa-R'] A na dokładkę jeszcze jedna fota mojego ulubieńca :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam Iwa pięęękny jest pluszak taaki :loveu::loveu: a on długi czy krótki będzie :cool3: Quote
Patisa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Iwa-R'] A porównanie.... proszę bardzo :) Esio z kumplerm z Poznania - Boryskiem, na jednej z wystaw :) http://enchou.republika.pl/Polski_Osiagniecia_Klasa_Posrednia/pict21553xc.jpg Pozdrawiam Iwa Oooo różnica ogromna!:crazyeye: krótkowłosa tracą swoją "lwistość":shake: Esio rządzi:lol: Quote
Asiaczek Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Mnie się wydaje, to on będzie "długi"... Iwa - jaki on będzie? Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 http://enchou.republika.pl/Polski_Osiagniecia_Klasa_Posrednia/pict21553xc.jpg Jaki Esio puchaty :loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Gratuluje sukcesów w Trenczynie :lol: :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ja tę, ja też gratuluję!!! :lol: Mam nadzieję, że podróż powrotna minęła bez stressów? Pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Dzięki dziewczyny za wszystko, ale Wam należą się dużo większe gratulacje!!. Podróż ok, właśnie wstałam. Ze Słowacji przywieźliśmy skromnie CAC, ale..... Championat Słowacji uważam za zakończony !!! :multi::multi::multi: A czarny maluszek będzie oczywiście długowłosy, szkoda, że nie mogę go zabrać do siebie :placz: Pozdrawiam Iwa Quote
J.G Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Gratuluje bardo serdecznie ukończenia Championatu Słowacji.:multi::multi::multi: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ;) post testowy - uczę się posty pisać:cool3: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Iwa-R napisał(a):Dzięki dziewczyny za wszystko, ale Wam należą się dużo większe gratulacje!!. Podróż ok, właśnie wstałam. Ze Słowacji przywieźliśmy skromnie CAC, ale..... Championat Słowacji uważam za zakończony !!! :multi::multi::multi: A czarny maluszek będzie oczywiście długowłosy, szkoda, że nie mogę go zabrać do siebie :placz: Pozdrawiam Iwa My też się cieszymy z nowego Championa Słowacji!!! A w Twojej rasie jest już jakis Champion tego kraju? Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Gratulacje i mizianki dla Championa Słowacji :loveu: Quote
Iwa-R Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Ale jakie ho, hop.... o co chodzi? :cool3: Maks i Spark Asiaczek J.G Błyskotka jamnicze Patisa Dziękujemy serdecznie!! :multi::multi::multi: Wygrał prawdopodobnie (choć mogę się mylić) PRINZ-PUMA od Halusku I są już Ciałki z Championatem tego kraju ;) Ale nie ma chyba Ciałka z 5 championatami krajowymi ! :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ten chow-chow z 5 championatami to rozumiem Misiek?:lol: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Ten chow-chow z 5 championatami to rozumiem Misiek?:lol: Pzdr. :multi: Misiek Esiek! Do tej pory udało się zdobyć: Młodzieżowy Championat Polski Interchampionat Championat Polski Championat Rumunii Championat Czech Championat Estonii Championat Słowacji !! :multi::multi::multi: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Iwa-R napisał(a)::multi: Misiek Esiek! Do tej pory udało się zdobyć: Młodzieżowy Championat Polski Interchampionat Championat Polski Championat Rumunii Championat Czech Championat Estonii Championat Słowacji !! :multi::multi::multi: Pozdrawiam Iwa Przy Championacie Estonii - byłam obecna, i przy kończeniu Championatu Słowacji tez!:multi: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 A przy Championacie Rumunii byłaś obecna "psiowo" :lol: Pozdrawiam Iwa Quote
Recommended Posts