jamnicze Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 łoj, a z tej śliny sopelki mu sie aby nie robią? :evil_lol: http://img296.imageshack.us/img296/2372/dsc04795xr7.jpg Quote
Iwa-R Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 jamnicze napisał(a):łoj, a z tej śliny sopelki mu sie aby nie robią? :evil_lol: http://img296.imageshack.us/img296/2372/dsc04795xr7.jpg Zwykle nie zdążą zamarznąć, Esio albo "wyczepie", albo zostawi w śniegu tarzając się w nim :) Quote
Iwa-R Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 W sumie tylko chciałam dodać, że wczoraj Esik skończył 4 lata :roll: Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ohohoho! Cztery lata to juz powazny wiek... No i Esio jest już ojcem dzieci... Duuuużo zdrówka! Pzdr. Quote
bety Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Iwa-R napisał(a):W sumie tylko chciałam dodać, że wczoraj Esik skończył 4 lata :roll: Duuuuuuuuuużo wszystkiego najjjjjjjjjjjleeeeeeeeepszego dla kudłatego misiaczka :lol: smacznego jedzonka, fajnych "koleżanek" ;) i całej masy rudych dzieciaczków. :new-bday::tort::new-bday: Pzdr Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ohohoho, szczególnie spodobają mu się zyczenia "masy rudych dzieciaczków"...:evil_lol: Pzdr. Quote
Russellka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Wszystkiego naj dla Esia! :loveu: :smilecol::tort::new-bday::BIG::BIG::beerchug::cunao::laola: Quote
bety Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Iwa-R napisał(a):bety Asiaczek A co z czarnymi dzieciaczkami? :evil_lol: A po co czarne rude fajniejsze (ja lubię i wolę rude) :eviltong: Pzdr Quote
Iwa-R Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 bety Asiaczek A co z czarnymi dzieciaczkami? :evil_lol: Russelka Baaardzo bardzo dziękujemy za życzenia. Buziaczki dla Wszystkich! Pozdrawiam Iwa Quote
Iwa-R Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 bety napisał(a):A po co czarne rude fajniejsze (ja lubię i wolę rude) :eviltong: Pzdr Oj bety.... Żeby życie miało smaczek... raz czarnuszek raz rudzielec :evil_lol: No dobra.... może coś mi z tym powiedzeniem nie wyszło, ale jakieś urozmaicenie musi być :D Umówiłam się już na mizianko na sobotę, więc może w końcu będę miała jakieś foteczki nowych,prawie już 4 tygodniowych maleństw :) Quote
jamnicze Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 :angryy::angryy::angryy: Napisałam posta z życzeniami (zaraz za Asiaczkowymi), wchodzę sobie teraz na DOGo, a tamtego posta nie ma :crazyeye: - czary jakieś, czy cuś?:roll: No to jeszcze raz wszystkiego na, naj, najlepszego dla solenizanta :lol: [CENTER]:new-bday::BIG: [/CENTER] Quote
Iwa-R Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Nie ma znaczenia kto kiedy wysłał życzenia,ważne że wie, pamięta i cieszy się razem ze mną :) Bardzo dziękujemy! :calus: Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Iwa-R napisał(a): Umówiłam się już na mizianko na sobotę, więc może w końcu będę miała jakieś foteczki nowych,prawie już 4 tygodniowych maleństw :) Jeeeee, to czekamy. NIE ZAPOMNIJ APARATU!!! A swoją drogą - do mnie to juz nie zdążysz przyjechać, zostały tylko 3 Maluszki... I to do soboty, bo w najbliższa sobote następny bobasek wędruje "na swoje"... Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 :new-bday::new-bday::new-bday: Wszystkiego Najlepszego Dla Pięknego Esia :loveu::loveu::loveu: Tak Nawiasem To Uwielbiam Chowki :loveu: I zapraszamy do nas ponownie ;) Quote
Iwa-R Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Asiaczek']Jeeeee, to czekamy. NIE ZAPOMNIJ APARATU!!! A swoją drogą - do mnie to juz nie zdążysz przyjechać, zostały tylko 3 Maluszki... I to do soboty, bo w najbliższa sobote następny bobasek wędruje "na swoje"... Pzdr. Asiu... wiesz, że bardzo chciałabym Cię odwiedzić, ale jest to i czasochłonne i trochę kosztowne. Może uda się przy następnych Baskach-Bobaskach? :cool3: Baterie do aparatu już się ładują :evil_lol: [quote name='Paula&Goofi']:new-bday::new-bday::new-bday: Wszystkiego Najlepszego Dla Pięknego Esia :loveu::loveu::loveu: Tak Nawiasem To Uwielbiam Chowki :loveu: I zapraszamy do nas ponownie ;) Dziękujemy także za życzenia, oczywiście będę również do Was "wpadać" :) No a skoro uwielbiasz chowki to zapraszamy częściej do galerii... Po weekendzie będą Esiowe, chowkowe maleństwa :multi: Pozdrawiam Iwa Quote
Paula&Goofi Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 O ja to ja już się doczekać nie moge :loveu::diabloti: Quote
J.G Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ja również czekam z niecierpliwością na fotki maleństw.:multi: Quote
Asiaczek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iwa-R'] No a skoro uwielbiasz chowki to zapraszamy częściej do galerii... Po weekendzie będą Esiowe, chowkowe maleństwa :multi: Pozdrawiam Iwa Iwa - a nie masz jakiś domowo-zabawowo-spacerowych fotek? Jakichkolwiek...:placz:,please... Pzdr. Quote
M&S Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Iwa dawaj foty....:mad::mad::mad::mad::mad: Quote
J.G Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Maks i Spark napisał(a):Iwa dawaj foty....:mad::mad::mad::mad::mad: Czekamy:mad::mad::mad: Quote
Iwa-R Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Łooooo matko....... ale dostałam ochrzan :oops: Nie no... jak mus to mus :evil_lol: Chopsasasa :evil_lol: (nie wiem jak on to zrobił :D) W oczekiwaniu na spacer... sam i z Guchną i widok z góry :evil_lol: A na koniec znalazłam jeszcze jedno "stolikowe" :D Pozdrawiam Iwa Quote
J.G Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Super,przepiękne fotki.:multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Hahaha, ja tez nie wiem, jak on to zrobił...:crazyeye: http://img510.imageshack.us/img510/5606/dsc04788lr0.jpg Moje wcale nie sa takie spokojne w oczekiwanu na spacerek. chociaż każdy psiak wie z kim i w jakiej kolejności wychodza, to jednak emocji nie da się tutaj oddzielić... Pzdr. Quote
Russellka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Super :loveu: Czy on coś za tymi fałdkami widzi? :diabloti::loveu: Tylko taki pychol wziąść i wytargać :loveu: Quote
Recommended Posts