Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy wszystkim za gratulacje.

A dlaczego za wcześnie za kończenie kariery wystawowej? Esiek za chwilę kończy 5 lat, zdobył już wystarczająco dużo, a i kasa się przyda na coś innego. Poza tym trochę przerwy dobrze mi zrobi przed kolejnymi wystawami już z nowymi psiaczkami, bo póki co mam wystaw troszeczkę dość.

A zdjęcia.... Marek się już zarejestrował, obiecał, że dzisiaj wklei kilka zdjęć :cool3:

Asiu, jeśli to dla Ciebie nie problem to wyślij pocztą a ja oddam Ci kasę (chyba, że wybierasz się do Poznania na wystawkę). Na razie nie mam w planach żadnych wyjazdów.

Pozdrawiam
Iwa

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwa-R napisał(a):
Dziękujemy wszystkim za gratulacje.

A dlaczego za wcześnie za kończenie kariery wystawowej? Esiek za chwilę kończy 5 lat, zdobył już wystarczająco dużo, a i kasa się przyda na coś innego. Poza tym trochę przerwy dobrze mi zrobi przed kolejnymi wystawami już z nowymi psiaczkami, bo póki co mam wystaw troszeczkę dość.

Pozdrawiam
Iwa

Co to jest 5 lat....

Doberek, miłego dnia :)

A.

Posted

[quote name='Iwa-R']Dziękujemy wszystkim za gratulacje.

A zdjęcia.... Marek się już zarejestrował, obiecał, że dzisiaj wklei kilka zdjęć :cool3:

Asiu, jeśli to dla Ciebie nie problem to wyślij pocztą a ja oddam Ci kasę (chyba, że wybierasz się do Poznania na wystawkę). Na razie nie mam w planach żadnych wyjazdów.

Pozdrawiam
Iwa[/quote]
Póki co - fotek od Marka nie ma...
Postaram się w tym tygodniu wysłać Ci dyplom.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Póki co - fotek od Marka nie ma...
Postaram się w tym tygodniu wysłać Ci dyplom.

Pzdr.[/quote]

No bo widzisz..... Marek się obija :eviltong: A ja tak widać wkradam się na jego konto :evil_lol:
A tak na poważnie, to ma jeszcze inne obowiązki, a w wolnych chwilach to jeszcze jestem ja :cool3:. Ale właśnie namawiam go, żeby coś wkleił.

Pozdrawiam
Iwa

To teraz tak na dobry początek.... Jedno zdjęcie z mojej pierwszej wystawy na Litwie.
W oczekiwaniu na ocenę.

[URL="http://img441.imageshack.us/i/dsc00619m.jpg/"][IMG]http://img441.imageshack.us/img441/7337/dsc00619m.jpg[/IMG][/URL]

Marek.

Posted

[quote name='MarekG']Zdjęcia praktycznie wszystkie robione telefonem, stąd taka jakość. Ale następne będą już troszkę lepsze :)
Marek.[/quote]
Aaaaa, jasne! No to róbcie te następne "lepsze" foteczki. My tutaj czekamy...:lol:

Pzdr.

Posted

Asiu... na razie zdjęcia będą takie jakie będą, czyli robione byle czym, byle były :evil_lol:. Nowy aparacik planowany jest doipiero przed przyszłorocznymi wakacjami, więc póki co trzeba cieszyć się tym co jest ;)

Nie powiem dokładnie kiedy, ale niedługo znowu coś wklei (skoro pstrykał, niech wkleja :evil_lol:)

Pozdrawiam
Iwa

Posted

[quote name='Iwa-R']Asiu... na razie zdjęcia będą takie jakie będą, czyli robione byle czym, byle były :evil_lol:. Nowy aparacik planowany jest doipiero przed przyszłorocznymi wakacjami, więc póki co trzeba cieszyć się tym co jest ;)
Nie powiem dokładnie kiedy, ale niedługo znowu coś wklei (skoro pstrykał, niech wkleja :evil_lol:)
Pozdrawiam
Iwa[/quote]
Pewnie! Pstrykał, to teraz niech wkleja...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Czesc wszystkim, oto kolejne obiecane fotki z Litwy.

A miałem robić zdjęcia psom, ale jakoś tak wyszło.... :diabloti:

W trakcie oceny.

I wygraliśmy :cool3:

Marek

Posted

[quote name='jamnicze']Gratulacje !!!
Łołłł :crazyeye:, ja bym tak Saidi chyba nie zostawiła samej na ringu :diabloti:
http://img42.imageshack.us/img42/5961/dsc00639m.jpg

[quote name='Maks i Spark']Jak grzecznie stoi :p
Imageshack - dsc00639m

A.

[quote name='Asiaczek']Noooo, MarkuG, czy uważasz, że te kilka fotek zadowoli nas?
Prosimy o jeszcze!

Pzdr.

[quote name='bety']Bo to grzeczny Esio. :lol:
Pzdr

[quote name='Maks i Spark']Tak, stoikiem jest ;)

A.

Bardzo dziękujemy. Kilka zdjęć jeszcze by się znalazło, ale są raczej z dalszej perspektywy, ale przy wolnej chwili napewno będą wstawione. Marek jest troszkę zajęty, więc wybaczcie mu tak małą ilość zdjęć. Żaba wczoraj też jakaś taka wolna była.

A Esio.... takie stanie jest zwykle naszym numerem popisowym :cool3: Wszystko zależy też oczywiście od sędziego i od aktualnego nastroju Eśka. Tu był wystarczająco rozbawiony, że udało nam się to zrobić, tym bardziej, że zostaliśmy poproszeni o ustawienie się do zdjęcia :)

Pozdrawiam
Iwa

Posted

[quote name='Iwa-R']
A Esio.... takie stanie jest zwykle naszym numerem popisowym :cool3: Wszystko zależy też oczywiście od sędziego i od aktualnego nastroju Eśka. Tu był wystarczająco rozbawiony, że udało nam się to zrobić, tym bardziej, że zostaliśmy poproszeni o ustawienie się do zdjęcia :)

Pozdrawiam
Iwa[/quote]

Żeby tak Sparkowaty chciał trochę takiego spokoju zachować....o powadze nie wspomnę :evil_lol:;)

Miłego poniedziałku :)

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Żeby tak Sparkowaty chciał trochę takiego spokoju zachować....o powadze nie wspomnę :evil_lol:;)

Miłego poniedziałku :)

A.

A ja bym chętnie tego spokoju trochę oddała, w zamian biorąc troszkę ruchu i trochę wygłupów :)

[quote name='Paula&Goofi']G R A T U L A C J E ! ! !
Świetne zdjęcia, tylko ja czekam na więcej :evil_lol:

Dziękujemy! Ostatnio naprawdę mało tego czasu na siedzenie przy komputerze, stąd nast tutaj tak mało. Jak tylko znajdzie się trochę czasu to znajdą się i zdjęcia :)

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):
A ja bym chętnie tego spokoju trochę oddała, w zamian biorąc troszkę ruchu i trochę wygłupów :)

Pozdrawiam
Iwa

To ja oddaję trochę ruchu i wygłupów i biorę więcej spokoju ;)

Ciekawe, czy zadziała....

A.

Posted

Oooojejku jaka piekna galeria, bardzo zaluje ze tak pozno zajrzalam, do Waszej galerii, moze od poczatku bardzo serdecznie gratulujemy ukonczenia Championatu Litwy, po drugie w zyciu nie myslalam, ze male Chow - Chow sa takie piekne. Co prawda niebylam w stanie przejzec calej Waszej galerii, fajne te Chow chowy. Pozdrawiamy Akitkowo !!!!