Iwa-R Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 J.G - Serdecznie dziękuję! :calus: Asiaczek - Asiu, En-Chou z reguły zajmuje miejsce w centrum pokoju gdzie ma podgląd i na drzwi i na korytarz, więc wie czy Pańcia się szykuje czy nie. Kiedy jest pewność, że drzwi się otwierają, wtedy jest bieg :evil_lol: Russellka - Kiedyś też się nad tym zastanawiałam, ale teraz już bez wątpienia wiem, że widzi. Wie, kiedy ma podnieść łapkę, bo jest np. krawężnik czy schody, czy może trzeba przeskoczyć kałużę :cool3: A na koniec mam jeszcze ciepłą, super wiadomość. Jedno z naszych dzieciątek, jako możliwe jedyne w kraju, zrobiło komplet badań z wpisem do rodowodu, tak więc: HOGAN ENCHOU z Reptowskiego Lasu, urodzony 27.10.2006 - HD A/A, oczy wolne od chorób z certyfikatem na 2 lata !!!!! :multi::multi::multi::multi: Jesteśmy dumni z tak wspaniałego synusia! Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Iwa-R'] A na koniec mam jeszcze ciepłą, super wiadomość. Jedno z naszych dzieciątek, jako możliwe jedyne w kraju, zrobiło komplet badań z wpisem do rodowodu, tak więc: HOGAN ENCHOU z Reptowskiego Lasu, urodzony 27.10.2006 - HD A/A, oczy wolne od chorób z certyfikatem na 2 lata !!!!! :multi::multi::multi::multi: Jesteśmy dumni z tak wspaniałego synusia! Pozdrawiam Iwa Jejeje! BRAWO!!! Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Iwa-R'] A na koniec mam jeszcze ciepłą, super wiadomość. Jedno z naszych dzieciątek, jako możliwe jedyne w kraju, zrobiło komplet badań z wpisem do rodowodu, tak więc: HOGAN ENCHOU z Reptowskiego Lasu, urodzony 27.10.2006 - HD A/A, oczy wolne od chorób z certyfikatem na 2 lata !!!!! :multi::multi::multi::multi: Jesteśmy dumni z tak wspaniałego synusia! Pozdrawiam Iwa Moje gratulacje, eksterier jest ważny, ale zdrowie najważniejsze :p Quote
J.G Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 HOGAN ENCHOU z Reptowskiego Lasu, urodzony 27.10.2006 - HD A/A, oczy wolne od chorób z certyfikatem na 2 lata !!!!! :multi::multi::multi::multi: Jesteśmy dumni z tak wspaniałego synusia! Pozdrawiam Iwa Super:multi::multi::multi:Bardzo serdecznie gratuluję.:multi::multi::multi: Quote
Patisa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iwa-R']Łooooo matko....... ale dostałam ochrzan :oops: Nie no... jak mus to mus :evil_lol: Chopsasasa :evil_lol: (nie wiem jak on to zrobił :D) sam Pozdrawiam Iwa Co za piękny Pulpet:loveu: Quote
Iwa-R Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Asiaczek, jamnicze, J.G, Patisa - Bardzo dziękuję za gratulacje i odwiedziny i oglądanie zdjęć. Melduję, że wróciłam z wizyty u "moich" 4 tygodniowych misiaczków i..... MAM :cool3: Ze względu na chorobę dzisiaj już zmykam do łóżka, więc zdjęcia wkleję jutro.... poczekacie? :roll: Pozdrawiam Iwa Quote
J.G Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Czekam z niecierpliwością na nowe fotki szczeniaczków:multi::multi::multi: Quote
jamnicze Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ja też czekam :), a TY polopirynkę, gorącą herbatkę z malinami i sio do łóżeczka :p Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Iwa-R']Asiaczek, jamnicze, J.G, Patisa - Bardzo dziękuję za gratulacje i odwiedziny i oglądanie zdjęć. Melduję, że wróciłam z wizyty u "moich" 4 tygodniowych misiaczków i..... MAM :cool3: Ze względu na chorobę dzisiaj już zmykam do łóżka, więc zdjęcia wkleję jutro.... poczekacie? :roll: Pozdrawiam Iwa O, rrrrrany, przziębienie? No to może wygrzej choróbsko, weź tableteczki, syropek i inne takie. A fotki.... fotki daj dzisiaj wieczorkiem, OK?:lol: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 I tak trzeba było podnieść dupsko.... Na początek.... dzisiaj na spacerku z piechami spotkałam trzech "tajemniczych panów". Jednemu nawet zrobiłam zdjęcie, ktoś poznaje? :evil_lol: A teraz zabieram się za fotki maluszków :loveu: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Jakis wybrakowany ten facet... http://img509.imageshack.us/img509/4985/zdjcie010os6.jpg Może pozostali byli ciekawsi?:evil_lol: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Asiaczek']Jakis wybrakowany ten facet... http://img509.imageshack.us/img509/4985/zdjcie010os6.jpg Może pozostali byli ciekawsi?:evil_lol: Pzdr. Taaak, jeden miał nawet wypisane swoje imię :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
