Iwa-R Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 A ten Pan chciał mnie kupić :eviltong: c.d.n. Quote
Iwa-R Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Nie ma to jak kąpiel przy wodospadzie :) A jeszcze kawałek dalej.... c.d.n. Quote
Iwa-R Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 I ostatnia miejscowość tej wycieczki - Kairouan - gdzie kupić można przepiękne dywany c.d.n. Quote
Iwa-R Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 I tak kończy się moja wycieczka po Tunezji.... Mam nadzieję, że się podobało :) Miły i przydatny akcent na koniec ;) KONIEC Pozdrawiam Iwa Quote
bety Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 No taką wycieczkę to ja rozumiem. Super. A ten pan to za ile chciał Cię kupić (że będę taka niedyskretna i wścibska)? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Iwa-R Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 No wiesz... ja tam do chudzielców nie należę, akurat byłam ufarbowana na czarno, a tam takie lubią, więc podobno chciał dać 100 mln wielbłądów i 2 kozy ;) Za koleżankę, dużo chydszą ode mnie, blondynkę chciał dać tylko 2 kozy ;) A tak naprawdę, to większość tamtejszych mężczyzn umie powiedzieć "jestem kawaler szukam żony" i "najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny". Autentycznie, większość z nich zna te dwa zdania :lol: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 piękny tubylec;) ImageShack - Image Hosting :: dsc00760l.jpg jak miło:p ImageShack - Image Hosting :: dsc00772m.jpg super zdjęcia, od razu cieplej i milej, wszystkie mi się podobają:lol: A. Quote
Asiaczek Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 A więc tak wygląda Iwa-R? Bo ja juz zapomniałam... A to taka laseczka... http://img20.imageshack.us/img20/9006/dsc00595b.jpg Kupiłaś jakiś dywanik w Kairouanie? http://img198.imageshack.us/img198/3641/dsc00805c.jpg A co to za jaszczurka (?)? I jakie wrażenie, jak ona chodzi po Tobie? http://img195.imageshack.us/img195/2526/dsc00795k.jpg Prawda, że typowa piękna, tubylcza koteczka? http://img132.imageshack.us/img132/334/dsc00760l.jpg Ja w Tunezji nigdy nie byłam i chyba mnie tam nie ciągnie. Ale pooglądać - zawsze jestem chetna! Pzdr. Quote
kasia&maciek Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Iwonko, no leciec z Okecia i nie dac znac zeby Button (dyplomowany przedszkolach z ocena 4 za jedzenie z ziemi) przyjechal pomachac??? zazdroszcze wspanialych wakacji, musze tez cos zaczac myslec bo juz wymiekam, ciagle tylko praca i praca. Quote
bety Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Iwa-R napisał(a):No wiesz... ja tam do chudzielców nie należę, akurat byłam ufarbowana na czarno, a tam takie lubią, więc podobno chciał dać 100 mln wielbłądów i 2 kozy ;) Za koleżankę, dużo chydszą ode mnie, blondynkę chciał dać tylko 2 kozy ;) A tak naprawdę, to większość tamtejszych mężczyzn umie powiedzieć "jestem kawaler szukam żony" i "najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny". Autentycznie, większość z nich zna te dwa zdania :lol: Pozdrawiam Iwa No to jak widać cenna z Ciebie kobitka - fiu fiu fiu :diabloti: Pzdr Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Koniec wycieczki:placz: A może byłaś na jeszcze jakiejś wycieczce, której fotki na pewno z chęcią pooglądamy :razz::razz::razz: Quote
Iwa-R Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Asiaczek napisał(a):A więc tak wygląda Iwa-R? Bo ja juz zapomniałam... A to taka laseczka... http://img20.imageshack.us/img20/9006/dsc00595b.jpg Kupiłaś jakiś dywanik w Kairouanie? http://img198.imageshack.us/img198/3641/dsc00805c.jpg A co to za jaszczurka (?)