Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mania&Dolly&MuSan']Fajna wycieczka. dawno dawno temu.... tam deptałam ;)
a gdzie na tych - zbiorowych- fotkach jest IWA ;)

A gdzieś tam jest w tłumie :cool3:

[quote name='jamnicze']Widzę, że wycieczka raczej objazdowa była ;), a gdzie chodzenie po połoninach? :cool3::evil_lol:

A Wy przypadkiem w Myczkowcach nie byliście?
Jak ja uwielbiam Bieszczady :loveu:

Esiek i kociątko - super
http://img33.imageshack.us/img33/5229/zdjcie00022.jpg

Było trochę zwiedzania, głównie muzea, kościoły, czy jakieś tam grobowce, ale nie będę wklejała takich zdjęć, bo po co ;)
Sami zorganizowaliśmy wyjazd, i sami wszystko prowadziliśmy. No i tak myśląc sobie, to chyba były Myczkowce :cool3: Brawo za spostrzegawczość :)

Mam jeszcze zdjęcia kici chodzącej Esiowi po futrze, ale prawie kici nie widać, więc nie wklejałam :lol:

A teraz to ja już grzecznie mówię dobranoc, bo za chwilę znowu zabierają nam prąd i wodę, więc co tu robić? :lol:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Witam wszystkich :)
No ponoć cośtam robią i stąd chwilowe braki w praktycznie wszystkim :evil_lol: Ale już jest po i już nie powinno być problemów.

Basia.... burze to i u nas są, więc podziękuję. Ostatnio ze spaceru wracałam mokra od góry do dołu, więc można sobie wyobrazić jak pies wyglądał :lol:

Patisa, image czasem szwankuje, więc może dlatego chwilowy brak zdjęć.

Pozdrawiam
Iwa

Posted

[quote name='Iwa-R']Dzień Dobry!

Weeekend..... wcale nie był taki miły.... Nie wyspałam się, zmokłam, przemarzłam, niewiele zjadłam, i ogólnie mam dość....

A tą osobę która po tych wszystkich przebojach, dzwoniła do mnie dziś w nocy dwa razy o godzinie 1.42, nie powiedziała ani słowa, tylko wzdychała mi do słuchawki..... serdecznie "pozdrawiam".

Pozdrawiam
Iwa

P.S. Jak tylko otrzymam przedwystawowe zdjęcia walki z żywiołem w Kownie, to wrzucę je do galerii.

A na koniec jeszcze się pochwalę, że mimo okropnej pogody i wielu przygód, Esio wywalczył kolejnego CACa na Litwie. Jesteśmy następny kroczek bliżej do championatu.

......to był baaardzo udany weekend;), GRATULACJE [SIZE=2]i uścisk mocny dla Esia:multi::multi::multi:

A.

Posted

Dzień Dobry!

Weeekend..... wcale nie był taki miły.... Nie wyspałam się, zmokłam, przemarzłam, niewiele zjadłam, i ogólnie mam dość....

A tą osobę która po tych wszystkich przebojach, dzwoniła do mnie dziś w nocy dwa razy o godzinie 1.42, nie powiedziała ani słowa, tylko wzdychała mi do słuchawki..... serdecznie "pozdrawiam".

Pozdrawiam
Iwa

P.S. Jak tylko otrzymam przedwystawowe zdjęcia walki z żywiołem w Kownie, to wrzucę je do galerii.

A na koniec jeszcze się pochwalę, że mimo okropnej pogody i wielu przygód, Esio wywalczył kolejnego CACa na Litwie. Jesteśmy następny kroczek bliżej do championatu.

Posted

[quote name='Iwa-R']A tą osobę która po tych wszystkich przebojach, dzwoniła do mnie dziś w nocy dwa razy o godzinie 1.42, nie powiedziała ani słowa, tylko wzdychała mi do słuchawki..... serdecznie "pozdrawiam".

Pozdrawiam
Iwa

No to masz cichego wielbiciela - też było mu w słuchawkę powzdychać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gratki dla Eśka

Pzdr

Posted

[quote name='Iwa-R']Dzień Dobry!
Pozdrawiam
Iwa

Brawo dla Eśka! Słyszałam, że w Kownie na lotnisku znowu lało i był wygwizdów!:evil_lol: No, ale to normalne...

[quote name='bety']No to masz cichego wielbiciela - też było mu w słuchawkę powzdychać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr
Ja bym powzdychała razem z nim... A co tam, w grupie raźniej...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Gratki dla Esia :multi::multi::multi:

U sa też paskudna pogoda :shake:
Zmarzłam jak nie wiem co, a Saidi oczywiście nudzi sie w domu, bo w taka pogodę, to nawet biegać jej sie nie chce

Posted

Dziękujemy pięknie za gratulacje. Szkoda tylko, że zdjęcia przedwystawowe są (wtedy jeszcze humor dopisywał), później jak się okazało, że stoimy w kałuży wody (tyle naleciało) w samochodzie z rozładowanym akumulatorem, i non stop lejącym deszczem, fruwającymi namiotami sędziowskimi, to już naprawdę na ringu z tego wszystkiego zdjęć brak. Po prostu jedna wielka masakra.

Samochód był zapychany, my przemoczone jak nie wiem co, psy nie wysikane przed wystawą, wyjęte na 5 minut na ring, po wystawie minuta na siku i znowu do auta. Stanowiska sędziowskie poprzenosiły się do samochodów, ludzie spacerujący po ringach, nawet samochody stawały prawie na ringach. I tak odbywała się ocena w Kownie. Jeden taki wyjazd i odechciewa się wystaw :D

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):
Dziękujemy pięknie za gratulacje. Szkoda tylko, że zdjęcia przedwystawowe są (wtedy jeszcze humor dopisywał), później jak się okazało, że stoimy w kałuży wody (tyle naleciało) w samochodzie z rozładowanym akumulatorem, i non stop lejącym deszczem, fruwającymi namiotami sędziowskimi, to już naprawdę na ringu z tego wszystkiego zdjęć brak. Po prostu jedna wielka masakra.

Samochód był zapychany, my przemoczone jak nie wiem co, psy nie wysikane przed wystawą, wyjęte na 5 minut na ring, po wystawie minuta na siku i znowu do auta. Stanowiska sędziowskie poprzenosiły się do samochodów, ludzie spacerujący po ringach, nawet samochody stawały prawie na ringach. I tak odbywała się ocena w Kownie. Jeden taki wyjazd i odechciewa się wystaw :D

Pozdrawiam
Iwa

A czemu nie spytałaś się cioci Asiaczkowej, jak to jest w Kownie na lotnisku, o pardon, na wystawie?
Wszystko bym Ci powiedziała i nie byoby wtedy elementu zaskoczenia...:evil_lol:
Kaloszki, pelerynki p/deszczowe, parasolki no i specjalny ochroniarz z parasolem nad Miśkiem...:lol:

Pzdr.