Iwa-R Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Dnia 22.12.2008 w hodowli "Z KLANU OFENA" urodziły się 4 Esiowe chłopaczki. Chłopaczki podzieliły się i kolorystycznie i rodzajem włosa, czyli mamy 2 misie czarne i dwa misie rude, dodatkowo mamy dwa misie krótkowłose (czarny i rudy) Mamusia to: Ch.Pl. PERFECT ALIBI Lietuvos Liutas (czarna krótkowłosa) A tak wyglądają prawie 4 tygodniowe misie: c.d.n... Quote
Iwa-R Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Przyznam, że jeden z miśków szczególnie wpadł mi w oko... Dlaczego ja nie mogę mieć jeszcze jednego psa w domu?? :placz::placz::placz::placz::placz: Pozdrawiam Iwa Quote
J.G Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ale śliczne misiaczki:multi::multi::multi: a ten czarny:crazyeye: jest cudowny bardzo ale to bardzo mi się podoba. Quote
bety Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Iwa-R napisał(a):Dnia 22.12.2008 w hodowli "Z KLANU OFENA" urodziły się 4 Esiowe chłopaczki. Chłopaczki podzieliły się i kolorystycznie i rodzajem włosa, czyli mamy 2 misie czarne i dwa misie rude, dodatkowo mamy dwa misie krótkowłose (czarny i rudy) c.d.n... Ale fajny podział i przefajoskie małe misie :loveu::loveu::loveu: A masz fotkę mamusi bo bym chętnie zobaczyła? Pzdr Quote
J.G Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Iwa-R napisał(a):Mówisz o smufiku czy o długowłosym? Tak jest po prostu prześliczny:multi: Quote
Iwa-R Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 J.G napisał(a):Ale śliczne misiaczki:multi::multi::multi: a ten czarny:crazyeye: jest cudowny bardzo ale to bardzo mi się podoba. Mówisz o smufiku czy o długowłosym? Quote
Iwa-R Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 bety napisał(a):Ale fajny podział i przefajoskie małe misie :loveu::loveu::loveu: A masz fotkę mamusi bo bym chętnie zobaczyła? Pzdr Sama czekam za jakąś fajną fotką mamusi, niestety niewiele jest jej zdjęć w necie. Pozdrawiam Iwa Quote
Iwa-R Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 J.G napisał(a):Tak jest po prostu prześliczny:multi: Ale który, bo są dwa. Jeden jest krótkowłosy (4 zdjęcie) a drugi długowłosy (2 zdjęcie) ? Pozdrawiam Iwa Quote
jamnicze Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Iwa-R napisał(a):Ale który, bo są dwa. Jeden jest krótkowłosy (4 zdjęcie) a drugi długowłosy (2 zdjęcie) ? Pozdrawiam Iwa Mi ten czarny długowłos się podoba :loveu: Ale powiem szczerze, że nie wiedziałam, że chowki występują w 2 odmianach włosa :shake::oops:. A można prosić zdjęcia dorosłych długo i krótkowłosego dla porównania? Na wystawach też nie przypominam sobie podziału :hmmmm: Quote
Iwa-R Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 To jest zdjęcie mamci zrobione na jednej z wystaw :) A porównanie.... proszę bardzo :) Esio z kumplerm z Poznania - Boryskiem, na jednej z wystaw :) Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 To sa oba "krótkie"? http://img150.imageshack.us/img150/8263/dsc04823sds0.jpg Lietuvos Liutas - to dosyć znana hodowla chowków. Właścicielką jest taka korpulentna Pani, mówimy nawet sobie "dzień dobry":lol: A na tej fotce to ja widzę dwie Asie:lol: http://enchou.republika.pl/Polski_Osiagniecia_Klasa_Posrednia/pict21553xc.jpg Pzdr. Quote
J.G Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 J.G napisał(a):O długo włosym cudeńku prześlicznym:multi: Z drugiej fotki:multi: Iwa-R Obiecałaś i nie :crazyeye:. Quote
Recommended Posts