? I jakie wrażenie, jak ona chodzi po Tobie? http://img195.imageshack.us/img195/2526/dsc00795k.jpg Prawda, że typowa piękna, tubylcza koteczka? http://img132.imageshack.us/img132/334/dsc00760l.jpg Ja w Tunezji nigdy nie byłam i chyba mnie tam nie ciągnie. Ale pooglądać - zawsze jestem chetna! Pzdr. Asiu... ale to było dawno i nie prawda :D Nie pamiętam co to były za jaszczury, a co do chodzenia po mnie, to one po mnie nie chodziły, przyczepiały się do wszystkiego i tak się po prostu trzymały :D Koteczka, to jedno z niewielu spotkanych tam zwierząt domowych. Dywanu nie kupiłam, bo nie miałam tyle Dinarów przy sobie ;) kasia&maciek napisał(a):Iwonko, no leciec z Okecia i nie dac znac zeby Button (dyplomowany przedszkolach z ocena 4 za jedzenie z ziemi) przyjechal pomachac??? zazdroszcze wspanialych wakacji, musze tez cos zaczac myslec bo juz wymiekam, ciagle tylko praca i praca. Kasiu, przepraszam, ale nie ma możliwości żeby Button nam pomachał z Okęcia, bo ta wycieczka była kilka lat temu :evil_lol: bety napisał(a):No to jak widać cenna z Ciebie kobitka - fiu fiu fiu :diabloti: Pzdr Już nie przesadzaj z tą cennością. Wtedy nie zostałam sprzedana, ale teraz pewnie z miłą chęcią by mnie ktoś sprzedał :evil_lol: Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Koniec wycieczki:placz: A może byłaś na jeszcze jakiejś wycieczce, której fotki na pewno z chęcią pooglądamy :razz::razz::razz: Mam jeszcze praktyki z uczelni wyjazd w Bieszczady, ale tam jest ponad 10,000 zdjęć, i tu już naprawdę nie dam rady wybrać kilka :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
bety Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Iwa-R napisał(a): Już nie przesadzaj z tą cennością. Wtedy nie zostałam sprzedana, ale teraz pewnie z miłą chęcią by mnie ktoś sprzedał :evil_lol: Mam jeszcze praktyki z uczelni wyjazd w Bieszczady, ale tam jest ponad 10,000 zdjęć, i tu już naprawdę nie dam rady wybrać kilka :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Najbardziej z tej "ceny za Ciebie" to podobało mi się że dorzucił jeszcze te dwie kozy. :evil_lol: To nie wybieraj tylko dawaj wszystkie hurtem :diabloti::eviltong::evil_lol: Pzdr Quote
Iwa-R Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 bety napisał(a): To nie wybieraj tylko dawaj wszystkie hurtem :diabloti::eviltong::evil_lol: Pzdr Zanudziłabym Was jeszcze, ale kto wie... może kiedyś kilka wrzucę ;) Pozdrawiam Iwa Quote
jamnicze Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Jakie miłe wspomnienia wycieczkowe :p Zwroty doskonale znane po polsku przez Arabów, to także "dobra cena" i "ręczna robota" :diabloti: Quote
Iwa-R Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Tak, wspomnienia bardzo miłe, zwłaszcza, że już nie wierzyłam, że gdzieś jeszcze znajdę te zdjęcia. Basia... ja nie wiem jak Ty to robisz, ja jakoś nie mam problemów z image :cool3: Masz ochotę, wyślij zdjęcia a ja powstawiam :roll: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Iwa, jak będziesz mogła to zadzwoń jutro do mnie z pracy. A propos końcówki czerwca... Pzdr. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Iwa dawaj foty z Bieszczad :mad: Ponudzimy się bieszczadowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albo pogadaj z imagi :diabloti::diabloti::diabloti: to powstawiam Wenecję i Rzym :evil_lol::p Quote
Russellka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ale piękna wycieczka :loveu: Jaszczurki są świetne :lol: Quote
Asiaczek Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Oj, z Tunezją sobie poradziłaś, to i z innymi wycieczkami tez! Dawaj fotki!!! Pzdr. Quote
Iwa-R Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Iwa dawaj foty z Bieszczad :mad: Ponudzimy się bieszczadowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albo pogadaj z imagi :diabloti::diabloti::diabloti: to powstawiam Wenecję i Rzym :evil_lol::p Mówiłam prześlij to powklejam, ale cisza.... :roll: (posty znowu poprzeskakiwały) Russellka napisał(a):Ale piękna wycieczka :loveu: Jaszczurki są świetne :lol: Dziękuję, rzeczywiście była piękna. Asiaczek napisał(a):Oj, z Tunezją sobie poradziłaś, to i z innymi wycieczkami tez! Dawaj fotki!!! Pzdr. No... widzę, że już nie śpisz, więc wkrótce spodziewaj się telefonu :evil_lol: A co do Bieszczad, to musiałabym mieć na to naprawdę duuuużo czasu, a nie zapowiada się póki co, ale może coś postaram się powklejać. Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Iwa, dzięki za telefon. A co do fotek - to staraj się, staraj. My tutaj baaaardzo czekamy na foteczki...:lol: Pzdr. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 :lol: Dzień dobry:lol: Szkoda, że nie miałaś prądu :roll: Myślałam, że takie wpadki ENEA ma tylko na prowincji :evil_lol: i na dodatek zimą. Jestem w tym doświadczona:angryy: Quote
Recommended Posts